Anladım canım. Kolay değil ki. Bir anda taşınıp bir anda ise başladın, bebeğin küçük özlüyorsun, kendi annen bile olsa evde birinin olması geriyor.Aslında tam olarak sahsiyla bi sorunum yok.alisma surecindeyim oglumu birakmak zor duzen oturtamadim okul cok ic acici degil.esim bunu gormuyor her sey yolunda gibi dacraniyo bu aralar bazi laflari iyice batiyo.butun bunlarin üzerine kv ise kp ile kavga edip ben daha gitmem diyerekten geldi gecen hafta cocugu bakmaya
Geçen haftada esraciydinBende esracıyım ama muhallebi yediği gerçeğini değiştirmiyor
Ahhh be bonus şuan şuraya içimi doksem çektiklerimi yazsam dün akşam miu ile telde görüştük onunla konuşurken bile ağladım öyle bı durumdayım ki anlatamam yemek cozerse de bana ne olur eğer cozerse dünyayı yerim gik etmem.hepfit fitim yavrucum doymamak arada herkese olurda sorun şu ki senden 40 kilo kadar fazlayım ben.
Bir hevesle düzgün giderken araya ben istemeden giren bozmama sebep olan herkese sinirliyim şu an.
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Var varda belki olmazdı işte ya
Tuzluk demişken eşim gece gece bi köfte yaptı mutfak savaş alanı tuz kavanozu buzdolabindan ciktiAnladım canım. Kolay değil ki. Bir anda taşınıp bir anda ise başladın, bebeğin küçük özlüyorsun, kendi annen bile olsa evde birinin olması geriyor.
Eşinle açık açık konuştun mu bu durumu, hislerini. Erkekler bizim gibi ayrıntıya takılmıyor maalesef , düm düz bakıyorlar hayata. Onun için yemek düzenli var, evin işi yapılmış, çocuğa bakılmıs tamam bitti. Sen öyle değilsin ama, tuzluģun yeri değişse senin için sorun olabilir .
İletişiminiz güçlüyse açık açık bu dönemde ruhen zorlandığını, onun manevi olarak desteğine ihtiyaç duyduğunu söyle. Net ol. İmasız, suçlamadan.
Pilini al çöpe at. Tartıyı da sakla.. alarm kur 1 ay sonraya.. ne dersin ;1 ay tartılmadan durabilirmiyim acaba? Ölçülerimi de alsam, her gün spor her gün mutlaka yapsam, bir ay sonra baksam sonuca.
Yarın normal düzene dönerim inşaallah. Umudum var
Tuzluk demişken eşim gece gece bi köfte yaptı mutfak savaş alanı tuz kavanozu buzdolabindan cikti
Güven meselesi sekerimGeçen haftada esraciydin
Aslında tam olarak sahsiyla bi sorunum yok.alisma surecindeyim oglumu birakmak zor duzen oturtamadim okul cok ic acici degil.esim bunu gormuyor her sey yolunda gibi dacraniyo bu aralar bazi laflari iyice batiyo.butun bunlarin üzerine kv ise kp ile kavga edip ben daha gitmem diyerekten geldi gecen hafta cocugu bakmaya
Kuzum onu demiyorum tabi ki kilo aynı değil, doyma duygumu ilk defa kaybettim, bu şekilde dikkat etmek hiç kolay değilmişhepfit fitim yavrucum doymamak arada herkese olurda sorun şu ki senden 40 kilo kadar fazlayım ben.
Bir hevesle düzgün giderken araya ben istemeden giren bozmama sebep olan herkese sinirliyim şu an.
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Var varda belki olmazdı işte ya
Kesinlikle yapamam ben kesin kilo alirimPilini al çöpe at. Tartıyı da sakla.. alarm kur 1 ay sonraya.. ne dersin ;
Çöpe atarsam yenisini benim adam bir seneye anca alır , az ağır ayaktaPilini al çöpe at. Tartıyı da sakla.. alarm kur 1 ay sonraya.. ne dersin ;
Ben seni tutuyorum kuzum, boş ver senGeçen haftada esraciydin
Senin kankalar da geçen hafta seni tutuyordu hala tutuyorlarGeçen haftada esraciydin
Ben onu regl olunca yasıyorum karin ağrısından bilemiyorum yoksa doymakla ilgili sikintim karnım değil gözüm karnım agriyana kadar yerdimNe güzelmiş, kavga edip sana mi yerleşti
Kuzum onu demiyorum tabi ki kilo aynı değil, doyma duygumu ilk defa kaybettim, bu şekilde dikkat etmek hiç kolay değilmiş
3 gün diyorumÇöpe atarsam yenisini benim adam bir seneye anca alır , az ağır ayakta
Durabilirmiyim sence başarabilirmiyim bunu
Lunya zebani seni bıraksın da tekrardan 70 kilo mu olıcan3 gün diyorum
Waytttt beni seviyoooooooGel kız seveyim sevmem mi beee sizi sevmesem ne işim var sosyal ağda benim...
Kuzum yatmadan yeşil çay iç yat sabaha atarsın ödemiAyy ins kız ama com kabizim 2 gündür gaz sancisida çekiyorum kız bırakmıyor bıraksa rezene falan iccem
Ya ne iyilesiyorum ne yatıyorum, başlıycam bugün senle, belki boğazımı tutmami da sağlarAy başla canım ya :) birbirimize destek oluruz
Ben dayanamam..Çöpe atarsam yenisini benim adam bir seneye anca alır , az ağır ayakta
Durabilirmiyim sence başarabilirmiyim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?