Offf bende kendime güvenemiyorum3 gün diyorum
Şuan o potansiyel yok diyememLunya zebani seni bıraksın da tekrardan 70 kilo mu olıcan
Diyet yapınca bende çok asabi oluyorum yalan yokAyy kızlar yaa noluyo herkese böyle.. bizimde dün evde azcık kavga çıktı.. benimde moralim çok bozuk.. bide diyet yapmak bende azcık stres yapıyo .. regl de öyle.. ikisi birleşince. . Aslında koca olacak aynı koca ama benim tahamülüm yok ona karşı.. amann..
Ben de zamanında denedim, sonra anında başında buldum kendi mi , ilişkimiz monotonluk la ilerliyor ana ayrilamiyoruzOfff bende kendime güvenemiyorum
Ama böyle de tartı ile ilişkimize heyecan katmış olurum diye düşünüyorum
Kuzum onu demiyorum tabi ki kilo aynı değil, doyma duygumu ilk defa kaybettim, bu şekilde dikkat etmek hiç kolay değilmiş
Deniycem bakalım kaç gün sürecekBen de zamanında denedim, sonra anında başında buldum kendi mi , ilişkimiz monotonluk la ilerliyor ana ayrilamiyoruz
Kız reglim.. acaip bi çikolata krizindeyim ama öle böle değil.. evde de bi sürü var kb benim çocuğa almış ..bu sabah rüyamda poşetin önüne oturmuş yiyordum ama nasıl bir vicdan azabı.. hani detoks yapacaktım dur bugün perşembe napıyorsun diye.. bi uyandım rüyaymış.. bilsem rüya hepsini yerdimDiyet yapınca bende çok asabi oluyorum yalan yok
Eflal konusurken kendimi tutamayip kötü seyler soylerim diye korkuyorum cidden sıkıldım. Benim koca da katir gibi inattir kolay kolay o duruma gelmez ama gelirse donduremezsin.o yuzdennkafami bosaltip konuşmam lazim.dedigin gibi onun keyfi iyi.annesiyle babasinin derdini de takiyo ama bi caba gormuyorum baristirmak adina.kv icin sure verdim kendime.o zamn ladar hala biseyler duzelmezse onla da konuscam.madem boyle cikip gelebilecek cesaretin vardi benim duzenimi niye bozdun gelebiliyosan istanbula gelseydin dicem.Anladım canım. Kolay değil ki. Bir anda taşınıp bir anda ise başladın, bebeğin küçük özlüyorsun, kendi annen bile olsa evde birinin olması geriyor.
Eşinle açık açık konuştun mu bu durumu, hislerini. Erkekler bizim gibi ayrıntıya takılmıyor maalesef , düm düz bakıyorlar hayata. Onun için yemek düzenli var, evin işi yapılmış, çocuğa bakılmıs tamam bitti. Sen öyle değilsin ama, tuzluģun yeri değişse senin için sorun olabilir .
İletişiminiz güçlüyse açık açık bu dönemde ruhen zorlandığını, onun manevi olarak desteğine ihtiyaç duyduğunu söyle. Net ol. İmasız, suçlamadan.
Henüz oyle bisy dedigi yok 1 hafta sonu gitmedi bakalim.ben muhatap olmb o konularda ona zaman verdim bakalim nolcak.Ne güzelmiş, kavga edip sana mi yerleşti
Akdonlar neCAnlar kurumda akdonlar günü ile ilgili bir program vardı
Ona gittim gelemedim ancak bitti
Napıyorsunuz
bizimde çok sakin gidiyo hayat niyekiAyy kızlar yaa noluyo herkese böyle.. bizimde dün evde azcık kavga çıktı.. benimde moralim çok bozuk.. bide diyet yapmak bende azcık stres yapıyo .. regl de öyle.. ikisi birleşince. . Aslında koca olacak aynı koca ama benim tahamülüm yok ona karşı.. amann..
Abooo igdeyi etiketlemeyeydin eyiydiKaybettiğin noktaya inelimigdedali gelsin de
CAnlar kurumda akdonlar günü ile ilgili bir program vardı
Napıyorsunuz
akdon ne miuCAnlar kurumda akdonlar günü ile ilgili bir program vardı
Napıyorsunuz
Ah ah rüyanda bende az yemeğim lisedeykenKız reglim.. acaip bi çikolata krizindeyim ama öle böle değil.. evde de bi sürü var kb benim çocuğa almış ..bu sabah rüyamda poşetin önüne oturmuş yiyordum ama nasıl bir vicdan azabı.. hani detoks yapacaktım dur bugün perşembe napıyorsun diye.. bi uyandım rüyaymış.. bilsem rüya hepsini yerdim
Sakin canım sakin. Öfken sadece kendine zarar verir. Ne kadar sakin konuşursan o kadar kolay ifade edersin kendini. Kendi kendini doldurma daha fazla. Konuş rahatla.Eflal konusurken kendimi tutamayip kötü seyler soylerim diye korkuyorum cidden sıkıldım. Benim koca da katir gibi inattir kolay kolay o duruma gelmez ama gelirse donduremezsin.o yuzdennkafami bosaltip konuşmam lazim.dedigin gibi onun keyfi iyi.annesiyle babasinin derdini de takiyo ama bi caba gormuyorum baristirmak adina.kv icin sure verdim kendime.o zamn ladar hala biseyler duzelmezse onla da konuscam.madem boyle cikip gelebilecek cesaretin vardi benim duzenimi niye bozdun gelebiliyosan istanbula gelseydin dicem.
Henüz oyle bisy dedigi yok 1 hafta sonu gitmedi bakalim.ben muhatap olmb o konularda ona zaman verdim bakalim nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?