ÖNEMLİ
Canlar
yarın en geç 15:00 'a kadar kilo bildirimleri bitmiş olsun emi
litfen
işten çıkmadan listeyi paylaşmalıyım çünkü.
Deneme süren başladı cuma baslamayacak cuma günü ilk kilo paylaşımını yapacaksın yani dikkat ediyor olman lazım@MiuLego güzel kaptann anlayışlı hatunnnnn dillere destan olmussun..hem cok sevilen hemde disiplininden çekinilen öğretmenler var ya hani onlara benzetyrm seni benn..
Bi maruzatum vardı......benm deneme sürecim cuma günümü baslayacaktı?bileyim çeki düzen vereyim kendimeee
ben tevonun hep yanındayım ki kalbindeyim onun hep
ay hemen katılayım sevinç gösterilerine
hep onlar konuşuyor makbuşum susmuyorlar
istiyorsun ve bunu sen de biliyorsun
58 olamaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay doğru ya kuzum
oyyy şüphem yok ki zaten
Öğünlerin saati yok balım ona dikkat et menü güzel ama saatleri bilmediğim için tam yorum yapamıyorum spor azz cogalt lutfenMenüm
09.15
1 bardak elma sirkeli su
09.30
2 haslnmıs yumurta
Bol domates
Yarım avuc cecil peyniri
5 zeytin
3 kayısı
1dilim ekmek
Öğle
1 tabk fırın peynirli kabak
Ara
Biberyeli yeşil cay
Ara
1 elma
Akşam
1 tabk fırın kabak
1 kase yoğurt
Yatmadan önce
Limonlu pulbiberli 4 kasık yogurt
Su.3lt ye yakın
Spor
25 dk cıvarı yürüyüş
Tamam kuzum inşaAllahabkal seni şişirmez dimi malim.. şişirmiyorsa sıkıntı yok.. bugün akşam kabak gibi bir sebze yemeği ye şişkinlik yapacak şey yeme emi
menü gayet güzel.. yürüyüş tempolu değil beğenmedim
kuzucum öğlen full karbon oldu ve kızmıştım biraz. ama akşam öğünü ile dengelemişsin... bugün sıfır karbon unutma.. çünkü yarın tartıda gülümsemek istiyoruz biliyorsun
akşam çorba yanına salata da olmalıydı biraz da yoğurt
sadece çorba ile öğün geçştirilmemeli hippom
menün gayet hafif.. su çok içilmiş güzel
spor herzamanki gibi
ip 500 olsun artık yahu
Çok çok güzel menü balim. SahaneeeeeeeMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12:00
Akşam 19:30
6 yk Kıymalı mantar sote
3 yk yoğurt
Salata
Su 3 lt
Spor yok malesef misafir vardı.
@MiuLegoWhiteblacklife matematik61
Ben senin yerine izlerim üzülme...Sorma
Ayyy bihterrrr aski memnunun tekrarları var ama izleyemiyorum
Bi doktorlar bide o zaten ver ver bitmedi şu dizilerBen senin yerine izlerim üzülme...
İzlemene gerek yok. Yarın tartımı görünce Behlülün kaçma sahnesini oynayacaksın burada çünküSorma
Ayyy bihterrrr aski memnunun tekrarları var ama izleyemiyorum
Sen bihterin son sahnesi gibi olma daİzlemene gerek yok. Yarın tartımı görünce Behlülün kaçma sahnesini oynayacaksın burada çünkü
İzlemene gerek yok. Yarın tartımı görünce Behlülün kaçma sahnesini oynayacaksın burada çünkü
Sen bihterin son sahnesi gibi olma da
2 öğün diye şartlandırma bernamOglen yemegi yemeyip meyve süt kuruyemis yapcam saat 3 gibi dr salatami yicem aksam evde belki bi sut meyve daha yaparim.2 öğün yapmak istiyorum bugun.Ama simdiden karnim gurulduyo
Şekerim beni ben bitiririm anca rakibim yok yani.Sen bihterin son sahnesi gibi olma da
Olur kuzumTamam kuzum inşaAllah
Ama benim 1 hafta olmadi daha
Sali günü sabah geldm 84.1 di kilom
Yani saliyla birlikte 4.günüm olmus olacak cuma günü
Cuma gunu yine kilomu alalim
Ama yine sali gunude yazim ben 1 haftada ne kadarm gitmiş bakalim
Olurmu mium
Geçen haftanın -200 cü sidelyası mı o konuşaaanŞekerim beni ben bitiririm anca rakibim yok yani.
Canım ya benim.cumartesi de sporum olacak pazar ve salı günü yok sadeceEki Görüntüle 2120885
Ve geldik perşembeye yarına saatler kaldı bence sıkarsak az da şişirmeyen spor yaparsak tadından yenmezEksik gedik var mı şimdiden bakalım da yarına hazırlık olsun starlar
@Ytmzhippotalamus @Lunya Whiteblacklife sidelya @vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek @GunesinKizi35 @HAbibte @Antepia27 Melegiimm22
Konyanın etiketi çıkmıyor niye ki
HeŞekerim beni ben bitiririm anca rakibim yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?