iyi be amanYok kuzum öyle bişey Yok, tek başına da yesen hayvansal gıdalar kolesterolü yüksektir. Diyorum ya 7 senedir kolesterol hastasiyim çok araştırdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi be amanYok kuzum öyle bişey Yok, tek başına da yesen hayvansal gıdalar kolesterolü yüksektir. Diyorum ya 7 senedir kolesterol hastasiyim çok araştırdım![]()
Lan dun arti gelmem ben diye öttüm ottüm kendimi bugun niye sis hissediyominsan üzülüyo işte hem destek hem köstek olcaz napak![]()
Lan dun arti gelmem ben diye öttüm ottüm kendimi bugun niye sis hissediyom
Tovbe Allah belamimi verdi simdi benim
Nasıl dayanican akşam yemedenMenum @MiuLego @Melegiimm22
Sabah
Yarim bag maydaniz yarim limon
2 yumurta
1 dilim suzme peynir
5 zeytin
2 ceviz
Oglen 5 yemek kasigi guvec
1.5 yk bulgur pilavi
3 kasik yogurt
2 kuru kayisi
Aksam yemiycem
Bugun oglen yemek istedim niyeyse
Su simdilik 1 litre
susssss aramızda dillendirmeyek![]()
![]()
gülme komşuna demişler hehehehhe![]()
ben dayanırımNasıl dayanican akşam yemeden![]()
ben de büyük ihtimal çarşamba perşembeye adet olcam karın bölgem gittikçe balonlaşıyo sanki ,kottan taşıyo iki gündür göbeemLan dun arti gelmem ben diye öttüm ottüm kendimi bugun niye sis hissediyom
Tovbe Allah belamimi verdi simdi benim
Çok dertliyim kız, sizdeki bi enzim ben de Yok, şimdi onun aylık iğnesini bulmuşlar. Belki 1 iğne ile yırtarım aydaiyi be aman![]()
oy kıyamam ben sana inşallah çare olurÇok dertliyim kız, sizdeki bi enzim ben de Yok, şimdi onun aylık iğnesini bulmuşlar. Belki 1 iğne ile yırtarım ayda![]()
reglim bitti şükürben de büyük ihtimal çarşamba perşembeye adet olcam karın bölgem gittikçe balonlaşıyo sanki ,kottan taşıyo iki gündür göbeem![]()
Hadi Ya, ben cesaret edemiyorumben dayanırım
ya hepfitim hiç yemesem daha iyi dayanıyorum yaaa
Herkes olsun bi ben olamayimben de büyük ihtimal çarşamba perşembeye adet olcam karın bölgem gittikçe balonlaşıyo sanki ,kottan taşıyo iki gündür göbeem![]()
sigara içmesem keşke ağzımın tadı bozulmasa hiç yemek aramıyorumHadi Ya, ben cesaret edemiyorum
Herkes olsun bi ben olamayim![]()
bende de yok iki gündür nazlana nazlana geliyo şeröfsüz.içimiz kurudu anasını satimreglim bitti şükür
ama kabızılık var 3 gün oldu
en iyisi ilaca başlayım ben
cır cır olu vereyim kiloyu
Yok kuzum öyle bişey Yok, tek başına da yesen hayvansal gıdalar kolesterolü yüksektir. Diyorum ya 7 senedir kolesterol hastasiyim çok araştırdım![]()
kız dur zaten para yok diye ilacımı bir hafta aksatmıştım inşallah sapıtmaz gene.Hadi Ya, ben cesaret edemiyorum
Herkes olsun bi ben olamayim![]()
uykumda geldi karnımda şiştibende de yok iki gündür nazlana nazlana geliyo şeröfsüz.içimiz kurudu anasını satim![]()
![]()
![]()
Şükür geçti miu ama uykusuzluk kronik bı hal aldı bu beni çok korkutuyorrşimdi nasılsın vaytım
oy herşeyi de denemiş kuzucum benim![]()
çık bahçeye nefes al biraz, bi de kahve iç açılırsınuykumda geldi karnımda şişti
gideyim azıcık okulun katlarında gezeyim
Begusum hemen bildireyimmalipina
hepfit
@igdedali
@Lunya
@eflalim
@matematik61
@Ytmz
@GunesinKizi35
@Melegiimm22
@Sidelya95
Whiteblacklife
kuzular bu hafta bendesiniz etiketlemeyi unutmuyoruz değil mi?![]()