Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rica ederim canim afiyet olsun dene bakalım ben bitkilerin çok iyi geldiğini düşünüyorum
Bende severim canım bitki çayı demlemeyi yeşil çayım bitti mesela boşluğa düştüm gibi
evet gereği yok tuzun.kullanmicam artık.bana normal geliyodu demek,ama yemeğe gelenler hiç de şikayet etmiyodu ne biliym normal atıyorum sanıyorum ben de
Mesela çok arkadaşım var daha tadına bakmadan yemeğe tuz atan o kadar kızıyorum ki onlara ön yargılı yaklaşıyorlar ve sağlıklarından oluyorlar şeker nasıl zararlıysa tuz da o kadar zararlı

Ahahahha

Benim en yakın arkadaşım psikolog, onun psikoloğu da benşm, herkeşe lazım, psikologların da canı var dimi? Doktorlar hasta olmuyor mu sanki o mantıkla bakılırsa
Heç

Evett yaaa hepsi benim sucummmm...
Iyiyim kuzum ama sen nasilsinn
Ben de iyiyim çiçeam çok şükür
Daha sık gel özlüyoruz

İğde noluyor bahar mı çarptı feylosofu mu özledin
Yok kız çok özlemedim az özledim onu

Gitmeyeyimmi arka odaya mesela kim çağırıyor kulağıma söyle
Hiç belli olmaz her an herkes çağırabilir kendine dikkat et buralarda ben bile çağırabiliyorum bazen.
Özellikle "birer drink alır mıyız diyenlerden gaç gaç gaç

Bir terapi yöntemi olaraktan çocuk bakmak hımmm
Aramızda kalsın psikologlar da pek normal değiliz. Terzi kendi söküğünü dikemiyor zaar
Bu arada dünki boy analizinden benim @MiuLego dan daha çıtır olduğum gerçeğini yüzüne vurduğun alıntı için ağzından öperim

Bu hafta alacaz anahtarını. Ebediyen Esracıyız Esra_4378

Sonra severim ama

tamam kuzum.şimdi yumurtaya tuz atmadım biber de atmadım.peynirle zeytini de sıcak suya bastım.onlar da tuzsuz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…