uyku sersemliğiyle yanlış yazdın diye düşündüm eksini.düzeltmişsin okeNié öyle dedin giii
He miiiii. . Tamammm . Bunu bi yazıyım bi kenaraBu hafta akıllı bi kız olursan öpebilirim bile
Haftaya düzelticem esram
He he hemen gördün nu kız. Evet önce 800 yazdım. . Yoo yowww dedim nayir nolamazzz degistim hemenuyku sersemliğiyle yanlış yazdın diye düşündüm eksini.düzeltmişsin oke
Menümmm
09.15
1 bardak elma sirkeli su
09.40
2 has.yumurta
1 avuc cecil peynir
5 zeytin
3 kayısı
1 ceviz
1dilim chialı
Şekersz cay ekmk
12.00
Türk kahvesi
14.15 gibi
1 kase çorba
15.30
Biberiyeli yeşilçay
16.20
1 yeşilelma
19.15
1çiğköfte dürüm
Yatmadan önce
Limonlu pulbiberli yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
45dk yı gecen yuruyus
Persembe spor bildirimi
1000 ip = 100
20 dk leslie = 60
25 dk normal yürüyüş = 25
8 dk tempolu yürüyüş = 20
Toplam = 205 point
@nehirnil111 @MiuLego
mali vücudumu deniyorum canımhande tam dayaklıksın yemin ederim kafana göre iş yapıyon.düzenli içsene şu ilaçlarını be
yok esram beni tanıyosunuz eğer başladıysam feriştahı gelse kaçamak yaptıramaz cıs cos yediremez banaSokarız ama geçmiş için değil şu an için başladım dedin artik bırakmak yoksa her türlü kızılır laf sokulur ona gore
Cok cıstı mortim
Neyse ben sana öğretirim
Özellikle persembe coook dikkat etmelisin
Mesela neler yiyebilirsin
Lahmacun
Börek
Döner
Pirinc pilavi
Mantı
Icli kofte
Bak sana kiyak geciyom ha sen beni seviyon diye en hafif menüleri verdim ona gore
Yaa bakın gercekten cokcoook üzgünüm...cünkü cok dikkat ediyrm gercekten..hem ana hem ara öğünlerime.. Böleyken şimdi bilmedgm icin büyğk bi cısss yemiş olmam sinirimi cok bozdu...sizden öle yofumlr gelnce hem sasrdm hem üzüldm ama bu sayede yeni bi şey öğrendm çiğköfteye hele hele dürüme .Haaa yıııırrr..öleymiş yani bilemedmkibilsem yermiyim bilerek
canım senin ani şeker iniş çıkışların var doktora söylemiyo musun ilacı içince kötü oluyorum diye.belki miligramını düşürür.karataya başlicam dedin sen zaten karatay yapıyodun yanlış hatırlamıyosam.geri başla ona sana iyi geliyomali vücudumu deniyorum canım
tıkanma yaşarsam başlıcam ilaca ya gerçekten mahvediyo ilaç beni günde 2000 lik çok kötü gerçekten mide bulantımı ani şeker düşmelerimi tıkanmalarımı ifade bile edemem sana
spora yazılamadım eğer sporda yapabılsem çok iyi olacak
ama evdekiler beni delirtiyo
ya 1 saat idare etmiyo kimse beni ama dün resti çektim
o zaman kızımla birlikte gidicem spora dedim
yada kendim için bişeyler yapıp çıkıcam işten
neye çalışıyorum ki diyorum
hep elde olan yine sıfır.
heee 2 hafta önce miydi tamam@MiuLego
canım söyleki
78 dediğim hafta ondan neredeyse 2 hafta önce tartıldığım haftaydı
o zamanda dedim şu an net olarak bilmiyorum diye
sonra bi tartıldım 82,5 kg gösteriyordu.Anlatmaya gerek yok susuyorum siz görüyorsunuz
çok şişkinliğim vardi pazartesi tartıldım 83,5 kg du.Sonra ardından regl oldum.O zamanda söyledim ya çok şişim elim ayağım şiş diye.
Yani böyle işler.Gideyim ben istersen iyice b.k ettim sanki
canom söyledimcanım senin ani şeker iniş çıkışların var doktora söylemiyo musun ilacı içince kötü oluyorum diye.belki miligramını düşürür.karataya başlicam dedin sen zaten karatay yapıyodun yanlış hatırlamıyosam.geri başla ona sana iyi geliyo
yok miu ya gitmek falan değilheee 2 hafta önce miydi tamam
şimdi anladım
sen de gitmeye yer arıyorsun bacaklarını kırıcam gidemicen bir yere
sus da eksilerinin keyfini çıkarayım ben bi la
Ay valla geldi kuzum mucizeydi benim icin :)Anammm bernaaaa 5 ler gelmissstebrik ederim
Kantin yok mu kuzu? En azından süt alsan
Kantin var da hic kullanmadim meyve zannetmiyorum ama su olabilirkuzum kantinde süt satılmıyor mu? meyve satılmaz mı?
Ula veroooo eksin cok guzel de pazartesi den beri cok daha fazla gidebilirdi.tebrikler.
Teşekkür ederim yaaa. Öğretmeninden yıldızlı pekiyi almış gibi sevindim
üç gün üç gece mi?Bence de. Ben artılarla geldiğimde @nehirnil111 acımadan defalarca vuruyordu. +2 ile gelmiş @hepfit üç gün üç gece vurulması gerek
Ben nasıl boyle oldu inan anlamadım kaptanicem yazdığım dışında bısı yemedim her gun fıx yuruyus um var 1 saat ama artı cok üzgünüm
evet tekrardan karatayla devam edicemcanım senin ani şeker iniş çıkışların var doktora söylemiyo musun ilacı içince kötü oluyorum diye.belki miligramını düşürür.karataya başlicam dedin sen zaten karatay yapıyodun yanlış hatırlamıyosam.geri başla ona sana iyi geliyo
Stormcan az rahatla. . Öperiz biz seni. Kendine haksızlık etme. . En iyisi olsun senin için. Spor sana mutluluk verecek .başlamak için caba göstermen bile yeter simdiyok miu ya gitmek falan değil
ama gerçekten kendime zaten çok kızıyorum
ve inanılmaz utanıyorum
ben binlik kullanırken de aynısı bana oluyodu.uyuyo gibi geziyodum herkes diyetten sanıyodu bırak falan diyolardı diyeti.2000lik daha kötü yapıyodur inanırımcanom söyledim
günlük 3000 likti şimdi 2000 e düşürdü
ama yine aynı
göğsüme öküz oturmuş gibi nefesim kesiliyo
bulantılarım çarpıntılarımda çabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?