- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Normalde 52 54 arası korkuyordum ama biraz saldım 4 5 haftadır çıkmıyorum tartiyaTebrikler cnm.. valla güzel gitmiş. Şu anda kaçsın??
Tebrikler cnm.. valla güzel gitmiş. Şu anda kaçsın??26 haziran da başladım diyete 78.5 ile
10 Kasım da bitirdim 50.6 ile
4 buçuk ay giden 28 kilo benim için imkansızdı
Haklısın . Bilmiyorum sıkilasmayi çok anlamıyorum àma eski kıyafetlerim oluo. Hamileliktekiler bol duruyor. Hedef Kilo ya varınca spor da yaparim inşallah.Verom canım verom kimisi sıkı spor yapar cis ağzına sürmez yine de veremez kimisi senin gibi gömer gizlemeyi verir ama şu mantık bana hep yanlış geldi listede lafım sana değil ha sakın yanlış anlama gelen bı bakis acısı ben listede yüzdeki hep 1.5 üstü yada 2 üstü tutmaya çalıştım çünkü sağlam kilo veren biriydim arada bı ciss gomsem yüzde 1 yine garantisi genelde ama ben verebilenlerdendim neden veremeyen arkadaşımın listedeki yükünü hafifletmeyeyeyim ki diye düşünüyorum takım olmak demek bireysel de kendimi kurtarmak değildi ki bence bu hafta ben birinin yükünü alacaktım bir gün biri de benim yükümu alınca vicdan azabı cekmeyeyim sadece 1 kilo altını son haftalarda 1 yada 2 defa gördüm ki o da yüzde olarak 1 yada azıcık.altiydi ona bile aglamisligim var benim yani o gozlemeyi o çayın yanında yediklerini ciss coss larini yemeden belki de listede çok cabalayip başaramayan bir arkadaşının vicdan azabından.kurtaracaksin değmez mi buna
Yediklerini sadece kalori olarak düşünme kilo vermek değil sadece yağ yağmak göbek eritmek fizik.yapmak değil mi diyet peki bu yediklerinde.kilo veriyorsun eyvallah peki yağdan mi gidiyor sıkılaşiyor musun ona da bakmak lazim
Teşekkürler canımÇok beğendim menünü konyak
Ayyy ağlıcam ya ins. Darısı basima26 haziran da başladım diyete 78.5 ile
10 Kasım da bitirdim 50.6 ile
4 buçuk ay giden 28 kilo benim için imkansızdı
Ben sana daha farklı anlatayım o zaman kuzumHaklısın . Bilmiyorum sıkilasmayi çok anlamıyorum àma eski kıyafetlerim oluo. Hamileliktekiler bol duruyor. Hedef Kilo ya varınca spor da yaparim inşallah.
Listede olmayi ben istedım tabi ama işte ben verdigm kiloya bakarim 1000 gr olmalı en az Liste için. Ama 500 de olursa uzulmem . Artı gelirse çok yıpranmış hissederim. Ha tabı şu da var ki geçmiş hafta larda artı gelen arkadaş da varsa lafim ona degil . Bireysel başarı dan ziyade takım daha önemli tabi àma ben arti geldgm hafta da 1 . Olsak hiç dé sevinmem . Eminim çoğu kişi böyle düşünmüyordr
Ekmek maknası ne kullanıyorsun Fulya?
Ben de düşünüyorum bu ara almayı
Gayet güzel bir menü sporunda var maşallah canimMenümü yazayım
Sabah
Yarım yumurta omlet
2-3 zeytin
İki parmak kadar peynir
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase kuru fasulye
Ayran
Su:2lt
Spor:1 saat yürüyüş
1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLego
begum75
Floweroflife
Geçmiş olsun canimKizlar eve geldim dustum resmen kac günün stresinden midir bi bas agrisi bi mide bulantisi aldi geldigimden beri yatiyorum. Oglana zor yemek hazirladim. Simdi biraz daha iyiyim bulantim yeni gecti menu vermeye gelcem.
Tamam canım teşekkür ederim müsait bi zamanımda bakacambenimki arçelik canım. ben çok mennunum. önceden sinbo vardı. kaç yıl onu kullandım. ondan da mennundum. Arçelik in bu modelinin 1 büyük kazanı ve iki de küçük ikiz kazanları var. o nedenle aldım. sinboyu da bir arkadaşıma vermiştim. o kullanıyor. mennundu.
Kuzum regl gelecek mi demiştin sen ? Ya da geldi mi?Kizlar eve geldim dustum resmen kac günün stresinden midir bi bas agrisi bi mide bulantisi aldi geldigimden beri yatiyorum. Oglana zor yemek hazirladim. Simdi biraz daha iyiyim bulantim yeni gecti menu vermeye gelcem.
Canim sabah 2 dilim ekmeğini yemissin öğlen mercimek karbon akşam da patetes karbonu azaltmayı tavsiye ederimSabah10 :kk beyaz peynir,domates salatalik biber maydanoz,iki dilim tt ekmek sekersiz cay
Ögle14 : mercimek corbasi,ispanak,salata
Ara: 1bardak süt
Aksam:1 közde patates,yarim kk beyaz peynir,salata cay
Su2 litre olur
Spor: 3 mil leslie
@MiuLego
Canim menüler gerçekten super ve vucudunu sağlıklı beslemişsin aferin sana@MiuLego _900 deyim sen melegi tutmaya devam et
Menum
Sabah
2 yumurta 5 zeytin 2 kasik lor 3 ceviz 2 kayisi 2 ceri domates yarim bag limonlu maydanoz
Aksam
Kiymali pirasa 6 kasik
1 kase yogurt
2.5 litre su
30 dk zumba
Melegiimm22
Canim ben hafta sonlari pek gelemiyorum
Dunku menum
Sabah
2 yumurtali menemen
5 zeytin 2 ceviz
Aksam
Lavassiz ekmeksiz adana
Yaninda bol sirkeli salata
Su2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?