- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız zaten annem çok kızıyo yeter diye :)) ama anne mankenler benim boyumda 55 kilo diyorum. Bu saatten sonra manken mi olucan diyo :))Aman bacim sen o boyla lutfen buralardan eksik kal :) kemik torbasi mi olacaksin ayol
Dedim mi su zaman diye demedim atarim dedim sadeceHalaaaaaa bi resim atılmadgı icinnnnnnnn (söz verilmşti ama neyse) ancak hayal edebiliyoz hatunun endamınııı
Valla miSorma seni esra dan acaip kıskanıyorum da o da ayrı bi konu..
Kim ifsa ben mi yöööYaa tevoş sen benim başıma bela mısın aaaa... kızım hep beni ifşa ediyon
Kız ne ödemi ödem.kalmadi onda su an en düşük kilosunda yıllardırÖdem atar o ama
Kız 1 haftadır açım. Karnım şiş..regl ödemi işte..Kız ne ödemi ödem.kalmadi onda su an en düşük kilosunda yıllardır
Çohhhhh mantıhlıı ananın ellerinden öpüyorum :)Kız zaten annem çok kızıyo yeter diye :)) ama anne mankenler benim boyumda 55 kilo diyorum. Bu saatten sonra manken mi olucan diyo :))
YaaaŞükür bunu büyüttüm ama aynısından bi tane daha doğurdum :)) tıpatıp aynısı.. bebişlik resimlerini gören karıştırıyo ..
Sorma.. huyları da aynıYaaayerim ben onuuuu masaAllah ikisinede
Ikizi olacakmis ayri dogim demiş desene
Seviyorsan açık açık söyle öyle cümle altına gizlemeAaa öyle deme kız niye sevmiyim morti ayrı arkadaşlık ayri
Çekim de yetmedi, al al yende rahatla beni
Yok yok sıra bende :)) sen al o çekideee cebine koyÇekim de yetmedi, al al yende rahatla beni
Yarın ödem çayı yapayım da görsen
Ohhhhh yine yenecegim işte
Ayy ben çok begendim. sanâ mortilik teklif etcektim . Korktum uleeeMenüm
İlk
Elma sirkeli ılık su
Sabah
2 has yumurta
Bol domates
1.5 avuc cecil peynir
5 zeytin
2 ceviz
3 kayısı
1 chia ekmk
Öğle
1 kase corba
Ara
Biberiyeli yesil cay
Ara
1 elma
Akşam
3 4 yk kabak
1 kase corba
Bol salata
Yatmadan
Limonlu pulbiberli yoğurt
Su
3lt civarı
Spor
35 dk yürüyüş
100 kol 200 er bacak egzerszi(parktaki spor aletlernde)(toplam 500 adet)(10 15 dk)
Jilian a başlmyı düşünüyrm
Kendini kandırma, bugün ah keşke yesem dediğin mamalar..Millet neler neler yemiş ben yimedim mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?