Malinin yatak ortusu leoparooooooooo çok fantastik
@malipina gel canım fantazi dedik gel balım uzman konun senin
45 miYok be, benim babam ana kuzusuydu kan kusturdu anneme. 45 den sonra adam anam değil karım demeye başladı, daha zamanı gelmemiş demekki seninkinin
Ne alakası var bizimleBizim içimizde yok zaten
Biraz öyleyim evetEflal cok fenasin
Görürsün bak çocukların gideceğini, yaşlandığını vs anlayınca süt dökmüş kedi oluyorlar45 mianam 10 senesi var daha benimki anacı da değil, hiç kimsesizci
Ben yediklerimi yazsam bir senelik kaçamak hakkınız dolarYedim ama ilk ve sondu ve 2 yk başka kacak gocegim yokki her insan hata yapar
konuş bonusAusencia hani bizi çok severdin sen ya?
Hiç mi özlemedin?
Hani 7.takım başkaydı? Bizi kendine hasret bıraktın.
Revamı bubi kere gelseydin keşke
Ay o zaman napıyım ben adamı, gençliğimde lazım ilgi sevgiGörürsün bak çocukların gideceğini, yaşlandığını vs anlayınca süt dökmüş kedi oluyorlar
Inşallah seninki aklını daha çabuk kullanır kuzum ne diyimAy o zaman napıyım ben adamı, gençliğimde lazım ilgi sevgiçocuklar evlenince ben kadınlarla tura katılacam zaten
Benım 2. Gun um aha şimdi kalkıp yapıcam :)Waytttt beni seviyooooooo
Kuzum yatmadan yeşil çay iç yat sabaha atarsın ödemi
Ya ne iyilesiyorum ne yatıyorum, başlıycam bugün senle, belki boğazımı tutmami da sağlar
konuş bonus
Ne hesaplar peşindesinYaşar gaga 44 yaşında öldü bu hesapla 11 senem kalmış oluyor benimde.
Oğlum 25 yaşında olur. Kızlarda 17 ve 15.
Vay beee...
bak taaa bunu alıntılamıştım yazamadan apar topar programı dinlemeye gittim kaldı..h
hee gelmiyon yani sap sap yürüycem ben iyi peki
sen yarın için yer mi yapıyon nilişkomEki Görüntüle 2121019 Eki Görüntüle 2121020
Yarın için ben@MiuLego kaptanım bu hafta inan bana sabit kalmaya çalışıyorum öyle bir hafta ne yalan söyleyeyim evde iyiyim ama iş yerinde berbatım çünkü bu hafta yemeklerimiz gelmedi hep yakındaki yerden söylemek zorunda kaldık ve orada da dürüm lahmacun var porsiyonlar pahalı yanına pilavsız doyurmuyor pazartesi Müdür dönsün ev yemekleri yapan bir yerle anlaşalım çok mutsuzum bu hafta Bu akşam misafirim geliyor onlara çay yanı hazırladım börek çörek ama ben yemeyeceğim merak etme sırf az ucundan eksi görmek için
Delüuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?