- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kuzum şuan TK dolu cok kalabaligiz cuma zayıflama yarismasina katılmak istiyorum bölümünden bakabilirsin yer olan tklara sağlıklı kilo vermelerHayirli aksamlar hanımlar benide araniza alır mısınız?
Hem seviyorum hem dövüyorum benSende mi
Haha üniversitede sınav dönemi stres oldukça küçük emrah ve küçük ceylan filmleri izliyorduk
Onu bende öğrenemedim ama bence öğrenilecek bir şey degil bu 'huy' o da kolay kolay değişmiyor, yaş aldıkça tecrübeler ekleniyor ama olaylara verdiğimiz tepkiler pek değişmiyor.Nasıl rahatladım eflal anlatamam, elimde olmayan durumlarda bosvermeyi öğrenemedimbu da beni çok yıpratıyor, allah yoluna koydu sonunda :)
Beni özlemişİğde noluyor bahar mı çarptıfeylosofu mu özledin
AyyyYarışma için tatlı yapıcam ben. Esimin de programı varmış o yokken yapayım, yayına sunumu yaparım inşaallah. Ablamda gelir yer yarın
Vaayayyyyy handeyi yeneceğiz yardır sporda meleğimmmmmmHosgeldin miuuuumm
Spor yapıyorum senden naberrr
Seni özlemesine bir şey demem de, şişkoluğa derimBeni özlemişbiraz da şişkoluğuna ağlıyor
Nerden çıkardınSeni özlemesine bir şey demem de, şişkoluğa derimboy farkı ile iğde senden zayıf üzgünüm acı gerçek
Annene ispikliycem seniAnam mutfağa gidince geçmişe dalmadan dümdük giriyorum son sayfadan
Çok keyifli
Annene ispikliycem seniteyze arkandan iş çeviriyor yanımıza geliyor diyicem
Sen kaybedersin böyle dilberiEflali kalp defterimden sildim. İletirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?