Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyet yapınca bende çok asabi oluyorum yalan yok

Diyet yapınca bende çok asabi oluyorum yalan yok
Kız reglim.. acaip bi çikolata krizindeyim ama öle böle değil.. evde de bi sürü var kb benim çocuğa almış ..bu sabah rüyamda poşetin önüne oturmuş yiyordum ama nasıl bir vicdan azabı.. hani detoks yapacaktım dur bugün perşembe napıyorsun diye.. bi uyandım rüyaymış.. bilsem rüya hepsini yerdim

Eflal konusurken kendimi tutamayip kötü seyler soylerim diye korkuyorum cidden sıkıldım. Benim koca da katir gibi inattir kolay kolay o duruma gelmez ama gelirse donduremezsin.o yuzdennkafami bosaltip konuşmam lazim.dedigin gibi onun keyfi iyi.annesiyle babasinin derdini de takiyo ama bi caba gormuyorum baristirmak adina.kv icin sure verdim kendime.o zamn ladar hala biseyler duzelmezse onla da konuscam.madem boyle cikip gelebilecek cesaretin vardi benim duzenimi niye bozdun gelebiliyosan istanbula gelseydin dicem.
Ne güzelmiş, kavga edip sana mi yerleşti
Henüz oyle bisy dedigi yok 1 hafta sonu gitmedi bakalim.ben muhatap olmb o konularda ona zaman verdim bakalim nolcak.

bizimde çok sakin gidiyo hayat niyeki
hiç alışkın değilim böyle sakinliklere canım sıkıldı.
bugün eşime ev işi ne oldu diyip koparacam bu sessizliği

Ah ah rüyanda bende az yemeğim lisedeyken

Sakin canım sakin. Öfken sadece kendine zarar verir. Ne kadar sakin konuşursan o kadar kolay ifade edersin kendini. Kendi kendini doldurma daha fazla. Konuş rahatla.
İnsanı söyledikleri değil , söyleyemedikleri hasta ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…