Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah canım bizimde 4 başlangıcından başladı kaşıntı daha bişey yok ,gecmedim ama verecem arada yoğurt elma veriyorum,

Canım hoşgeldin bol eksili günler inşaallah

arkadaş sabah sabah 89 nedir ya.+1800 ödem mi olur bi günde.neyin ödemi bu valla çok sıkıldım.şeytan diyo bırak herşeyi bu nedir ama yaa
Dün tuzlu bir şey mi yedin canım lavaboya çıktın mı az su mu içtin yorgun musun gece geç mi uyudun hepsi bir sebeptir öyle bırakıp pes etmek nedir lugatımızda yok yahu

Dün tuzlu bir şey mi yedin canım lavaboya çıktın mı az su mu içtin yorgun musun gece geç mi uyudun hepsi bir sebeptir öyle bırakıp pes etmek nedir lugatımızda yok yahu
tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu

afiyet olsun kuzum ne demek beklettim biraz ama anca süt aldım.
kötüyüm ya demin tartıldıım 89 çıktım gene bütün motivasyonum gitti
Olsun geç olsun da güç olmasın
tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu

Onlardan oluyordur canım tuz şişkinlik yaptı yüksek ihtimal yediklerine dikkat ettiysen o artı normal bir artı değil imkansız yani o yüzden motivasyonunu lütfen düşürme moral bozukluğuna gerek yok yeni bir hafta ve cumaya daha var o artı gider ne güzel eksiler gelir

15 gün dukan birası yapim bari napim ödem tutmamak için
akşamları da yoğurt yiyim yoksa böyle olmicak

begum75 Begüşüm düşmedim herhalde sendeyimdir yine dün ki sporum 1 saat tempolu + 1,5 saat normal yürüyüş 240 point bugün yarında çok güzel yürüyüşlerim olacak sabahtan 30 dakika tempolum var servisim yok işe kendim geldim inşallah evde spor yapmaya zaman bulamadım ama yürüyüş yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…