Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yırttım demiştim ama olmadi toparlayamıyorum kendimi, az musade et bana. Toparladıktan sonra hiç kaçamak yapmıyorum biliyosun
fitim 3 hafta önceki bahanelerime benzettim söylediklerini.ve ben 4 kilo almıştım o zaman.
menü ver yoksa kendine gelemezsin.aldıkça alırsın .ne emekler verdin heba mı ediceksin.miu etse ben etmiyorum müsade.bugün menünü görücem.
menü verene kadar sana kalpler öpücükler yok

Menüler deeee

Sporlar daaa

Ama sana

Yırttım demiştim ama olmadi toparlayamıyorum kendimi, az musade et bana. Toparladıktan sonra hiç kaçamak yapmıyorum biliyosun
Kuzum bu bizden kaçış değil ki kendinden kaçış biliyorsun.. toparlanmamak için hiçbir sebebin yok.. bak yaz geliyor +2 var elinde ve geçmişte onca emeğin.. diyetten uzaklaşanın sonu belli birsürü örneği var işte takımımızdan da..

Kabul etmiyorum. Müsaade yok. Akşam menü gelecek!

Aynen malim aynen..

Arastirdigin şeyleri çok merak ediyorum. Vücut kaslar onlar da çok hoşuma gidiyor
Ayyyy görsen sporcuların bisürü şeylerini ölçüyoruz.. bu yayınlardan 3 tanesi basketbolcularla ilgili.. calf çevresi (bacak) nin sıçrama çeviklik sürat performanları üzerine etkisi.. spor yaşının bir de bu performanslara etkisi.. 1 tanesi de voleybolda olimpiyat oyunlarında smaç etkinliğinin belirlenmesi ile ilgili.. kafam bi dünya

Ya bu soğan suyuna ne zaman baslamam gerek rekli olamadim daha ben de yapcam
ne kadar geciktin çakıl.çok geciktiysen hemen başla.
ne ölçüyon biraz açar mısın lütfen

Pazar geldiiiii

Yarın sabah tartı kontrolleri alacağım biliyorsunuz değil miiiiii

Yani bugün çok çok önemli

Pro ve sebze ile ve boool su sağlam spor ile geçirelim

Yarın tartı bize cuma için yeşil ışık yaksın

Pazartesi tartısı candır cumaya en güzel yol göstericidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…