Lannnnn böyle şaka yapilirmi yüreğime inecekti1 porsiyon künefe yedim
Tabiki şaka
LunyaaaaaYoğurt ye geçer
Hadi lenöyle bişey yapmadım ben.nerde görülmüş boncuk falan
iç güzellik falan bırak bu ayakları yemeyiz gulüm
Ahahahah evet bi de ne var ki aaa zararlı mı aaaa ödem mi tutar diyordunOoo hemde çiğköfte dürüm yemistim
Napim cok şeviyom mium ben cigkofteee
Kizma bağaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2122833
Bu takımda en cok zılgıtı ben yedim zamaninda.kimse benim kadar yememistir,onlara da kız banane bananesenden korkuma 12 kilo verdim ben
Pamık nabeeeeer çok yoğun dönemime denk geldin şanlısın bak seni darlayamadım daha
@Pamukseker19
Heeee buarden32 için de geçerli
Allahın sevdiği kullarıymılsınız
Şşşşşş ses yapma o şimdi mutfakta cısssslarla haşır neşir oluyordurOyyyyyykıxamıyorum da sana tamam hergün ver menü
Nolmuş ki yani hayır da nolmuş o zaman ki yani
Vurdu gol olduuuuuuu
@Floweroflife neler diyor nevo fılavıııır
Lannnnn böyle şaka yapilirmi yüreğime inecekti
Kırıbıyı yiyodur o demi nevoşumŞşşşşş ses yapma o şimdi mutfakta cısssslarla haşır neşir oluyordur
3 kaşık kız.çekirdek tuzsuz çiğ.sıkıntı olmaz sanmıyorumKız akşam akşam 4 kaşık kısır bide çekirdek yemişsin. @tevafuk55 i hatırla ...
Çekirdek masumdur bağırsakları çalıştırır içindeki yap çoook faydalıdır3 kaşık kız.çekirdek tuzsuz çiğ.sıkıntı olmaz sanmıyorum
Aa yaşıt mıyızHippo aynı yaştayiz aynı sene doğmuşum ya
Yesin yesin ellemeyelimKırıbıyı yiyodur o demi nevoşum
Pehhhhh, plan yapsin belki 200 Gr verirLunyaaaaahipponun menü planını gördüm seni yenmek için sağlam geliyiiiir
Suan tüm dengelerim alt üst eski halim daha iyiydi sanki hızlı da kilo veriyordum. Kendim kaşındim.normalde diyetisyene başladığın zaman verirsin düzenli bi şekilde, ama şu an senin metabolizmayı çözmeye çalışıyolar kuzum yani sorunun kaynağını bulmaya çalışıyolar.o yüzden biraz beklemen lazım.acele etme herşey rayına oturucak pes etme sakın.
ben de bundan sonraki dönemi diyetisyenle devam etmek isterdim ama 6 7 öğünlü beslenme beni mahfediyo güvenemiyorum o konuda
Hihuahahauhaha onu vururum topuklarındanPehhhhh, plan yapsin belki 200 Gr verir
ödem atmak bizim işimiz beybiiÇekirdek masumdur bağırsakları çalıştırır içindeki yap çoook faydalıdırkısır ödemi atılmak zorundadır
Peki ya kısır3 kaşık kız.çekirdek tuzsuz çiğ.sıkıntı olmaz sanmıyorum
Tatlı her zaman cısPeki ya kısırhaftaiçi kısır cıss...
Bdv de takılıyoEflalim nerdesin bacım hiç denk gelemedik lo çok özledim @eflalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?