Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısın . Bilmiyorum sıkilasmayi çok anlamıyorum àma eski kıyafetlerim oluo. Hamileliktekiler bol duruyor. Hedef Kilo ya varınca spor da yaparim inşallah.
Listede olmayi ben istedım tabi ama işte ben verdigm kiloya bakarim 1000 gr olmalı en az Liste için. Ama 500 de olursa uzulmem . Artı gelirse çok yıpranmış hissederim. Ha tabı şu da var ki geçmiş hafta larda artı gelen arkadaş da varsa lafim ona degil . Bireysel başarı dan ziyade takım daha önemli tabi àma ben arti geldgm hafta da 1 . Olsak hiç dé sevinmem . Eminim çoğu kişi böyle düşünmüyordr

Sabah ılık limonlu şu
1 otlu lorlu gözleme
1 kk beyaz peynir az kaşar
4 zeytin
2 haslama yumurta
domates marul
Aksam 18.00
Fırında kabak yogurtla yarım tabak
6 mercimek köftesi marulla
Yeşillikle
Çay 20.00 dut üzüm fındık badem ile olur miktarlari abartmamaya calscam

Sabah10 :kk beyaz peynir,domates salatalik biber maydanoz,iki dilim tt ekmek sekersiz cay
Ögle14 : mercimek corbasi,ispanak,salata
Ara: 1bardak süt
Aksam:1 közde patates,yarim kk beyaz peynir,salata cay
Su2 litre olur
Spor: 3 mil leslie
@MiuLego

@MiuLego _900 deyim sen melegi tutmaya devam et
Menum
Sabah
2 yumurta 5 zeytin 2 kasik lor 3 ceviz 2 kayisi 2 ceri domates yarim bag limonlu maydanoz
Aksam
Kiymali pirasa 6 kasik
1 kase yogurt

2.5 litre su
30 dk zumba
Melegiimm22

Canim ben hafta sonlari pek gelemiyorum
Dunku menum
Sabah
2 yumurtali menemen
5 zeytin 2 ceviz

Aksam
Lavassiz ekmeksiz adana
Yaninda bol sirkeli salata

Su2 litre

Ben sana daha farklı anlatayım o zaman kuzum
Sen kendi içinde haftada bir kilo vereyim 500 gr vermiyim e cıs cos yesem de arada kaçamaklar olsa da 1 kilo veriyorum metam nasılsa hızlı 1 veririm diye düşünüyorsun. ama kızların söylediği ki ben de hepsinin altına imzamı atarım eğer 1,5 verebilecekken sen sırf yeterli fedakarlık yapmayıp canım çektilerle miuya verdiğin sözü tutmamak pahasına o gözlemeyi yiyorsan yeteri kadar listeyi düşünmüyorsun demektir. 5 ayda 27 kilo verdim. Bana kalsa Ekimde değil de Aralıkta bitirirdim arada cıslarla. Ama Aus listeye alınca takım işin içine girince durum değişti. Çünkü aynı listede duraklamaya giren de vardı regl döneminde çok fazla ödemle Cuma tartısına çıkan da. eee bu işler böyle. Misal bi hafta ne yaptıysam ödem gitmedi -300 gr la geldim. Kendi adıma üzzüldüm mü üzüldüm çünkü o kadar spor ve kısıtlı yemenin hediyesi bu olmamalıydı. Ama o hafta da başka bi arkadaş atak yaptı ve dengeledi açığımı kapattı.
Bireysel düşünmek yerine takım olarak hareket etmek bana göre böyle olmalı. Buradaki çoğu arkadaşımın da aynı şeyi düşündüğünü biliyorum.
İşin bir başka tarafı miu senden sözler alıp listeye aldı. Bugün için de yarım gözleme sözü vermişsin. Yarım gözleme demişse bitmiştir o iş. 1 lokma fazlayla gelmen yanlıştır.
Ha yine verir misin senin metanı seneler önce gördük gene görüyoruz ki verirsin. Amaaa işte bu yukarıda anlattığım takım ruhuna ters.
Bu da benim bakış açım

Son düzenleme:
Ekmek maknası ne kullanıyorsun Fulya?
Ben de düşünüyorum bu ara almayı

benimki arçelik canım. ben çok mennunum. önceden sinbo vardı. kaç yıl onu kullandım. ondan da mennundum. Arçelik in bu modelinin 1 büyük kazanı ve iki de küçük ikiz kazanları var. o nedenle aldım. sinboyu da bir arkadaşıma vermiştim. o kullanıyor. mennundu.

Gayet güzel bir menü sporunda var maşallah canim

iyi akşamlar canlarım pazar günü menüm gelsinnn

sabah 10.15
1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (pulbiberli)
5 zeytin
domates salatalık biber
1-1,5 dilim ekmek kadar yufka

öğlen 14.15
1 küçük yerli muz
2 tk şekersiz fıstık ezmesi
100 mlt kefir

ara 17.00
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi
1,5 minnak muffin (balkabağı, badem unu, yumurta, tarçın, %80lik bitter)

akşam 19.15
1/2 dilim somon balığı
1 yk mantı
turp otu salatası
1/2 minnak muffin

yatana kadar 2,5 lt su

şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı içeceğim. ardından da avakado yaprağı çayı içerim limonla.

spor yoktu bugün vaktim olmadı. az sonra azcuk leslie yaparsam bilemem @MiuLego Whiteblacklife

Tamam canım teşekkür ederim müsait bi zamanımda bakacam

Kizlar eve geldim dustum resmen kac günün stresinden midir bi bas agrisi bi mide bulantisi aldi geldigimden beri yatiyorum. Oglana zor yemek hazirladim. Simdi biraz daha iyiyim bulantim yeni gecti menu vermeye gelcem.
Kuzum regl gelecek mi demiştin sen ? Ya da geldi mi?
Emzirmiyorsan papatya çayı iç. Hem sakinleştirir gevşetir hem de pms dönemi rahatlatıyor
Süte zararlı mı onu da bilmiyorum ama papatya çayına bak

Canim sabah 2 dilim ekmeğini yemissin öğlen mercimek karbon akşam da patetes karbonu azaltmayı tavsiye ederim

Canim menüler gerçekten super ve vucudunu sağlıklı beslemişsin aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…