Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok yok benim ağlama zamanım gelmiş. Bu ay reglde de ağlamadım ya rahatlayamadım.
Birinizin dizine yatsam da çikileta reklamına duygulansam ağlasam
Gel benimkine yat istersen, ama baştan söyleyeyim çikileta reklamı olmaz niyh,eski Türk filmi açarız küçük emrahlı sen ağlarsın ben gülerim geçinir gideriz olar mı?

Gel benimkine yat istersen, ama baştan söyleyeyim çikileta reklamı olmaz niyh,eski Türk filmi açarız küçük emrahlı sen ağlarsın ben gülerim geçinir gideriz olar mı?
O kadan güzel olur kiiiiiiiiii
Sıkıldım da aslında. Kpss bunlatıyor artık kafalar yürümeye başladı iyice

O kadan güzel olur kiiiiiiiiii
Sıkıldım da aslında. Kpss bunlatıyor artık kafalar yürümeye başladı iyice
Sınav stresi yapar öyle, meditasyon denesene, ben üni son senede aynı böyle olmuştum günde yarım saat bile çok rahatlatıyor bir de konsantrasyon arttırıyor(özellikle yatmadan önce yapınca uykuyu da düzenliyor)
Bir de papatya çayı iç yatmadan önce

Evli 2 prenses annesiyim canım büyük 3 buçuk yaş küçük 5 aylık ellerinizden oper teyzeleri 160 boy güncel kilo 94.5 İstanbul'da oturuyorum
Allah bağışlasın sana kuzuları
Hayırlı olsun keyifle güle eğlene ver kiloları inşallah. Bi daha da gelmesinler zalım yağlar

Kız o papatya çayını ne zaman içsem uykum ağırlaşıyor gece çişim geliyor her defasında altıma yaptım korkusuyla zorla uyanıyorum
Ama meditasyona bakayım bi ooooohhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm

Hay maşallah canım bende 31 yaş bakalım bu yıl mezun olacam inş hedef kilo 60 65
Olursun çünki neden olmayasın
Tek uyarım burada arka odaya çağıran arkaaşlar oluyor onlara dikkat et

Igdeeemmmm
guzummmmm
Napıyorsun haşin bakışlım yav görüşemiyoruz denk gelemiyoruz hiç
Çok özledim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…