Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar lütfen ama lütfen

eğer herkes eş derecede emek vermeyecekse bunu bana söyleyin ya olur mu?

bu kadar kötü bir dönemden geçiyorken ben de çabalamayayım.. neden acaba kendimi salak gibi hissettim bugün. harika bir duygu. ve bu duyguyla uyuyacağım. uyumaya çalışacağım.

Akşam yoğurt da yemedim zaten balım.
İnşallah yarından itibaren atmaya başlayacağım ödemleri.

Ben menüsünün kötü olduğunu düşünmüyorum. Unutmuştur belki. Hippo yapmazdı böyle menü bildirmemezlik.
kızdığım zaten hippo böyle yapmazdı..neti yok.. ama kk ya girdi.. menü de yazabiliri o süreçte.. başka yere yazana kadar menüsünü de yazabilirdi..

ben hippoya güvenip gözüm kapalı aldım listeye.. dün cıs.. bugün menü yok.. bilmiyorum koydu mu? evet çok koydu.

40 dakika delü gibi koşma var parkta

Spor kaptanları belli oldu mu acebe?

Benim de gidiyor zaten gözler.
Hadi sen de uyu sıkma canını. Bugün canını sıkanlar yarın yüzünü güldürür.
Hayırlı geceler yine yeniden
tamammmcanım benim
40 dakika delü gibi koşma var parkta

Spor kaptanları belli oldu mu acebe?
vayyyyy harikasın

pazartesi belli olacak kuzucum ancak.. sen sakla bir yerde sporlarını emi

Koşu yaw biz yürüyüşe çıkıyoz millet level atlamis kosuya çıkıyor. Duy @malipina duy bak neler oluyor
Çakılım ben de ilk yürüyüşle başladım kilo vermeye karar verince, şimdi koşabiliyorum ama sporlar sayesinde, bir de ben koşma özürlüyüm biraz da hırs yaptım, profesyonel spor yaparken bile koşmamla dalga geçerlerdi..

Tempolu yürüyüş de süreyi uzatırsan aynı etkiyi veriyor, ben bir de terlemeyi seviyorum koşu orada etkili oluyor

Son düzenleme:
sen neden menü vermiyorsun N Nana bak çok kızıyorum sen eski kaptansın ihmalkarlık mı yapıyosun napıyosun neden nedennnnnn en az 3 kez dedim lunya menü nerde diye şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…