Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tehlikeyi seven ekip doğurmuşsun desene Allah kolaylık versin inşaAllah
Sorma ya.. büyüğü de ayrı zor şimdi.. ikisi aynı anda idare edilmiyo.. büyük okuldan geliyo dinlemek istiyo ödevleri oluyo.. küçük abiyi özlüyor oynamak istiyo.. kapıyı kapatıyo öbürü kapıda ağlıyo.. her akşam ayrı bi curcuna..

Sorma.. bu hafta kendime bi plan hazırlıyım onu üstünden gidicem bakalım.. haftalık menü..
Ben de aynı kafayla bugün market alışveriş ı yaptım . karnabahar. Ispanak . Kabak. Dolmabiber. PatLican.beyaz lahana . Aldım. brokoli ve köfte yarin için düşündüğüm
Boyle Likle haftanın hergün une bi sebze olur zaar.

165e 58 o zmn.. iyimişsin işte.. bak ben şimdi 64e düşmeye çalışıyorum .. senle orantılarsak 54 diyeti bırakınca 1 2 geliyı ya ondan.. yoksa 65e tavım :))
Sen şimdi benden zeyifsindir, sana mesaj atarım bu kiloda görünüşümu , senin boyun benden epey uzun

Karnıbahar listede iken yememe kararı aldım cnm.. bakalım bende planlamamı yapim ona göre alışverişi halledicem inş..

Olur mu bana.. emziriyorum yaa her çayı içemiyorum o nasıl oluyo??
1 elma, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 top karabiber, 3-4 top karanfil. 1.5 lt su ile kaynatıp gun içi içiyorum. Bilemedim sana olur mu, ablama hamilelik şüphesi olmasına rağmen icebilirsin demişti, diyetistencigim

Yavriimooo bak ben fena takarim gece rüyanà girerim. Bu haftayı sana dar ederim istersen olur . Kork benden . Hele Bi de bu hafta az spor yapiyim de mopmorti olursun. Hala benle eslesmek istermisn
Bu arada ben bana göre siskoyum sen sana göre siskosun .yani ikimizde ayniYiz . Senin böy kilo kaçtı. ?
Ha bu arada sağlam sebzem var evde. Yukarda yazdim . Menulrim de çok kahnem olmaz bak ona goreeeee

1 elma, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 3-4 top karabiber, 3-4 top karanfil. 1.5 lt su ile kaynatıp gun içi içiyorum. Bilemedim sana olur mu, ablama hamilelik şüphesi olmasına rağmen icebilirsin demişti, diyetistencigim
Limon da mı kaynatılıyor

abooo desene 2.ye gec kalmışsın
Ben aralarnda en fazla 2 yas olsun istiyorum bakim nasip
Çünkü biraz daha buyuk oldgnda kafalari uyusmaz buyuk olan çok oynamak istemez
Ama yaslari yakin olursa oynarlar birkikye buyurler hem baglarida güçlü olur
Diye düşünüyorum doğrumu bilmym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…