Yazmiyayim dedim ama tutamadım kendimi isim ver istersen istersen verme hepimiz birbirimizi takip ediyoruz ve kim sabit geliyor kim artı hepimiz biliyoruz zaten canim herkesin bünye aynu olsaydi zaten hepimiz aynı şeyleri yapıp zayiflardik ve biter giderdiİyi de kaptaniko çok kızma bé. Ben demedim ki ugrasmamis sabİt kalmış. . Hani sabit gelen oluodu dedim . İsim vermim simdi
Heee ondan yani ,senden başkası da yanlış anlamıştı ,ben kulaktan kulağa oyununa dönüşmesin diye yazdım.Olabilir canım ,ne olmuş kii,utanılacak küçük düşülecek bir durum değil kiBilsem böyle hissedeceğini yazar mıyım Dur Miu görmeden sana kalp koyayım da affet beni
Sana spor yapan kalplergaz değil gerçekler
oyy beni çikinken bile seveceksin heee
yerim la seni
Ay yok
Sağol kaptanım inşallah hafta içi toparlamış olurumçoook geçmiş olsun minnağım dinlenemedin ki yoğun haftasonu geçirdin.. 1-2 güne kendine gelirsin ki inşallah
O NASIL OLUYORMUŞ NASIL KAHVELERMİŞ ONLARKendime dün özel özel kahveler aldım
günaydın bal böcüğüm
miu bunu da gördü
Sana spor yapan kalpler
Ay yok
Haftasonu full doluydum
amin nilişkom biyki çaylarını iç güzel beslen emiSağol kaptanım inşallah hafta içi toparlamış olurum
Menengiç li damla sakızlı 7 karışımlı yöreselO NASIL OLUYORMUŞ NASIL KAHVELERMİŞ ONLAR
bal böcük müçok sevdim
Ekledim premsesDün 30 dk zumba
Ben seni yerimgaz değil gerçekler
oyy beni çikinken bile seveceksin heee
yerim la seni
Ayy allah kolaylık versin
hep kalorili kahvelerMenengiç li damla sakızlı 7 karışımlı yöresel
Fazla naz aşık usandırır derler
Ay tam benlik ama işte
jillianda gün atlanmayacak ama
amin nilişkom biyki çaylarını iç güzel beslen emi
6 yıldır bekliyim almicamda zatenHiç alma binpişman olursun elbiler bende cuval hepsini ayırıp terziye verıcem
Yeşil çayımı unuttum almayı bugün alayım bari de başlayayım yeniden kaptanım akşam da ıhlamur demlerim 3 gün bari kendime bakayım
jillianda gün atlanmayacak ama
amin nilişkom biyki çaylarını iç güzel beslen emi
Ama ama ama çok güzel 2 gunde 1 içem be kıyamam ben bitmesınhep kalorili kahveler
Para biriktirip anasını aglat zayuflayınca6 yıldır bekliyim almicamda zaten
Afrodizyak etkilidir kesin kocaciya buO NASIL OLUYORMUŞ NASIL KAHVELERMİŞ ONLAR
bal böcük müçok sevdim
Ama insan hep aynı kıyafetleri giymeye utanıyor6 yıldır bekliyim almicamda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?