- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Sen beni mi yeneciiiinnnnMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12:00
Akşam 19:30
6 yk Kıymalı mantar sote
3 yk yoğurt
Salata
Su 3 lt
Spor yok malesef misafir vardı.
@MiuLego @Whiteblacklifematematik61
Ben deKız kıskanma ama ben senin kocanı çok merak ediyorum.. yabancı damat yaa :))
Emmiyo kuzm ya uyurken emiyo sadece cekildi sütüm iyiceHe vallah kötü
Emziren annesın 6 aya gider o kilolar sıkma canını e gençsin onunda acantajı var canım kullan bunları
HadıEmmiyo kuzm ya uyurken emiyo sadece cekildi sütüm iyicemamayla doyuyo
Ek gidaya gecicem yavas yavas
Ay cok tanidik geldi
Onlardan biride benimki isteHadıkimi bebeler emmiyor
Himmmmm kizlar durum sandiginizdan ciddiSabah sabah haydar dümen okudum
Yok mayista 38 ama 2 yil kaldi o da cabucak gecerCidden 40 mı olucan
Onda da bulanti varAnne karnındayken çoh datlı oluyorlar çakıl
Anne karnındayken çoh datlı oluyorlar çakıl
Sıkma canını ya benım ki de iki aydır falan sadece sabahları uyanınca emıyordu saatler değişince o da bitti simdi 1 yasına dun girdi iste bitti emme ısı cocuk emmeyınce yapacak bısı yok oglum da hamileyken bile emzırmıstım 4 ay ama bunun kısmeti degil demekkıEmmiyo kuzm ya uyurken emiyo sadece cekildi sütüm iyicemamayla doyuyo
Ek gidaya gecicem yavas yavas
Aynen şükür üzülme büyüsün 1 1.5 yasında keçi sütü ver doğal bulursan anne sütüne en yakın süt bnde baslıcam kızıma zsten keçi alıcaz kayynamlaOnlardan biride benimki iste
Neuse buna şükür 6 ay anne sutu gitti ya yter inşaAllah
Hic anne sütü alamayanlarda var
Sıkma canını ya benım ki de iki aydır falan sadece sabahları uyanınca emıyordu saatler değişince o da bitti simdi 1 yasına dun girdi iste bitti emme ısı cocuk emmeyınce yapacak bısı yok oglum da hamileyken bile emzırmıstım 4 ay ama bunun kısmeti degil demekkı
Maşallah :)Yok mayista 38 ama 2 yil kaldi o da cabucak gecer
InşaAllah kuzm bnde okumustum cok faydalı diyeAynen şükür üzülme büyüsün 1 1.5 yasında keçi sütü ver doğal bulursan anne sütüne en yakın süt bnde baslıcam kızıma zsten keçi alıcaz kayynamla
Bizim burda bı kadın var keçileri var torumu annr sutu almadı Çocuğu keçi sütüyle büyüttüler görsen maşallah ı var :)InşaAllah kuzm bnde okumustum cok faydalı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?