Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Sabah 8.30
Yumurta
Yeşillik
Zeytin
Çeyrek simit
Keten tohumu yoğurt bir kase

Öğle yok

Akşam 16.30
Yarım kase kısır
Bir tabak közlenmiş patlıcan üzerine yoğurt

@MiuLego morticanım saydin78

Spor bir saat yürüyüş

Aa öğlen bir bardak atom içtim yazmayı unuttum. Akşam üzeri de bir avuç badem ve çekirdek var.

Sanirim tartıda bi yükselme görmüştün yanlış hatırlamıyorsam o yukselmeyi telafi etme menüsü değil bu belki koruma menüsü olabilir canim

Sanirim tartıda bi yükselme görmüştün yanlış hatırlamıyorsam o yukselmeyi telafi etme menüsü değil bu belki koruma menüsü olabilir canim
evet artıdaydım canım. cumadan bu yana karbo biraz aktif oldu menülerimde. telafi etmem lazım

Menümu vereyim sonra nicki bende kalsın soylemeyeyim kaptan bana laf sokuyor yazmıyorum diye

Sabah (8:00) : 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 3 tam ceviz, 1 yuvarlak ince dilim ananas ve Yeşilçay.

Ara(13:30) : 1 büyük kupa sütlü kahve, 3 gün kurusu, 5 fındık.

Akşam(18:00) : kıymalı kabak yemeği, yogurt.

Ara(20:00) : 1 türk kahvesi.

Su: 1.5 lt su.
Spor: tempolu yürüyüş 60*2.5=150

nehirnil111
hippotalamus
@MiuLego

Sabah 10
Domates sos tavada yumurta
Maydanoz peynir zeytin 1 dilim ekmek

Ara 13
Kahve

Ara 17 3 çilek bir kase pulbiberli yoğurt

Akşam 19.
Kilis tava elimin yarışı kadar
Yeşillik cacık sogan

Şu 2.5

SPOR 30 DK zumba

@MiuLego Whiteblacklife tevafuk55

Menün çok güzel kabakta yemissin ohh mis sporda var yemede yanında yat

İyi akşamlar
Menüm bugün çok kötü. Arkadaşa kahvaltıya gittim ve yiyebileceğim çok az şey vardı ve çok fazla kalabalıktık pek bişey yiyemedim ekmek yemek zorunda kaldım.
Kahvaltı 11.30
İki çatal yumurta
Bi çatal peynir
İki çatal çökelek
İki dilim domates
2 zeytin
2 dilim normal ekmek

16. 00
İki üç yk kabak yemeği
19.00
Izgara et
Ayran
Su 3ü geçer
34 dk oryantal
56 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife cakil80

Hala olmadim içimi endişe kaplıyor gerçi test yaptım ama yine de olmaması endişe verici
Canım cakil80 merhaba sennle hic birebir iletsime gecememstik şükür nasip oldunaslsn öncelikle?pko mu var..gebelikmi düsünüyon..bendede tiroid sorunu var gebelk de istyrm hayrlsyla nasip olursas sendde varmı ole durumlar?

Dışarı çıkabilsem alacağım da kuzum yok yuruyemiyorum belki hafifler diye bekliyorummm
Cook gecmiş olsun Whiteblacklife simdi nasl oldun kuzunun dogum günü mutlu olsun kutlu olsun hic üzülme seneye inş kutlarsnz canım.
Kızlarr napıyorsunuz?? Bi gelemediö bugün
Hosgeldinn
Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence
vorones neredesin mortimmmfitim güzelimmm
Kızımın doğum günü bugün sözde pasta yapacaktım gelinlikler resim falan çektiren ektim hepsi kaldı kalkıp gidip pasta alabilsem yeter gözüyle bakıyorum suan
Olsun annesi iyileşsin kuzuyada yansıren gğzel hediye

Iyiyim ablacım, sen nasılsın? Adet olamadım onun stresini ve şişkinliğini yaşıyorum
ayyt bende ama kasıklarm nasl ahryor olmk ğzereym bugün yada yarn olmalıyım

Kpss beni duvardan duvara vuruyor abla
Hiçbişeye vaktm yok
bölüm neydi canım

26 haziran da başladım diyete 78.5 ile
10 Kasım da bitirdim 50.6 ile
4 buçuk ay giden 28 kilo benim için imkansızdı
helal olsun sanaaaaa

Menün cok güzell cokkk

Dengesiz olmuş ama dışarıdaymışsın güle
Sporun çok iyiymiş, akşam da pro olmuş eritirsin
Tuzsuz mali diyecem sana artık. Tuzu bırakınca ne güzel inmiş ödem. Demek ki epey kullanıyormuşsun
Ay ilk defa içinde +18 olmayan ciddili bi mesaj yazdım sana galiba

Psikoloji. aynı zamanda pedagojik formasyonum var iki alanda da deneyecem şansımı bakalım

Upss

Evet ilk defa normal bi diyalog oluyo aramızda.
Bi daha kahvaltıya biyere gitmem. Çağırırlarsa kahvaltı yaptım diycem.ekmek yiyince çok rahatsız oldum saat 4 gibi acıktım normalde acıkmam hiç. El ayak titredi gene, kabağı mecbur yedim dinsin diye. İki dilim ekmek bütün düzenimi şaşırttı

İyi akşamlar canlar bugün gelemedim ama aklım hep sizdeydi menüyü veripkacayim misafir gidince geleceğim ins
10;00
Peynir
9 yeşil zeytin salatalik
1 küçük ince dilim tepsi böreği
Gezmelere gidince ara yapmaya vaktim olmadı
17;00
Mangalda balık
Bol salata
El kadar lavaş
Su 3 oldu spor 1 saat kadar bazen orta bazen tempolu yürüyüş
@MiuLego

Ekmek öyle cidden. Ekmeksiz nası doyuyorsun diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. ekmekle nası doyuyorsunuz günü nası bitiriyorsunuz ey diğer insanlar
Ekmek yediğim gün sürekli bir atırtışma durumu oluyor ki ben de normalde ara pek sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…