Katılırsam senin için katılacağım ama bugün yapamam ,yarın yapabilirsem yaparımAy katıllllll
Eskilere bakmak istemiyorum ya o heyecanı yaşamak istiyon beeennnn
Deynep geliyoooooorrrrrr açılın birinci olacak sütlü tatlı
Ağlarım sus mezun falan deme ayyyValla gönül daha fazlasini da ister ama ben haftaya mezun olurim belkim :)
Ay yaşasın tamamKatılırsam senin için katılacağım ama bugün yapamam ,yarın yapabilirsem yaparım
Ama başta söyleyeyim yerim amaAy yaşasın tamam
Tam buğday ekmeğin glisemik indeksi normal ekmekten daha yüksektir.Tam buğday ekmeğe hayırİşteyiz çalışıyoz akşam eve tam bığday ekmek getireceğuk sonuçta
Tamam accuk yersinAma başta söyleyeyim yerim ama
Miu ekmek var elimde. Yer misinTam buğday ekmeğin glisemik indeksi normal ekmekten daha yüksektir.Tam buğday ekmeğe hayır
Ne desem bilmem ki
hee o ekmek şekerli ballı tatlı kaymaklıdır.onu yerim kalbimde öğütür ellerimle işler taç yapar kalbimin köşesine koyarımMiu ekmek var elimde. Yer misin
Yuzde kacla gelecen acep 1 i gecebilecen miFena hırslandım yaa çıldırıcımmm oturduğum yerde.
Yok yok bu gunku degl salı gününku sporum
Yine atiketlemstm kaptamn unuturmuyum hic
Canım ya benim.cumartesi de sporum olacak pazar ve salı günü yok sadece
Sen mi gidiyorsun ağırlamaya canım kv ne gelenler içinde Allah yardımcın olsun misafir ağırlamak zor yaKv aradı yine misafir geliyormuş. 2 gün geçmiyor ki kv misafir gelmesin. Allah'ımmmm imtihan oluyorum resmen.
Misafir ağırlamak değil de ordaki hamur işleri yoruyor beni.Sen mi gidiyorsun ağırlamaya canım kv ne gelenler içinde Allah yardımcın olsun misafir ağırlamak zor ya
tartı mıNe desem bilmem ki
YENECEĞİZ O BERNAYIFena hırslandım yaa çıldırıcımmm oturduğum yerde.
Ayyyy evinde otursaya yahu 2 güne bir gelmek de ne demekKv aradı yine misafir geliyormuş. 2 gün geçmiyor ki kv misafir gelmesin. Allah'ımmmm imtihan oluyorum resmen.
hee o ekmek şekerli ballı tatlı kaymaklıdır.onu yerim kalbimde öğütür ellerimle işler taç yapar kalbimin köşesine koyarım
Ya cnm bu hafta anca dün eksiye düşebildim ama karnım şiş malum.. menülerimi de görüyorsun .. bugün de eksi ama çok az.. bugün detoks yapıcam.. belim ağrıyor ama spor da yapıcam elimden geldikçe..tartı mı
kız söylesene kalpten götürme beni söyle hemen
YENECEĞİZ O BERNAYI
RAHAT OLSANA SEN
GÖMECEĞİZ SAHAYA
Ayyyy evinde otursaya yahu 2 güne bir gelmek de ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?