Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen canım büyük oğlum 4 yaşında verdim iki yıl gitti. Benimkiler normalde de çok konuşur okula gidince fark atıyorlar büyük birinci sınıfta malum, senin dediğin gibi hep duyduğum şey kendini cok güzel ifade eden bir çocuk, beşinci sınıf öğrencisi o kadar edemiyor, eşimin arkadaşı müdür yardımcısı o okulda, o da demiş, eşim de annesi o hale getirdi demiş çok konuşurum ben çocuklarla doğdukları andan itibaren hatta karnımda. Bugün küçüğe diyoruz ki oğlum senin kapatma düğmen nerde, evde kaldı diyor hiç susmuyor ya hiç öğretmenleri yandı

Hibisküs çayı demle içine kabuk tarçın karanfil ekle. bi de portakal dilimle. Buzdolabında soğut. Ben su ekliyorum havalar ısınınca buz küpleri ekliyorum eğer ekşi seviyorsan çok güzel oluyor
Hınıs
Hibisküs çayı demle içine kabuk tarçın karanfil ekle. bi de portakal dilimle. Buzdolabında soğut. Ben su ekliyorum havalar ısınınca buz küpleri ekliyorum eğer ekşi seviyorsan çok güzel oluyor
Hınıs çayı nedir hicbilmiyorum haftasonu alım ben de

Kız aynı benain desene... bende çok konuşurum çocuklarla.. işk oğlum da çok konuşur bütün sorularına cevap veririm.. şimdi eşim diyo küçükle az konuş lütfen :))

Ay evet sitede reklami cikio baktım fiyatlar pahalı. . Ama sanki fondöten için verilir o para ne dersin. Kullanio musun sen
Farini kalemini rimel ve kapatici kulaniyorum. Farı öyle muntazam duruyor ki. Önce rimelini aldım derken kalem derken far yavaş yavaş gidiyorum o yöne

Kız aynı benain desene... bende çok konuşurum çocuklarla.. işk oğlum da çok konuşur bütün sorularına cevap veririm.. şimdi eşim diyo küçükle az konuş lütfen :))
A ha ha mümkün değil az konuşamazsın küçük büyüğü solluyor diyim ben sana iki öğretmeni oluyor çünkü anne+abi babalar zaten etkisiz elaman bu konularda

Hellöö
Menü vereyim
Kahvaltı 6.45
Haşlanmış 2 yumurta
Bi dilim eski kaşar
7 zeytin
3 ceviz
yarım havuç
marul
Öğle 12.45
Bi küçük kutu süt
4 ceviz
Bi armut

Akşam 18. 00
bi tabak yoğurtlu kabak rendesi
2 yk makarna
2.5 litre su
60 dk oryantal
10 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife cakil80 begum75

Maşallah benim.kiz da öyle

Aynen ben yine if e başladım
Sende kotojenige başla
valla neye başlicam bilmiyorum sanırım pro agırlık karatay gibi bişi yapabilirim.
koşu bandı aldım eve bende . dışarı çıkmaya hem eriniyorum hem de her zaman çıkamıyorum zaten. böylesi daha iyi..

kızlar cocuklardan bahsetmişler benim 22 aylık kızım anlamsızca seyler söylüyor. bol bol alo der telefon görünce. çok nadir anne arada da belli belirsiz baba. o kadar
ama ben beceremiyorum cocukla konusmayı. pek konusamıyorum ondan her halde

Kızlar ben yarin yemek olarak actifryda kabak yapcam.bugun 1 kabak 3 biber yaptim.yarin 2 kabak yapayim diyorum cok mu olur.aksam en gec yiyecegim saat 5 bucuk olur.hatta evde yemeyip 3 gibi okulda yiyerek son öğün yapmayi dusunuyorum yapabilirsem. 1 kabak az olur doymam sanki
@MiuLego gormez Whiteblacklife sen ne dersin

İşteyken öğle aramda yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Öğlen yediklerimi yürüyüşten önce mi yiyim sonra mı bilemedim. Dalağım şişer mi acaba yedikten sonra

Spor bildirimi

25 dkda 500 kalori sporu = 75 point
15 dk cardio = 52
Ev temizligi ve misafir 10000

= 127 point

Bu günlükte boyle oldu cok yorldum misafirlerle

@MiuLego Storm- begum75

Menü

Sabah(7:00) : 1 yuvarlak dlm ananas
1 dlm peynir
4 zeytin
3 bütün ceviz
Maydanoz
3 dal taze nane
½ salatalık
Ve Yeşilçay.

Ara(10:30) : sade Türk kahvesi ve 10 badem.

Ara(14:00) : Yeşilçay+3 gün kurusu.

Akşam(18:00) : yoğurtlu haşlanmış brüksel, yeşil salata.

Su: 1.5lt
Ödem çayı 1.5 lt.
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş 150
15 dk egzersiz 45
Toplam 195

begum75
hippotalamus
@MiuLego

Brüksel yedim, hormonlar az tavandi, şimdi daha iyi tavan olur

Cnm başının derdi ne saat 7de kahvaltı yapıyorsun ki :)) bide brüksel lahanası ödem yapar mı acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…