Inşallah son görüşün olmuştur 7 leri canim tebrik ederimGunaydinnnnnnn ,
Kilom 69.7
1.5 ay sonra 6 lardayim
Vayyy kız ne yaptin maşallah sana iyi vereceksin kiymetini bil kavalsızGecen hafta : 95
Bu hafta : 92
Fark :3
Yüzde : 3,15
Canim tebrik ederim bakalım hippo ne verecek liste yükü onuzlarda@hippotalamus tartı ne diyoruuu
Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta: 65.7
Fark: 0.8
Yüzde: 1.20
@MiuLego
Bak yaptı yine yapacağını aglayiveriyor birde yalandanTartiyi gorunce boyle oldum
Dun kahvalti ve su ictikten sonra tartilmistim.Ondan kendimi yirttim herhalde
Dun yesilcay ictim aksamda sinameki ictim wc sorunum vardi sabah sukur wc ye gittim
Yasasin hande
Melegiimm22 gel bakalim mortim ne alemdeyiz bakalim
Cookkkk mutluyum ya laaa la la la
Yemin olsun vallahi billahi dun agladim haInşallah son görüşün olmuştur 7 leri canim tebrik ederim
Vayyy kız ne yaptin maşallah sana iyi vereceksin kiymetini bil kavalsız
Canim tebrik ederim bakalım hippo ne verecek liste yükü onuzlarda
Bak yaptı yine yapacağını aglayiveriyor birde yalandan
Takım arkadaşım bu ne güzel eksidir yaaa maşallah devamı gelsin ins.Gecen hafta 80.9
Bu hafta 78.5
Fark 2.4 kg
Yuzde 2.96
Tartimida suraya ilistirivereyim
Melegiimm22 @MiuLego
Eki Görüntüle 2124279
Bir daha ustumle tartilmamTakım arkadaşım bu ne güzel eksidir yaaa maşallah devamı gelsin ins.
Melegiimm22 adına Eki Görüntüle 2124280 Eki Görüntüle 2124281 bu ne yaaa hani verememistin kandirikci mizikci o kadan da dua ettik yağ olsun diye
Eki Görüntüle 2124283
Şekersiz tadelle olurmu yaKilom bu hafta ayni geldi sabitlendi.
Eski kiko 86.0
Yeni kilo 86.0
Moral sifir
Almadigima dua eder hale geldim ama cis cos yok sadece dun iste dayanamadim 1 tane sekersiz tadelle yedim kahveyle bayilacaktim yorgunluktan. 10 gun sonra bitecek bu yogunluk daha rahat olacagim en azindan 9 da cikmayacagim.
Herkese bol eksiler
Sen ne zamandır diyet yapiyorsun aç ve kıyafetsiz tartilacagini bilmiyonmu gizBir daha ustumle tartilmam
Yedikten sonrada tartilmam
Dun gozlerime kadar sismistim
Odem attim heralde
Bide neredeysr 4 gundur wc yoktu
Sekersiz tedelle nasil bisey kizKilom bu hafta ayni geldi sabitlendi.
Eski kiko 86.0
Yeni kilo 86.0
Moral sifir
Almadigima dua eder hale geldim ama cis cos yok sadece dun iste dayanamadim 1 tane sekersiz tadelle yedim kahveyle bayilacaktim yorgunluktan. 10 gun sonra bitecek bu yogunluk daha rahat olacagim en azindan 9 da cikmayacagim.
Herkese bol eksiler
Ustunde sekersiz tadelle yaziyordu kahve ile kandirdi bebi iste ama sekerlisinin yerini tutmuyor.Şekersiz tadelle olurmu ya
yok biliyomda yediğim 2 yumurta ve 1 bardak çayın ve üzerimin o kadar ağır geleceğini bilmiyodumSen ne zamandır diyet yapiyorsun aç ve kıyafetsiz tartilacagini bilmiyonmu gizbida olmasin hee
Tadellenin sekersizi tadi biraz benziyor ama sekersiz oldugu belli o tatli tadi alamiyorsun markette var foto gonderirirmSekersiz tedelle nasil bisey kiz
neye ağlıyon yaaaBi bildirim de benden gelsin
Geçen hafta : 59.9
Bu hafta : 59.4
Fark : 0.5
Yuzde : %0.83
@MiuLegoWhiteblacklife @Sidelya95
Pazartesi -400du sonra birden arti oldu.pazartesinden bu yana sadece -100 gitmesine agliyomneye ağlıyon yaaa
bu kiloda anca bu kadar eksi olur
ne bekliyosun ki
Hihiii ayy ben de ne mesudumm bilemezzsn. Yemedim DieGeçmiş olsun kuzularına canim
Geçmiş olsun hemso
Teşekkür ederim canım
3 kere okudum
gelsin mor kep
pambih sen hangi tarihte gelmiştin, iki haftan dolmuş muydu inşallah dolmuştur
Yer icermiyim canım 1 Gr daha eksik çıksam sevinirimBişi yiyip içme ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?