Aynen canım büyük oğlum 4 yaşında verdim iki yıl gitti. Benimkiler normalde de çok konuşurCnm ben büyük oğlumu da o yaşlarda verdim inan çok fark etti.. eltilerim kızlarını vermedi.. benim oğlum kendini çok güzel ifade eden düzgün türkçe konışan bi çocuktu kıyaslayınca... evde ne kadar olsa eğitim veremiyoruz .. işten güçten.. benim eşimde dedi çocuğu başından atıyorsun hayır dedim onun iyiliği için istiyorum ben.. faydası oldu şükür ..
HınısHibisküs çayı demle içine kabuk tarçın karanfil ekle. bi de portakal dilimle. Buzdolabında soğut. Ben su ekliyorum havalar ısınınca buz küpleri ekliyorum eğer ekşi seviyorsan çok güzel oluyor
Hınıs çayı nedir hicbilmiyorum haftasonu alım ben deHibisküs çayı demle içine kabuk tarçın karanfil ekle. bi de portakal dilimle. Buzdolabında soğut. Ben su ekliyorum havalar ısınınca buz küpleri ekliyorum eğer ekşi seviyorsan çok güzel oluyor
Kız aynı benain desene... bende çok konuşurum çocuklarla.. işk oğlum da çok konuşur bütün sorularına cevap veririm.. şimdi eşim diyo küçükle az konuş lütfen :))Aynen canım büyük oğlum 4 yaşında verdim iki yıl gitti. Benimkiler normalde de çok konuşurokula gidince fark atıyorlar büyük birinci sınıfta malum, senin dediğin gibi hep duyduğum şey kendini cok güzel ifade eden bir çocuk, beşinci sınıf öğrencisi o kadar edemiyor, eşimin arkadaşı müdür yardımcısı o okulda, o da demiş, eşim de annesi o hale getirdi demiş çok konuşurum ben çocuklarla doğdukları andan itibaren hatta karnımda. Bugün küçüğe diyoruz ki oğlum senin kapatma düğmen nerde, evde kaldı diyor hiç susmuyor ya hiç öğretmenleri yandı
Farini kalemini rimel ve kapatici kulaniyorum. Farı öyle muntazam duruyor ki. Önce rimelini aldım derken kalem derken far yavaş yavaş gidiyorum o yöneAy evet sitede reklami cikio baktım fiyatlar pahalı. . Ama sanki fondöten için verilir o para ne dersin. Kullanio musun sen
A ha haKız aynı benain desene... bende çok konuşurum çocuklarla.. işk oğlum da çok konuşur bütün sorularına cevap veririm.. şimdi eşim diyo küçükle az konuş lütfen :))
Aaaaa serimmmm gelmiş hosgelmis
Nasılsın canım nerelerdesin
Hoş bende kayıp timda , nasılsın
Yaparsın sen canım
hosbulduk canım sende hosgeldin.
ee yaz geliyor ufak ufak damlamaya başlıyoruz :))
Maşallah benim.kiz da öyleAynen canım büyük oğlum 4 yaşında verdim iki yıl gitti. Benimkiler normalde de çok konuşurokula gidince fark atıyorlar büyük birinci sınıfta malum, senin dediğin gibi hep duyduğum şey kendini cok güzel ifade eden bir çocuk, beşinci sınıf öğrencisi o kadar edemiyor, eşimin arkadaşı müdür yardımcısı o okulda, o da demiş, eşim de annesi o hale getirdi demiş çok konuşurum ben çocuklarla doğdukları andan itibaren hatta karnımda. Bugün küçüğe diyoruz ki oğlum senin kapatma düğmen nerde, evde kaldı diyor hiç susmuyor ya hiç öğretmenleri yandı
Hee bulmuşlar beni bunuyolarNe kovacaklarmış bulmuşlar senin gibi hatunu.Öğrenirsin kuzum zamanla merak etme
Calismak istemiyorum cok bunaldim evim olsun evde olayin kizimla ilgileneyim yayila yayila kahvalti yapiyim istiyorum.İsten cikmamak icin direniyorum
valla neye başlicam bilmiyorum sanırım pro agırlık karatay gibi bişi yapabilirim.Aynen ben yine if e başladım
Sende kotojenige başla
Cnm başının derdi ne saat 7de kahvaltı yapıyorsun ki :)) bide brüksel lahanası ödem yapar mı acaba ??Menü
Sabah(7:00) : 1 yuvarlak dlm ananas
1 dlm peynir
4 zeytin
3 bütün ceviz
Maydanoz
3 dal taze nane
½ salatalık
Ve Yeşilçay.
Ara(10:30) : sade Türk kahvesi ve 10 badem.
Ara(14:00) : Yeşilçay+3 gün kurusu.
Akşam(18:00) : yoğurtlu haşlanmış brüksel, yeşil salata.
Su: 1.5lt
Ödem çayı 1.5 lt.
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş 150
15 dk egzersiz 45
Toplam 195
begum75
hippotalamus
@MiuLego
Brüksel yedim, hormonlar az tavandi, şimdi daha iyi tavan olur
Ablam işe gidiyor, sabah ikimize de kahvaltı hazırlıyorum o nedenle.Cnm başının derdi ne saat 7de kahvaltı yapıyorsun ki :)) bide brüksel lahanası ödem yapar mı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?