sonuçlarını çok merak ediyorumCanım tesekkur ederim yorumun icin.suan 95 kiloyum.daha once gittigim diyetisyen daha fazla korbon vermisti.cok azaltirsam yapamam.listemi tele kaydetmistim şu:
Eki Görüntüle 2122381
Arkadasim devam etti aylik bir iki kilo verdi ama verdi acıkmadan.bıkmadan.düsünsene ayda iki kilo verse yilda 24 kilo yapar.buda bisey.kilolar gidiyor bir sekildesonuçlarını çok merak ediyorum
Annem de yeniden diyetisyen listesine başladı. O 3 haneli kilolarda. Kahvaltıya 4 dilim ekmek vermiş. Normalde 2 dilim yer 4 dilim nası kilo verdirecek inan bilmiyorum. Diyetisyenlerin matematiği farklı sanırım
Ayy bayılırım afiyet olsunAkşam tavuklu salata yedim doymadım doyamadım tadına o nası bi güzellikti Allahım yareppim
Yok ya mideyi ayrı rahatsız ediyo bünyeyi ayrı etkiliyo. Resmen bugün titredim ya oha dedim. Ve elim hep bişeyler aradı ne yesrm diye. Kadın bissürü şey getirdi önüme cıs cos. Yememek için zor tuttum kendimi. Dedim ne yemeğin var zararsız, kabak yapmış ,onu ver dedim en masumu oEkmek öyle cidden. Ekmeksiz nası doyuyorsun diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. ekmekle nası doyuyorsunuz günü nası bitiriyorsunuz ey diğer insanlar
Ekmek yediğim gün sürekli bir atırtışma durumu oluyor ki ben de normalde ara pek sevmiyorum
Beyaz ekmek bide pirinc pilavı yersem aynen anlattigin gibi oluyorum.Yok ya mideyi ayrı rahatsız ediyo bünyeyi ayrı etkiliyo. Resmen bugün titredim ya oha dedim. Ve elim hep bişeyler aradı ne yesrm diye. Kadın bissürü şey getirdi önüme cıs cos. Yememek için zor tuttum kendimi. Dedim ne yemeğin var zararsız, kabak yapmış ,onu ver dedim en masumu o
İnsan zamanla tanıyo ya vücudunu. Deneye deneye işte. Tam buğday kepekli ekmek de aynını yapıyo bana, yani ekmeklerin hepsi aynı etkiyi yapıyo ayrıca ayağa kalkınca çarpıntı oluyo . Pirinç yapmıyo ama pirinçte sıkıntı yok bende çok ilginçBeyaz ekmek bide pirinc pilavı yersem aynen anlattigin gibi oluyorum.
Börek lavaş ne gerek vardı ki daha oncede yemistin sanirim karbon ve diyette yemememiz lazım canimİyi akşamlar canlar bugün gelemedim ama aklım hep sizdeydi menüyü veripkacayim misafir gidince geleceğim ins
10;00
Peynir
9 yeşil zeytin salatalik
1 küçük ince dilim tepsi böreği
Gezmelere gidince ara yapmaya vaktim olmadı
17;00
Mangalda balık
Bol salata
El kadar lavaş
Su 3 oldu spor 1 saat kadar bazen orta bazen tempolu yürüyüş
@MiuLego
Buralarda ... sen yoksun kizz mortikimCanım @cakil80 merhaba sennle hic birebir iletsime gecememstik şükür nasip oldunaslsn öncelikle?pko mu var..gebelikmi düsünüyon..bendede tiroid sorunu var gebelk de istyrm hayrlsyla nasip olursas sendde varmı ole durumlar?
Cook gecmiş olsun @Whiteblacklife simdi nasl oldun kuzunun dogum günü mutlu olsun kutlu olsun hic üzülme seneye inş kutlarsnz canım.
Hosgeldinn
vorones neredesin mortimmmfitim güzelimmm
Olsun annesi iyileşsin kuzuyada yansıren gğzel hediye
ayyt bende ama kasıklarm nasl ahryor olmk ğzereym bugün yada yarn olmalıyım
bölüm neydi canım
helal olsun sanaaaaa
Menün cok güzell cokkk
Tmm o zaman canim bana çok gelmiştiCanım tesekkur ederim yorumun icin.suan 95 kiloyum.daha once gittigim diyetisyen daha fazla korbon vermisti.cok azaltirsam yapamam.listemi tele kaydetmistim şu:
Eki Görüntüle 2122381
Insan kendinin doktorudur der annem tanıyacagız iste vucudumuzu zamanla.İnsan zamanla tanıyo ya vücudunu. Deneye deneye işte. Tam buğday kepekli ekmek de aynını yapıyo bana, yani ekmeklerin hepsi aynı etkiyi yapıyo ayrıca ayağa kalkınca çarpıntı oluyo . Pirinç yapmıyo ama pirinçte sıkıntı yok bende çok ilginç
Akilli hatun seniBirileri stormu çoh kızdırmış belli bu hafta gömecek tartıya karşısındaki için üzüldüm. Evet Handeciyim bu hafta
Az degilki balim.Bu yetiyo bana.Ama diyet bozarsam dunyayi yiyip.doymuyorum.Pislik bi huyum var anliycan.Hicbisey yemeden kilo verecegimi bilsem yemem yani
Lavas ne borek ne gıİyi akşamlar canlar bugün gelemedim ama aklım hep sizdeydi menüyü veripkacayim misafir gidince geleceğim ins
10;00
Peynir
9 yeşil zeytin salatalik
1 küçük ince dilim tepsi böreği
Gezmelere gidince ara yapmaya vaktim olmadı
17;00
Mangalda balık
Bol salata
El kadar lavaş
Su 3 oldu spor 1 saat kadar bazen orta bazen tempolu yürüyüş
@MiuLego
Aeben ablam geldi aklımaAkilli hatun seni
Cumadan pazara _900 miu yanlis taraf secti kuzum
İkisinide sahaya gomecem yaaaa kibar kibar
Daha cumaya 5 gun var.Benimle niye morti olursunuz ki
Yokkkk kuzu menulerim skintili degilki karataya gectim tekrar ac birakacak bi menu degil yaniAeben ablam geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?