Memnuniyetle canimPembiş hatun hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Hiç tanımıyorum seni tanışalım mı
Gel benimkine yat istersen, ama baştan söyleyeyim çikileta reklamı olmaz niyh,eski Türk filmi açarız küçük emrahlı sen ağlarsın ben gülerim geçinir gideriz olar mı?yok yok benim ağlama zamanım gelmiş. Bu ay reglde de ağlamadım ya rahatlayamadım.
Birinizin dizine yatsam da çikileta reklamına duygulansam ağlasam
Geldim kiz minnos okuldan cikinca bi arkadasima gitmistim. Bugun 67.1 kilom. Massallah dun aksam cig kofte yemistim iyi bi sismisim. Haftaya hedefim 65.9 olsun@masumm
@Bonus
@CocoChanelmademoiselle
@suspushanimcim
nar_cicegim
@Kajupi
@Sguat girls
@Konyakk
cuma günleri gelmiyorsunuz ya.. kalbime hançeri vurmuştan farklı olmuyorsunuz.
bendeniz iğde efenimMemnuniyetle canim
O kadan güzel olur kiiiiiiiiiiGel benimkine yat istersen, ama baştan söyleyeyim çikileta reklamı olmaz niyh,eski Türk filmi açarız küçük emrahlı sen ağlarsın ben gülerim geçinir gideriz olar mı?
Nazar boncuğu da benden gelsinbendeniz iğde efenim
25 yaşındayım bekarım, görüldüğü üzre sulugözüm accık
Psikoloğum. Urfalıyım Sivasta yaşıyorum.
Takıma 82 kiloyla geldim. Ekim gibi mezun oldum. 55 lerde dolanıyorum
Evli 2 prenses annesiyim canım büyük 3 buçuk yaş küçük 5 aylık ellerinizden oper teyzeleri 160 boy güncel kilo 94.5 İstanbul'da oturuyorumPembiş hatun hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Hiç tanımıyorum seni tanışalım mı
Sınav stresi yapar öyle, meditasyon denesene, ben üni son senede aynı böyle olmuştum günde yarım saat bile çok rahatlatıyor bir de konsantrasyon arttırıyor(özellikle yatmadan önce yapınca uykuyu da düzenliyor)O kadan güzel olur kiiiiiiiiii
Sıkıldım da aslında. Kpss bunlatıyor artık kafalar yürümeye başladı iyice
Hay maşallah canım bende 31 yaş bakalım bu yıl mezun olacam inş hedef kilo 60 65bendeniz iğde efenim
25 yaşındayım bekarım, görüldüğü üzre sulugözüm accık
Psikoloğum. Urfalıyım Sivasta yaşıyorum.
Takıma 82 kiloyla geldim. Ekim gibi mezun oldum. 55 lerde dolanıyorum
Igdeeemmmm
Allah bağışlasın sana kuzularıEvli 2 prenses annesiyim canım büyük 3 buçuk yaş küçük 5 aylık ellerinizden oper teyzeleri 160 boy güncel kilo 94.5 İstanbul'da oturuyorum
Amin amin binlerce amin cümlemizin inşallahAllah bağışlasın sana kuzuları
Hayırlı olsun keyifle güle eğlene ver kiloları inşallah. Bi daha da gelmesinler zalım yağlar
Teşekkür ederim canımGüzel eksi balım geçmiş olsun dikkat et kendinr
Kız o papatya çayını ne zaman içsem uykum ağırlaşıyor gece çişim geliyor her defasında altıma yaptım korkusuyla zorla uyanıyorumSınav stresi yapar öyle, meditasyon denesene, ben üni son senede aynı böyle olmuştum günde yarım saat bile çok rahatlatıyor bir de konsantrasyon arttırıyor(özellikle yatmadan önce yapınca uykuyu da düzenliyor)
Bir de papatya çayı iç yatmadan önce
Olursun çünki neden olmayasınHay maşallah canım bende 31 yaş bakalım bu yıl mezun olacam inş hedef kilo 60 65
Napıyorsun haşin bakışlım yav görüşemiyoruz denk gelemiyoruz hiçIgdeeemmmm
guzummmmm
Teşekkürler canımTebrikler canım
Tebrikler canım
Vaaaav tebrikler harikasın canım
Vaaaav harikasın canım
Tebrikler canım iyi gitmiş
Tebrikler canım gayet iyi
Tebrikler canım
Tebrikler canım iyi gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?