Sağol canımGayet güzel bir menü sporunda var maşallah canim
Sanirim tartıda bi yükselme görmüştün yanlış hatırlamıyorsam o yukselmeyi telafi etme menüsü değil bu belki koruma menüsü olabilir canimiyi akşamlar canlarımpazar günü menüm gelsinnn
sabah 10.15
1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (pulbiberli)
5 zeytin
domates salatalık biber
1-1,5 dilim ekmek kadar yufka
öğlen 14.15
1 küçük yerli muz
2 tk şekersiz fıstık ezmesi
100 mlt kefir
ara 17.00
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi
1,5 minnak muffin (balkabağı, badem unu, yumurta, tarçın, %80lik bitter)
akşam 19.15
1/2 dilim somon balığı
1 yk mantı
turp otu salatası
1/2 minnak muffin
yatana kadar 2,5 lt su
şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı içeceğim. ardından da avakado yaprağı çayı içerim limonla.
spor yoktu bugün vaktim olmadı. az sonra azcuk leslie yaparsam bilemem@MiuLego Whiteblacklife
geçmiş olsun canım .Kizlar eve geldim dustum resmen kac günün stresinden midir bi bas agrisi bi mide bulantisi aldi geldigimden beri yatiyorum. Oglana zor yemek hazirladim. Simdi biraz daha iyiyim bulantim yeni gecti menu vermeye gelcem.
evet artıdaydım canım. cumadan bu yana karbo biraz aktif oldu menülerimde. telafi etmem lazımSanirim tartıda bi yükselme görmüştün yanlış hatırlamıyorsam o yukselmeyi telafi etme menüsü değil bu belki koruma menüsü olabilir canim
Menün çok güzel kabakta yemissin ohh mis sporda var yemede yanında yatMenümu vereyim sonra nicki bende kalsın soylemeyeyim kaptan bana laf sokuyor yazmıyorum diye
Sabah (8:00) : 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 3 tam ceviz, 1 yuvarlak ince dilim ananas ve Yeşilçay.
Ara(13:30) : 1 büyük kupa sütlü kahve, 3 gün kurusu, 5 fındık.
Akşam(18:00) : kıymalı kabak yemeği, yogurt.
Ara(20:00) : 1 türk kahvesi.
Su: 1.5 lt su.
Spor: tempolu yürüyüş 60*2.5=150
nehirnil111
hippotalamus
@MiuLego
CanımHala olmadim içimi endişe kaplıyor gerçi test yaptım ama yine de olmaması endişe verici
Cook gecmiş olsunDışarı çıkabilsem alacağım da kuzum yok yuruyemiyorum belki hafifler diye bekliyorummm
HosgeldinnKızlarr napıyorsunuz?? Bi gelemediö bugün
Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence
Olsun annesi iyileşsin kuzuyada yansıren gğzel hediyeKızımın doğum günü bugün sözde pasta yapacaktım gelinlikler resim falan çektiren ektim hepsi kaldı kalkıp gidip pasta alabilsem yeter gözüyle bakıyorum suan
ayyt bende ama kasıklarm nasl ahryor olmk ğzereym bugün yada yarn olmalıyımIyiyim ablacım, sen nasılsın? Adet olamadım onun stresini ve şişkinliğini yaşıyorum
bölüm neydi canımKpss beni duvardan duvara vuruyor abla
Hiçbişeye vaktm yok
helal olsun sanaaaaa26 haziran da başladım diyete 78.5 ile
10 Kasım da bitirdim 50.6 ile
4 buçuk ay giden 28 kilo benim için imkansızdı
Menün cok güzell cokkk@MiuLego _900 deyim sen melegi tutmaya devam et
Menum
Sabah
2 yumurta 5 zeytin 2 kasik lor 3 ceviz 2 kayisi 2 ceri domates yarim bag limonlu maydanoz
Aksam
Kiymali pirasa 6 kasik
1 kase yogurt
2.5 litre su
30 dk zumba
@Melegiimm22
Canim ben hafta sonlari pek gelemiyorum
Dunku menum
Sabah
2 yumurtali menemen
5 zeytin 2 ceviz
Aksam
Lavassiz ekmeksiz adana
Yaninda bol sirkeli salata
Su2 litre
Dengesiz olmuş ama dışarıdaymışsın güleİyi akşamlar
Menüm bugün çok kötü. Arkadaşa kahvaltıya gittim ve yiyebileceğim çok az şey vardı ve çok fazla kalabalıktık pek bişey yiyemedim ekmek yemek zorunda kaldım.
Kahvaltı 11.30
İki çatal yumurta
Bi çatal peynir
İki çatal çökelek
İki dilim domates
2 zeytin
2 dilim normal ekmek
16. 00
İki üç yk kabak yemeği
19.00
Izgara et
Ayran
Su 3ü geçer
34 dk oryantal
56 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego @Whiteblacklifecakil80
Psikoloji. aynı zamanda pedagojik formasyonum var iki alanda da deneyecem şansımı bakalımCanımcakil80 merhaba sennle hic birebir iletsime gecememstik şükür nasip oldunaslsn öncelikle?pko mu var..gebelikmi düsünüyon..bendede tiroid sorunu var gebelk de istyrm hayrlsyla nasip olursas sendde varmı ole durumlar?
Cook gecmiş olsunWhiteblacklife simdi nasl oldun kuzunun dogum günü mutlu olsun kutlu olsun hic üzülme seneye inş kutlarsnz canım.
Hosgeldinn
vorones neredesin mortimmmfitim güzelimmm
Olsun annesi iyileşsin kuzuyada yansıren gğzel hediye
ayyt bende ama kasıklarm nasl ahryor olmk ğzereym bugün yada yarn olmalıyım
bölüm neydi canım
helal olsun sanaaaaa
Menün cok güzell cokkk
Upssİyi akşamlar
Menüm bugün çok kötü. Arkadaşa kahvaltıya gittim ve yiyebileceğim çok az şey vardı ve çok fazla kalabalıktık pek bişey yiyemedim ekmek yemek zorunda kaldım.
Kahvaltı 11.30
İki çatal yumurta
Bi çatal peynir
İki çatal çökelek
İki dilim domates
2 zeytin
2 dilim normal ekmek
16. 00
İki üç yk kabak yemeği
19.00
Izgara et
Ayran
Su 3ü geçer
34 dk oryantal
56 dk tempolu yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife cakil80
Evet ilk defa normal bi diyalog oluyo aramızda.Dengesiz olmuş ama dışarıdaymışsın güle
Sporun çok iyiymiş, akşam da pro olmuş eritirsin
Tuzsuz mali diyecem sana artık. Tuzu bırakınca ne güzel inmiş ödem. Demek ki epey kullanıyormuşsun
Ay ilk defa içinde +18 olmayan ciddili bi mesaj yazdım sana galiba
Ekmek öyle cidden. Ekmeksiz nası doyuyorsun diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. ekmekle nası doyuyorsunuz günü nası bitiriyorsunuz ey diğer insanlarEvet ilk defa normal bi diyalog oluyo aramızda.
Bi daha kahvaltıya biyere gitmem. Çağırırlarsa kahvaltı yaptım diycem.ekmek yiyince çok rahatsız oldum saat 4 gibi acıktım normalde acıkmam hiç. El ayak titredi gene, kabağı mecbur yedim dinsin diye. İki dilim ekmek bütün düzenimi şaşırttı
Canım tesekkur ederim yorumun icin.suan 95 kiloyum.daha once gittigim diyetisyen daha fazla korbon vermisti.cok azaltirsam yapamam.listemi tele kaydetmistim şu:Canim sabah 2 dilim ekmeğini yemissin öğlen mercimek karbon akşam da patetes karbonu azaltmayı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?