Maşallah canım bizimde 4 başlangıcından başladı kaşıntı daha bişey yok ,gecmedim ama verecem arada yoğurt elma veriyorum,Amin canım seninki de bağışlaan Rabbim inşaallah
Benm kizin 4 aydan beri kaşıntıyı ama bi gelişme yok, hala salyalar desen sel gibi mübarek
Geçtim canım sabahları yumurta sarısı yiyo 3 gündür
Bu günde havuç pates çorbası yapicam tavuk suyuna inşaallah
Siz gectnzmi emiyomu seni?
Canım hoşgeldin bol eksili günler inşaallahYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:melek
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:esimin istahi bulastiKK72:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglikli olmak istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Adim melek
37 yasındayım 95 kiloyum
160 boyum.yogun bir döneme girdigim icin yarismadan izin aldim suan iyiyim.tek basina kilo gitmiyor gitsede insan bazen kontrolu kaybediyor ama burada kontrol ediyordum.sizinle beraber basaracagima inaniyorum.iki oglum var.evhanimiyim
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın minikuşummm
Oyy ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuş
Canım hoşgeldin bol ekşili günler inşaallah
Anladım canımMaşallah canım bizimde 4 başlangıcından başladı kaşıntı daha bişey yok ,gecmedim ama verecem arada yoğurt elma veriyorum,
Superstarlardan hickimsr sali spor yapmamis miEki Görüntüle 2121877 Kızlar biraz geç oldu ama tablomuzu kontrol edebilirmiyiz?
malipina
@hepfit
@igdedali
Esra_4378
@Floweroflife
@Nevreste
@eflalim
Cutemom007
@tevafuk55
matematik61
Dün tuzlu bir şey mi yedin canım lavaboya çıktın mı az su mu içtin yorgun musun gece geç mi uyudun hepsi bir sebeptir öyle bırakıp pes etmek nedir lugatımızda yok yahuarkadaş sabah sabah 89 nedir ya.+1800 ödem mi olur bi günde.neyin ödemi bu valla çok sıkıldım.şeytan diyo bırak herşeyi bu nedir ama yaa
afiyet olsun kuzum ne demek beklettim biraz ama anca süt aldım.Günaydın kuzum nasılsın
Oyy ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuşNasılsın
Eki Görüntüle 2121884
Eki Görüntüle 2121883
tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozulduDün tuzlu bir şey mi yedin canım lavaboya çıktın mı az su mu içtin yorgun musun gece geç mi uyudun hepsi bir sebeptir öyle bırakıp pes etmek nedir lugatımızda yok yahu
salı günü 1000 ip var di canimEki Görüntüle 2121877 Kızlar biraz geç oldu ama tablomuzu kontrol edebilirmiyiz?
malipina
@hepfit
@igdedali
Esra_4378
@Floweroflife
@Nevreste
@eflalim
Cutemom007
@tevafuk55
matematik61
Canım cuma 30 dk kosuEki Görüntüle 2121877 Kızlar biraz geç oldu ama tablomuzu kontrol edebilirmiyiz?
malipina
@hepfit
@igdedali
Esra_4378
@Floweroflife
@Nevreste
@eflalim
Cutemom007
@tevafuk55
matematik61
Olsun geç olsun da güç olmasınafiyet olsun kuzum ne demek beklettim biraz ama anca süt aldım.
kötüyüm ya demin tartıldıım 89 çıktım gene bütün motivasyonum gitti
tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu
Çokmuş canim ya neden ki acaba cumadan sonra cumartesi üzülmek çok kötüarkadaş sabah sabah 89 nedir ya.+1800 ödem mi olur bi günde.neyin ödemi bu valla çok sıkıldım.şeytan diyo bırak herşeyi bu nedir ama yaa
15 gün dukan birası yapim bari napim ödem tutmamak içinOlsun geç olsun da güç olmasın
Onlardan oluyordur canım tuz şişkinlik yaptı yüksek ihtimal yediklerine dikkat ettiysen o artı normal bir artı değil imkansız yani o yüzden motivasyonunu lütfen düşürme moral bozukluğuna gerek yok yeni bir hafta ve cumaya daha var o artı gider ne güzel eksiler gelir
Öyle yap canım yeşil çay içebilirsin ödem atıcı şeyler tüketmeye çalış15 gün dukan birası yapim bari napim ödem tutmamak için
akşamları da yoğurt yiyim yoksa böyle olmicak
ya sıkıldım eksi görmek istiyorum.verirken gram gram alırken kilo kilo adalet mi buÇokmuş canim ya neden ki acaba cumadan sonra cumartesi üzülmek çok kötü
Bencede değil ama ertesi güne bu kadar artı olmaz perşembe detoks ta yapmadin diye hatirliyorumya sıkıldım eksi görmek istiyorum.verirken gram gram alırken kilo kilo adalet mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?