Akşam yoğurt da yemedim zaten balım.kuzucum sporu da eklediysen menü gayet güzel su miktarı az.. inşallah artmıştır..
su çok az
dyette iken asla simit yemiyoruz pembiş.. gereksiz kalori.. ve gün içinde epey karbonhidrat alımı yapmış oldun..
bu kadar karbon artı getirebilir.. bir öğünde karbon varsa diğerlerinde olmamasına dikkat etmek lazım ki senin 3 öğünde de karbon var... e tamam oldu hadi.. o zaman spor olacak ki karbonları eritecek.. bugün spor da yok.. OLMADI
kuzucum mercimek köfteli öğünü akşam hafif geçirerek çok güzel telafi etmişsin..
sporunu da yapmışsın su miktarı zaten iyi..
dün kuru bugün mercimek köfte.. aman diyim yarın ve sonrasında dikkat et ödemleri hemen atalım geç olmadan emi
tamam kuzumAkşam yoğurt da yemedim zaten balım.
İnşallah yarından itibaren atmaya başlayacağım ödemleri.
Ben menüsünün kötü olduğunu düşünmüyorum. Unutmuştur belki. Hippo yapmazdı böyle menü bildirmemezlik.
kızdığım zaten hippo böyle yapmazdı..neti yok.. ama kk ya girdi.. menü de yazabiliri o süreçte.. başka yere yazana kadar menüsünü de yazabilirdi..Ben menüsünün kötü olduğunu düşünmüyorum. Unutmuştur belki. Hippo yapmazdı böyle menü bildirmemezlik.
Benim de gidiyor zaten gözler.
40 dakika delü gibi koşma var parktakuzucum sporu da eklediysen menü gayet güzel su miktarı az.. inşallah artmıştır..
su çok az
dyette iken asla simit yemiyoruz pembiş.. gereksiz kalori.. ve gün içinde epey karbonhidrat alımı yapmış oldun..
bu kadar karbon artı getirebilir.. bir öğünde karbon varsa diğerlerinde olmamasına dikkat etmek lazım ki senin 3 öğünde de karbon var... e tamam oldu hadi.. o zaman spor olacak ki karbonları eritecek.. bugün spor da yok.. OLMADI
kuzucum mercimek köfteli öğünü akşam hafif geçirerek çok güzel telafi etmişsin..
sporunu da yapmışsın su miktarı zaten iyi..
dün kuru bugün mercimek köfte.. aman diyim yarın ve sonrasında dikkat et ödemleri hemen atalım geç olmadan emi
tamammmBenim de gidiyor zaten gözler.
Hadi sen de uyu sıkma canını. Bugün canını sıkanlar yarın yüzünü güldürür.
Hayırlı geceler yine yeniden
vayyyyy harikasın40 dakika delü gibi koşma var parkta
Spor kaptanları belli oldu mu acebe?
Çakılım ben de ilk yürüyüşle başladım kilo vermeye karar verince, şimdi koşabiliyorum ama sporlar sayesinde, bir de ben koşma özürlüyüm biraz da hırs yaptım, profesyonel spor yaparken bile koşmamla dalga geçerlerdi..Koşuyaw biz yürüyüşe çıkıyoz millet level atlamis kosuya çıkıyor. Duy @malipina duy bak neler oluyor
Tamamdırtamammmcanım benim
vayyyyy harikasın
pazartesi belli olacak kuzucum ancak.. sen sakla bir yerde sporlarını emi
Aha gelmiş uyumadanGeldim , sporları da toplayayim yazıyorum
Bak yaaaaa o menüye pizza mı ekledinTamamdır
Bir de şey bir dilim pizza yemiş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?