Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anladım canım. Kolay değil ki. Bir anda taşınıp bir anda ise başladın, bebeğin küçük özlüyorsun, kendi annen bile olsa evde birinin olması geriyor.
Eşinle açık açık konuştun mu bu durumu, hislerini. Erkekler bizim gibi ayrıntıya takılmıyor maalesef , düm düz bakıyorlar hayata. Onun için yemek düzenli var, evin işi yapılmış, çocuğa bakılmıs tamam bitti. Sen öyle değilsin ama, tuzluģun yeri değişse senin için sorun olabilir .
İletişiminiz güçlüyse açık açık bu dönemde ruhen zorlandığını, onun manevi olarak desteğine ihtiyaç duyduğunu söyle. Net ol. İmasız, suçlamadan.

Ahhh be bonus şuan şuraya içimi doksem çektiklerimi yazsam dün akşam miu ile telde görüştük onunla konuşurken bile ağladım öyle bı durumdayım ki anlatamam yemek cozerse de bana ne olur eğer cozerse dünyayı yerim gik etmem.
Ama kızmıyorum sana anlıyorum ama bı çözüm bulman lazım kuzum.stressiz uzuntusuz hayat yok ki her stresli animizda yesek 300 kilo oluruz

Tuzluk demişken eşim gece gece bi köfte yaptı mutfak savaş alanı tuz kavanozu buzdolabindan cikti

1 ay tartılmadan durabilirmiyim acaba? Ölçülerimi de alsam, her gün spor her gün mutlaka yapsam, bir ay sonra baksam sonuca.
Yarın normal düzene dönerim inşaallah. Umudum var
Pilini al çöpe at. Tartıyı da sakla.. alarm kur 1 ay sonraya.. ne dersin ;

Ne güzelmiş, kavga edip sana mi yerleşti

Kuzum onu demiyorum tabi ki kilo aynı değil, doyma duygumu ilk defa kaybettim, bu şekilde dikkat etmek hiç kolay değilmiş

Ne güzelmiş, kavga edip sana mi yerleşti

Kuzum onu demiyorum tabi ki kilo aynı değil, doyma duygumu ilk defa kaybettim, bu şekilde dikkat etmek hiç kolay değilmiş
Ben onu regl olunca yasıyorum karin ağrısından bilemiyorum yoksa doymakla ilgili sikintim karnım değil gözüm karnım agriyana kadar yerdim

Ayy kızlar yaa noluyo herkese böyle.. bizimde dün evde azcık kavga çıktı.. benimde moralim çok bozuk.. bide diyet yapmak bende azcık stres yapıyo .. regl de öyle.. ikisi birleşince. . Aslında koca olacak aynı koca ama benim tahamülüm yok ona karşı.. amann..

Gel kız seveyim sevmem mi beee sizi sevmesem ne işim var sosyal ağda benim...
Waytttt beni seviyooooooo

Ayy ins kız ama com kabizim 2 gündür gaz sancisida çekiyorum kız bırakmıyor bıraksa rezene falan iccem
Kuzum yatmadan yeşil çay iç yat sabaha atarsın ödemi
Ay başla canım ya :) birbirimize destek oluruz
Ya ne iyilesiyorum ne yatıyorum, başlıycam bugün senle, belki boğazımı tutmami da sağlar

@masumm @MiuLego
masum nerelerdesin canım gel artık biraz

Bugünki menüm
sabah
2 kaşık tuzsuz lor peyniri ve 1 çay kaşığından fazla tereyağıyla 2 dilim glutensiz ekmeğe yapılmıs tost
yanında 3 çeri domates,1 salatalık,çeyrek bağ kadar bol limonlu maydanoz,çay

öğlen
salata-4 köfte-1 bardak ayran

ara:10 adet kadar beyaz leblebi

akşam
7 hurma 1 kase yoğurt olacak(bundan sonraki akşam menülerim fix bu şekilde canlar)

su
şu anda 1,5 litreyi bitirdim
eve gidene kadar 2 litreyi bulur
evdede içerim 1-2 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…