Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

harika bir menüüüüüüüüüüü
ve örnek bir menü
pikniğe gidilir ama kaçamaksız olur mu? EVET OLUR ve hattaaaaa SPOR da yapılır

bravo tefom gurur duydum boool eksilerin olsun aminnnnnnnnnnnnnnn

bravo beeeeeeeeeeeeeeeeeee

kahvaltıya maydonoz eklemen harika olmuş canom.. ödem için aç karna soda limon ile maydonoz tğketirsen daha faydasını görebilrsin.. tertemiz menü gerçekten.. yürüyüş de çok iyi.. o ödemler fos diye sönüverecek rahat ol

kahvaltı çok az olmuş dolu dolu değil sevemedim..

akşam öğle birleşmiş çok erken saat olmuş ı ıh olmadı çok aç kalınmış kuzucum
bugün daha güzel beslen ki vücudun kendine gelsin emi

Valla çok kötü ya yani bir iki aldım tabi eskidi 2 daha falan dolaptaki kıyafet parm.akla sayılacak yani
Para biriktirip anasını aglat zayuflayınca
eşim diyirki zayifladinda hiçte kıyafet almiyordun biraz daha zayıfla da sana helalinden benden50 tl bildiğin 50 2 teneke yağ parası olan bi güldük gül gül olduk pisikkk dedim

kilis tava ne oluyor bilmiyor.. az diye belirttiğine göre cıs lı bir şey mi acaba dedim..

sabah öğle ve aralar gayet iyi su miktarı da güzel..

sporumuz da az da olsa var zumba iyi kalori yaktırır

sporun ve akşam-öğle menülerinle 2 dilim beyaz ekmeği telafi etmişsin canom.. çok kötü menü değil.. spor olmasa kızardım ki fazlasıyla var

alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzucum börek yenmesini diyette bahanesi ne olursa olsun ASLA kabul etmiyorum.. hayır yemeyeceğiz.. sabah yedin börek akşam o el kadar lavaş olmayacak hayır.. çünkü sabah zaten karbponhidrat aldın hem de zararlısından..

spor da var eh işte diyelim tempolu olmasını isterim herzaman yürüyüşün.ç.

bugün daha iyi menüler gelsin emi

menü çooook güzel spor da müthişti.. maşallah diyeyim

ama...

gözünüzü seveyim şu bir ısırık / el içi kadar/ iki lokma LAVAŞ ları bırakın yahu.. düşman oldum lavaşa sizin yüzünüzden aaaaaaaaaa hayır zaten minnacık bir şey diyorsunuz.. e yemeyein o zaman zaten minnacık.. yediğinizden tat bile almıyorsunuz ki minicik.. o zaman yemeyin işte.. yemesek ölmeyiz ! dimi?

Menu yazayım

Sabah 9

2 yk kadar sahanda yumurta 2 dilim kasar 1 dilim tam buğday domates salatalik

15.00

6 yk bakla 3 köfte kadar tavuk gogus

18.00

6 tane sarma

Spor 1 saat tempolu yuruyus

Su 3 lt @MiuLego @Whiteblacklife

sarma pirinçli mi?
evetse akşam batmış.. salataasnı yoğurdunu aradı gözüm o da yok

Tutma kız yaz tabi.
Öyle valla. Hepimiz birbirimizi takip edioz . Etipuf yerdim ben aburcubur ü birakmis halimdi guyà. Şükr bugüne . Daha sağlıklı besleniuorm sayenizde evimde dolu sebze var.
Bunlar güzel şeyler . O sabit kalan arkadaslr da cok ugrasirdı ona sözüm yok.. dediğim Liste de artı gelen de oluodu ben gelrsem çok uzulirum. P.tesi den dikkat ederim falan . Artı gelmek pek affedilemz aslında . İnşallah dediğim de elime yüzume bulasmazzz

Haha koptum :) he he diyeydın ne 50 si ne 500 ü drseydın

ı ıh beğenmedim.. çok kalabalık sanki sürekli bişeyler yenmiş.. kalorili bişeyler var gibi.. önceki gün menülerine göre beğenemedim spor da yok

karbon kotanız doldu ördek hanım!
karbon kotası dolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

duyduk duymadık demeyinnnn

kulaklarım çınladı sanki bu menüyü okurken neden ola ki acep

kabak yemekli menü en bir sevdiğim hele ki kıymalı protein eklentili

harika bir menü lunyam

yürüyüş de var daha ne plsun

günün menüsü olsun o zaman

O kacamak zaten

Canim kesinlikle çiş değil o kadar yedim doydum cacık çok yiyince
Kilis tava
Kiyma kırmızı biber yeşil biber soğan sarımsak domates sos baharat yoguruyorsun tepsiye sıkıştırıp seriyorsun firina super bi lezzet hemde kolay köfte gibi tek tek şekil vermesi de yok mis

Lavasi cok.severm miu inan o iki sokum bile tatmin etti daha fazla yerm diye cok korktm ama yemedmm

Bidaha yok ama bitti gitti kebap yesekte yok artk söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…