Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Falsomu yakaladın beni küçük düşürdün ezdin attın bir kenara köşe minderi gibi uyanamamışım tekrar okudum anladım vayt olmadığını
Heee ondan yani ,senden başkası da yanlış anlamıştı ,ben kulaktan kulağa oyununa dönüşmesin diye yazdım.Olabilir canım ,ne olmuş kii,utanılacak küçük düşülecek bir durum değil kiBilsem böyle hissedeceğini yazar mıyım Dur Miu görmeden sana kalp koyayım da affet beni

Aksam telafi ettigimi düşünüyorum mium. Kabak yedim mercimek köfte yedim az di gi erken di
bakcam şimdi menüleri topladım

mercimek köfte seni şişirmiyor demi? şişirse de cumaya kalmaz gerçi.. bi bakcam menülere geçmiş bitiyor.. bekle beni vero
Günaydın kaptanicemben tartılmayi unutmuşum öyle yorgun kalktimki kızım acıktım deyince kahvaltiya oturduk
tamam kuzucum sorun değil.. cumaya kaç eksi gelecek çook merak ediyorum ama
Ne kizmasi tatlim özledik ondan
oyy tamam
ben de çok özlüyorum aklım da hep kalıyor inan
Yenilecegini anladin da yol yapiyon
aynen öyle yapıyor açık açık yenileceğim diyorsenden tırsmış Berna yenilgiyi kabullenmişkoskoca bireysel dereceli sidelya hem de
Yazdimmm kiii. .hep hemen zopppaaaa
ivit az bile atıyom ben

Yok ya. Verir miyim bu son raund
bi zahmet
ne zaman mezun oldum ben Miu nerden bakabilirim
ben bakarım şimdi canom
Dikkat et de yediğin ayva olmasın
bu çok iyiydi hahahahaha
Yine iyi ki doğdum ,bu sefer Hiponun oğlu da yok diyecektim ,şimdi de Vaytın kızı var araya giren
ay sorma
yarına ortakçın olmayacak inşallah ama

he he
ver gazı veeeeeer
gaz değil gerçekler
oyy beni çikinken bile seveceksin heee
@MiuLego kaptanım pembişler arkadaş çıkmıyor üyeliğimi değişti

@pempisler buldum tamam
yerim la seni

Ayy allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…