Anaaa bi de cumaya senin regl çözülür ödem kalmaz.. oyy. Cuma kabak yiyenden ne beklicen. Mortilik iyice yalan olduVücüdğm patlyck gbi yarına regl oltm sanki hatta gecr bile olblr
Kız 1 haftadır açım. Karnım şiş..regl ödemi işte..
Çekim de yetmedi, al al yende rahatla beni
Sen bilirsin, sen kaybettin, gidip paramla yarın yağ aldırayımYok yok sıra bende :)) sen al o çekideee cebine koy
Satılık değilim uleeyynnnnn (türk.filmleri )Yok yok sıra bende :)) sen al o çekideee cebine koy
Aa onu hiç düşünmemiştim ben..Çekim de yetmedi, al al yende rahatla beni
Yarın ödem çayı yapayım da görsen
Ohhhhh yine yenecegim işte
Sen bilirsin, sen kaybettin, gidip paramla yarın yağ aldırayım
Sakın bu hafta su içme, hatrim içinKız 1 haftadır açım. Karnım şiş..regl ödemi işte..
Bu haftami, yoksa en az olduğum kilo muAa onu hiç düşünmemiştim ben..
Lunya sen en son kaça düşmüştün?
En az olduğun kilo.. hani şu pembeli :))Bu haftami, yoksa en az olduğum kilo mu
Hep vicdandan bunlar, kendimden biliyorumKızlar hakkaten acaip midem bulanıyo.. ne çabuk alıştı benim vücut sağlıklı beslenmeye...
AbooSorma.. huyları da aynı
Sorma.. bu hafta kendime bi plan hazırlıyım onu üstünden gidicem bakalım.. haftalık menü..Hep vicdandan bunlar, kendimden biliyorum
Çokkkkkk... akıllı olmaya akıllı da aklı hep tehlikeli işlerde.Abooakillimiydi bari abisi
Bİz bebeler henüz doğmadan ben takımla yeni tanismisken internet ten siparisle almistik bi eşime bi bana ne heyecan di ya. Şimdi paslanmak uzereler.Ya ben bekarken güvenlikli bi sitedeydik.. annemler hala orda.. geceleri çıkar sürerdik.. şimdi de gidim sürim ama bisiklet kalmadı.. komşunun çocuğundan mı istesem :)) gece çıkar sürerim 2 çocuklu anne olarak .. nolcak?
Yazın gidicem annemlere.. bisiklet bulursam süper olur..Bİz bebeler henüz doğmadan ben takımla yeni tanismisken internet ten siparisle almistik bi eşime bi bana ne heyecan di ya. Şimdi paslanmak uzereler.neyse diiom iki oğluş var onlar à miras sen de zorla valla hava güzl olunca kacirilmayack firsat
Pembeli gömlek en az oldum kilo değil, o 69En az olduğun kilo.. hani şu pembeli :))
Çokkkkkk... akıllı olmaya akıllı da aklı hep tehlikeli işlerde.
165e 58 o zmn.. iyimişsin işte.. bak ben şimdi 64e düşmeye çalışıyorum .. senle orantılarsak 54Pembeli gömlek en az oldum kilo değil, o 69
58 e düşmüştüm , ablamlar ömrümü yedi kaşık kadar kaldın diye, boyun kemiğin çok fena çıkmıştı
Yooo olalım kızzzz beklerim isterim severimmm..şimdi hsni kesin olan bişey varya beni yenemeyeceksşn ya onu diyorum ha..nnee efendimmm sen de mi farkındasnnn????heetmm tmm.Anaaa bi de cumaya senin regl çözülür ödem kalmaz.. oyy. Cuma kabak yiyenden ne beklicen. Mortilik iyice yalan oldu
Elmalı ödem çayı yapacağım sende yapSorma.. bu hafta kendime bi plan hazırlıyım onu üstünden gidicem bakalım.. haftalık menü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?