bel yokki onda ince olsunBugünü seninle kutlasak ne dersin ince bellim
Ne münasebet ben ve beceremem asla kabul etmem, teknolojk işler de hele hiiiic kabul etmempcde ortada görünüyo ama
ben de beceremiyom boşver çok da möhim değil
İyiyim şükür canım sen nasılsınOrdekimmmmmmmmm nasılsın hemsom
20 kilo once de bacaklarim inceydi bebegim.yapisal olarak oyleler20 kilo sonra görüşürüz
Kız ben bugün ölçtüm basenden falan ölçmem ben bir daha.Ben giyeyim de bacak görün
tamam ama yandan yırtmacı olsun yukarıya kadar bak o olurDoğru diyorsun hemsom biz uzun etek giyeriz
Olsun bildirimde bulunmadı yazaydıKız sen tartilmayacagim demedin mi
ben vercem 20yi ben aaaaa20 kilo once de bacaklarim inceydi bebegim.yapisal olarak oyleler
Heee yaaa bel yok saracak olsam.elimde kalirbel yokki onda ince olsun
kürdan
esraaa
sonuçta iki haftada hepsini temizleyip eksiye düştüm mü düştüm
valla taraf değiştiririm ha
Ben hiç birini sevmiyorum kiii mis gibi yaprak sarma varken kara lahana ne ya hele mıhlama paso yaggggAramizda kalsin corbasini ben de sevmem :)
taam hadi öyle diyek bakamşaka şaka kızma hadi o günler geride kaldı önümüzdeki maçlara bakalım sekerim dimi
tamam ama yandan yırtmacı olsun yukarıya kadar bak o olur
et yediğinde çağır miuyu dişini karıştırırsın onla ancaHeee yaaa bel yok saracak olsam.elimde kalir
Ben mali ye dedim zatenBen yine tefocuyum kiiii
karar ver ya göğüs ya bacak dekoltesiFrikik mi vereceksin çok heyecandirik oldum
Ama ben tefocuyumBen mali ye dedim zaten
Sen istedigini tut
evet bu hafta esracıyım ben hep destek tam destek muhallebi yerse kafasını patlatırımBen mali ye dedim zaten
Sen istedigini tut
Farketmez her türlü frikik severimkarar ver ya göğüs ya bacak dekoltesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?