- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sorma ya.. büyüğü de ayrı zor şimdi.. ikisi aynı anda idare edilmiyo.. büyük okuldan geliyo dinlemek istiyo ödevleri oluyo.. küçük abiyi özlüyor oynamak istiyo.. kapıyı kapatıyo öbürü kapıda ağlıyo.. her akşam ayrı bi curcuna..tehlikeyi seven ekip doğurmuşsun desene Allah kolaylık versin inşaAllah
Ben de aynı kafayla bugün market alışveriş ı yaptım . karnabahar. Ispanak . Kabak. Dolmabiber. PatLican.beyaz lahana . Aldım. brokoli ve köfte yarin için düşündüğümSorma.. bu hafta kendime bi plan hazırlıyım onu üstünden gidicem bakalım.. haftalık menü..
Olur mu bana.. emziriyorum yaa her çayı içemiyorum o nasıl oluyo??Elmalı ödem çayı yapacağım sende yap
Sen şimdi benden zeyifsindir, sana mesaj atarım bu kiloda görünüşümu , senin boyun benden epey uzun165e 58 o zmn.. iyimişsin işte.. bak ben şimdi 64e düşmeye çalışıyorum .. senle orantılarsak 54diyeti bırakınca 1 2 geliyı ya ondan.. yoksa 65e tavım :))
Karnıbahar listede iken yememe kararı aldım cnm.. bakalım bende planlamamı yapim ona göre alışverişi halledicem inş..Ben de aynı kafayla bugün market alışveriş ı yaptım . karnabahar. Ispanak . Kabak. Dolmabiber. PatLican.beyaz lahana . Aldım. brokoli ve köfte yarin için düşündüğüm
Boyle Likle haftanın hergün une bi sebze olur zaar.
Şimdi öyle ama seninki yeni kilo çabuk gider.. atsana resim bende sana atarımSen şimdi benden zeyifsindir, sana mesaj atarım bu kiloda görünüşümu , senin boyun benden epey uzun
1 elma, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 top karabiber, 3-4 top karanfil. 1.5 lt su ile kaynatıp gun içi içiyorum. Bilemedim sana olur mu, ablama hamilelik şüphesi olmasına rağmen icebilirsin demişti, diyetistencigimOlur mu bana.. emziriyorum yaa her çayı içemiyorum o nasıl oluyo??
Yavriimooo bak ben fena takarim gece rüyanà girerim. Bu haftayı sana dar ederim istersen olur . Kork benden . Hele Bi de bu hafta az spor yapiyim de mopmorti olursun. Hala benle eslesmek istermisnYooo olalım kızzzz beklerim isterim severimmm..şimdi hsni kesin olan bişey varya beni yenemeyeceksşn ya onu diyorum ha..nnee efendimmm sen de mi farkındasnnn????heetmm tmm.bak ne dicem..e sen zaten gayet fitsin beni gecemeyncede üzüleck nişeyin yok zaten benden za yıf sınnnnnnn
Mesajın kapalıŞimdi öyle ama seninki yeni kilo çabuk gider.. atsana resim bende sana atarım
Limon da mı kaynatılıyor1 elma, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 top karabiber, 3-4 top karanfil. 1.5 lt su ile kaynatıp gun içi içiyorum. Bilemedim sana olur mu, ablama hamilelik şüphesi olmasına rağmen icebilirsin demişti, diyetistencigim
Boy kaçtı
1.72Boy kaçtı
Evet, limon elma yıkayıp dörde bölüm cekirdekleriyle kaynatıyorumLimon da mı kaynatılıyor
Hepiniz benden uzun zaten
Sorma ya.. büyüğü de ayrı zor şimdi.. ikisi aynı anda idare edilmiyo.. büyük okuldan geliyo dinlemek istiyo ödevleri oluyo.. küçük abiyi özlüyor oynamak istiyo.. kapıyı kapatıyo öbürü kapıda ağlıyo.. her akşam ayrı bi curcuna..
Yok yok löp fit senden uzun değilHepiniz benden uzun zaten
Aa ama sebze kız o . Perşembe çarşamba yemezsin olur biter. Ben öyle yapcmKarnıbahar listede iken yememe kararı aldım cnm.. bakalım bende planlamamı yapim ona göre alışverişi halledicem inş..
Ayy 64 é bittiimmmm. Harikaaaa
Wuuu MasaAllah yaaaa ne guzel gözüküyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?