Kız sen niye listede değilsin ki.Bu hafta yuzde yı etkilemez se girip mezun olsam olur mu
Canım cok uzun zaman oldu izne ayrılmıştım ustune gebelik gecirdim sonra da stres olmayayım diye girmedimKız sen niye listede değilsin ki.
Korkmuyorum miusum menum ve sporlarmla güveniyorum kendimefitim menün kötü de olsa yaz.. bak salınca gidiyor her geçen gün toparlamak zor oluyor.. lütfen hergün menü! üzme beni! ki üzmezsn sen..
bu menü çoook güzel nerede var iradesizlik canom.. maşallahı var menünün
menü çoook güzel harika dolu dolu telafi menüsü diyecektim kiiiiiiiiii
AKŞAM EKMEK NEDEN YİYORSUNUZ YA
mangal var sebzesi var mis gibi protein sebzesi var ne gerek var ekmeğe yahu
gayet iyi fılavırım.. bu menüyü bozmadıysan ben beğendim afiyet olsun
vayyyyyyyy konyakım gelmiş menüsünü de vermişşşşşşşşşşş
kahvaltı zayıf olmuş besleyici değil amaaa kalan 2 öğün bol pro ba yıl dımmmmmmmmmmm
45 dk pilatese de ayrıca ba yıl dım
oyyyyyyyyyyy vaytım menüsüyle sahalara mı dönermişşşşşşşşşş
hasta menüsü de mi verirmiş oyyyyyyyyyyyyy
şifa olsun bu güzel menüsü vaytıma çok amin
yarım gözleme dememiş miydik biz?
spor var mı ? yok!
akşam da sağlıklı karbonu mercimek köfte ile almışız ..
karbon kotanız dolduuuuuuuuuuuuuuu
ona göre verooo
akşamki kabağı çook beğendim bundan sonra akşamları bol sebze ve pro olsun emi
nevom çok aç kalmışsın ..
kahvaltı çok az
öplen çok az
akşam güzel
spor da gayet iyi misler gibi.. bol su yürüyüş kuru fasulye ödeminden kurtulmak için
kuzucum mercimek çorba var bir öğünde ekmek yok sevimkarbona karbon eklenmesi en sevmediğim şey..
her öğünde karbon almışız..
biraz dikkat önümüzdeki günlerde..
bol protein
bol sebze
bol su
sporu sevdim
sen göz mü korkutmaya çalışıyosun fırtınagillerden sıtormmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
korkmuyoruz biz ulandimi Melegiimm22
ay menüler şa ha neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bayıldım ama
daha çoooooook eksi getirir sana bu menüler handem çok çok iyi
örnek menüler
ama melek senden daha çok eksi getirir ÇÜNKÜ O SPOR DA YAPIYOR
hee kıskandım ben.evet canom mis gibi protein alıyorken lavaş da nesi.. öğlen falan olsa seni tatmin ediyorsa ye tabi de akşam öğünü olursa yemeama az ye çok değil.. korkma ben sana güveniyorum daha handeyi yeneceğuk
makbuşum sadece listeye girip mezun olanlara veriyorlar ke.. listede değilsin ki canom..
kıskandı mığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
öğlen olsu uykucu yarim
pazartesiyi ne kadar seven ponçik bir gız demiş yazar ..
evet kuzucum.. bugün daha güzel menü olacaktır.. ve yine misafirlik ve yine diyetini bozmayan bir berna
açılın bi karataylı daha geldi
Yettim kaptanım
Cumartesi uydum pazar uyamadım yeni düzene.
Bugün devam inşallah.
Diyetisyen listesine uysaydım oda iyi geliyordu ama bu aralar uyamıyorum.
Hızlandırcak bişey lazım en mantıklısı tabiki bu.
Kahvaltımı eylesine dolu gömmüşümki şimdi bana zeytinle cevizi aynı anda vermeyen dr düşünsün gerisini
Takım arkadaşlarımada söyliyim karataya yatay dikey ve dümdük geçiş yaptığımıbir süre canım çekerse kavhaltıda meyve alırım onun dışında saatlere dikkat ettimmi tamamdır inş.
11:30 sayıyorum son lokmayı 4:30 da 5.saatim başlar leptin çalışır inşallah 1 saat dayanıp yemek yersem ne ala.
Erken acıkmalarda ne diyordu hoca ayran içilebilir. Leptini durdurmazmış ama yavaşlatırmış.
Beyle yani
yok kuzum listeye bir haftalık girip mezun olunmuyor..Bu hafta yuzde yı etkilemez se girip mezun olsam olur mu
İzindeydım canomyok kuzum listeye bir haftalık girip mezun olunmuyor..
sen listede ama izinde miydin?
hiç listeye girmedin diye biliyorum doğru mu?
Yettim kaptanım
Cumartesi uydum pazar uyamadım yeni düzene.
Bugün devam inşallah.
Diyetisyen listesine uysaydım oda iyi geliyordu ama bu aralar uyamıyorum.
Hızlandırcak bişey lazım en mantıklısı tabiki bu.
Kahvaltımı eylesine dolu gömmüşümki şimdi bana zeytinle cevizi aynı anda vermeyen dr düşünsün gerisini
Takım arkadaşlarımada söyliyim karataya yatay dikey ve dümdük geçiş yaptığımıbir süre canım çekerse kavhaltıda meyve alırım onun dışında saatlere dikkat ettimmi tamamdır inş.
11:30 sayıyorum son lokmayı 4:30 da 5.saatim başlar leptin çalışır inşallah 1 saat dayanıp yemek yersem ne ala.
Erken acıkmalarda ne diyordu hoca ayran içilebilir. Leptini durdurmazmış ama yavaşlatırmış.
Beyle yani
hee izindeydiiinCanım cok uzun zaman oldu izne ayrılmıştım ustune gebelik gecirdim sonra da stres olmayayım diye girmedim
Korkmuyorum miusum menum ve sporlarmla güveniyorum kendime
Ama uyku duzenim acayip bozuk kizm sürekli uayniyo 2 saat deliksiz uyuyamiyorum ve odem yapiyo sanirm
2 gündür resmen sabittim daha bu sabah biraz eksi gordum
Nasil atarm bu odemleri miusum
3 lt kesin iciyorum yatana kadar
Daha neler yapabilirm?
hee kıskandım ben.
kuzu sanırım iki gün oldu meyve yemiyorum.tatlı krizleri bitti.dün bi salladı şöyle, o da ekmektendi sanırım ama genel durum iyi tatlı krizi yok
Eki Görüntüle 2122545 Eki Görüntüle 2122546 Eki Görüntüle 2122547 aslında video ama atamadığım için fotoğrafladım
Evet canım Makbule007 ay Insallah oluyordur ya ben basayım gazahee izindeydiiin
makbule007 isminle listedeydin dimi kuzucum?
hedef kilona vs bakmak lazım izinden dönebiliyor musun listeye girebiliyor musun şartlara bakmak lazım canom..
sonra mezun olmaya kilon yetiyor mu?
listeyi etkilemiyorsa ve tüm şartlar tutuyorsa mezun ederiz kuzucum.. ben çarşamba perşembe bir kontrol edeyim emi
yürüyüş spor ve uyku.. kuzucuğundan fırsat kalırsa gece güzel uyku çekersen ödem gider.. gitmezse de olduğu kadar canom
sen hep diyorsun ama meyve bana iyi gemiyor diye
ay maşallah
Teşekkürler canomben yavaştan çıkmaya hazırlanayım
@Portakal Sulu Ordek imin mezuniyet tarhine veCutemom007 ın liste işine bakıcam not aldım.. ördeğinkine yolda bakarım o kolay makbuşunki çarşamba ya da yarın sabah :)
okulşa doğru yol alayım
aklım sizde kalmasın he buralar size emanet
evet meyve gerçekten iyi gelmiyo bana.hem erken acıktırıyo hem tatlı krizi yapıyo.aramızdaki herşey bitti buraya kadar ne kuru ne yaş hiçbi meyve yok artıkhee izindeydiiin
makbule007 isminle listedeydin dimi kuzucum?
hedef kilona vs bakmak lazım izinden dönebiliyor musun listeye girebiliyor musun şartlara bakmak lazım canom..
sonra mezun olmaya kilon yetiyor mu?
listeyi etkilemiyorsa ve tüm şartlar tutuyorsa mezun ederiz kuzucum.. ben çarşamba perşembe bir kontrol edeyim emi
yürüyüş spor ve uyku.. kuzucuğundan fırsat kalırsa gece güzel uyku çekersen ödem gider.. gitmezse de olduğu kadar canom
sen hep diyorsun ama meyve bana iyi gemiyor diye
ay maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?