bakcam şimdi menüleri topladım
mercimek köfte seni şişirmiyor demi? şişirse de cumaya kalmaz gerçi.. bi bakcam menülere geçmiş bitiyor.. bekle beni vero
tamam kuzucum sorun değil.. cumaya kaç eksi gelecek çook merak ediyorum ama
Bende merak ediyom ama daha çok dikkat etmem gerekiyor
kilis tava ne oluyor bilmiyor.. az diye belirttiğine göre cıs lı bir şey mi acaba dedim..
sabah öğle ve aralar gayet iyi su miktarı da güzel..
sporumuz da az da olsa var zumba iyi kalori yaktırır
sporun ve akşam-öğle menülerinle 2 dilim beyaz ekmeği telafi etmişsin canom.. çok kötü menü değil.. spor olmasa kızardım ki fazlasıyla var
alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzucum börek yenmesini diyette bahanesi ne olursa olsun ASLA kabul etmiyorum.. hayır yemeyeceğiz.. sabah yedin börek akşam o el kadar lavaş olmayacak hayır.. çünkü sabah zaten karbponhidrat aldın hem de zararlısından..
spor da var eh işte diyelim tempolu olmasını isterim herzaman yürüyüşün.ç.
bugün daha iyi menüler gelsin emi
menü çooook güzel spor da müthişti.. maşallah diyeyim
ama...
gözünüzü seveyim şu bir ısırık / el içi kadar/ iki lokma LAVAŞ ları bırakın yahu.. düşman oldum lavaşa sizin yüzünüzden aaaaaaaaaahayır zaten minnacık bir şey diyorsunuz.. e yemeyein o zaman zaten minnacık.. yediğinizden tat bile almıyorsunuz ki minicik.. o zaman yemeyin işte.. yemesek ölmeyiz ! dimi?
sarma pirinçli mi?
evetse akşam batmış.. salataasnı yoğurdunu aradı gözüm o da yok
Net insanlara bayılırımevet meyve gerçekten iyi gelmiyo bana.hem erken acıktırıyo hem tatlı krizi yapıyo.aramızdaki herşey bitti buraya kadar ne kuru ne yaş hiçbi meyve yok artık
şu şarkıyı açınca hep oynayasım geliyo.açim de birazdan oynarım
Hande vucudundakileri yakıyor, sen yediklerini yakiyorsunKucucuktu hepfitim avmyi gezerken yakmisimdir bile
Kuzm disrda yürüyemiyorum ama lesliemi yapiyorum sporuda yapiyormhee izindeydiiin
makbule007 isminle listedeydin dimi kuzucum?
hedef kilona vs bakmak lazım izinden dönebiliyor musun listeye girebiliyor musun şartlara bakmak lazım canom..
sonra mezun olmaya kilon yetiyor mu?
listeyi etkilemiyorsa ve tüm şartlar tutuyorsa mezun ederiz kuzucum.. ben çarşamba perşembe bir kontrol edeyim emi
yürüyüş spor ve uyku.. kuzucuğundan fırsat kalırsa gece güzel uyku çekersen ödem gider.. gitmezse de olduğu kadar canom
sen hep diyorsun ama meyve bana iyi gemiyor diye
ay maşallah
ayy biz bunu kardeşimle çok söylerdik gülerdik yaa
tamamkarbon kotanız doldu ördek hanım!
karbon kotası dolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
duyduk duymadık demeyinnnn
Kizma okadar hepftm bidaha yokHande vucudundakileri yakıyor, sen yediklerini yakiyorsun
Seni tuttum Ben, meleğim yener didim
Tamam balim insaAllahevet beni etiketle meleğim
Level 1 kolay zorlamıyor, şimdilik güzel gidiyor benim
amanın 8 ay olmuş mezun olalı benördeğim mezuniyet tarihin 3 kasım 2017Munzevi Zencefil
canımmmmKorkmuyorum miusum menum ve sporlarmla güveniyorum kendime
Ama uyku duzenim acayip bozuk kizm sürekli uayniyo 2 saat deliksiz uyuyamiyorum ve odem yapiyo sanirm
2 gündür resmen sabittim daha bu sabah biraz eksi gordum
Nasil atarm bu odemleri miusum
3 lt kesin iciyorum yatana kadar
Daha neler yapabilirm?
Dogru mium bende baktım simdi senı yormayayım diye yazacaktım ki sen benden hızlı cıktın Ayyy erirım akarım Insallah yuzde cok iyi olur kep istiyom benCutemom007 kuzum hemen bakıverdim
izne ayrılışın 457. etap (18 mart 2016) 61.9 ile..
hedef kşlo: 60 yazılmış listede
(bu bilgiler doğru değil mi hatırladığın kadarı ile)
o halde bu cuma listeye alıp mezun edebilirz 59 larla falan gelirsen ya da daha altı ya da 60 lar..
yüzden etap sayısı farkına bölünecek yani 104 e ki bu sa %0 gibi bir şey edecek.. eğer yüzdemizi derece anlamında etkilemiyorsa listeye alır mezun ederiz..
mümkün olduğunca çok eksi ile gel emi :)
bu bilgileri ben yine bi kontrol ederim. sen de bir düşün doğru mu bunlar.. en son 2016 da mı listedeydin?
4 AY OLMAMIŞ MI?amanın 8 ay olmuş mezun olalı benhemen gidip bi 60 olup geliyorum listede yer açın bana
canımmmm
ödemmi oldun sen
az biraz mı eksi getirdin sen
çok üzüldüm napsak acaba?
yooo .4 AY OLMAMIŞ MI?
Kasımdan itibaren sayınca Mart 4.ayyooo .çok matematiksizsin deynep aha bu bugün kaçıncı
İzlemedim ama 8 ay o listeye gireceğim benKasımdan itibaren sayınca Mart 4.ay
Çocuklar Duymasında doğrucu Davut var bir tane hiç izledin mi,Onun söylediği gibi,ne yapayım doğruyu söylemeyeyim mi
Kaç kilosun ki yeniden listeye giriyorsun ?İzlemedim ama 8 ay o listeye gireceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?