Ayy ben vallahi seninle yandım kaptanımmNoluyor burada esra tenhada benim davşanimi kıstırmış bak sen bakkkkkben davşanimi yalnız birakirmiyim hic kız soul kiricam bacaklarını ben sana tenhada dolaşma demedim mi
Yiyecek seni bu baskuslar bak
Sağol kuzum esracim teşekkür ederim
şimdide beni mı şikayet ediyorsun lennnnnnmnyıkarım yakarım o instagrami seni başı boş mu bırakıcam yoksa bak ne güzel kilo verdin 1 haftada
Anamm sende bugün beni hiç anlamıyon, herkes anladı
Yavriiimooo senin 500 gayet de güzel bi eksi tebrikler . O kaa korktun maşallah bence .Kesin gitmistir.
Geçmiş okuyorum
Yanmak güzeldir kilo kaybettirirAyy ben vallahi seninle yandım kaptanımm
Beni de dun esimin akrabalari gördü en son yazin gormuslerdi.havaya girme sakın. Bak cagla cikel de 2 cocuk anasiYavriiimooo senin 500 gayet de güzel bi eksi tebrikler . O kaa korktun maşallah bence .
Kizzz burda hocalar bana gene dedi yav 2 çocuk anası hiç belli mi Die. Masallah deye . Havaya gircem Ha. Hedefé 4 kala
Hos geldın tekrardan cok gecmis olsun aile hayatındaki düzelmeleri okudum mutlu oldum canım mutlu mesut verirsin kiloları da Insallahgünaydın kızlar,
geçen akşamki antrenman sonrası rahatsızlandım. bogazlarm çok agrıyor ayrıca feci agrılarım ve halsizliğim.
ilaca başladım, reglim de bugün yarın gelir..
bugünden itibaret 78,6 ile aranıza almanızı rica ediyorum beni. sizsiz yapamıyorum...
@MiuLego canim bana satasiyorlarNoluyor burada esra tenhada benim davşanimi kıstırmış bak sen bakkkkkben davşanimi yalnız birakirmiyim hic kız soul kiricam bacaklarını ben sana tenhada dolaşma demedim mi
Yiyecek seni bu baskuslar bak
Sağol kuzum esracim teşekkür ederim
şimdide beni mı şikayet ediyorsun lennnnnnmnyıkarım yakarım o instagrami seni başı boş mu bırakıcam yoksa bak ne güzel kilo verdin 1 haftada
Geçmişolsun canımgünaydın kızlar,
geçen akşamki antrenman sonrası rahatsızlandım. bogazlarm çok agrıyor ayrıca feci agrılarım ve halsizliğim.
bugünden itibaret 78,6 ile aranıza almanızı rica ediyorum beni. sizsiz yapamıyorum...
Gecmis olsun serican .. kahvaltını yaptın mi . Ben yapamadim halaaa .ekmek yiyomusun .yeme bence . Bol yeşillk . Oyy ben aciktimmmm galibeeeeegünaydın kızlar,
Neeeeeeeeeee@MiuLego canim bana satasiyorlarEki Görüntüle 2124348 takimcak gelin ya kaç yazarEki Görüntüle 2124347 Eki Görüntüle 2124349
My SouL @tuzsuz_ruh
Beni de dun esimin akrabalari gördü en son yazin gormuslerdi.havaya girme sakın. Bak cagla cikel de 2 cocuk anasi
Yanmak güzeldir kilo kaybettirir
Leynn mevzu varr baksana şuna ya@MiuLego canim bana satasiyorlarEki Görüntüle 2124348 takimcak gelin ya kaç yazarEki Görüntüle 2124347 Eki Görüntüle 2124349
My SouL @tuzsuz_ruh
Hos geldın tekrardan cok gecmis olsun aile hayatındaki düzelmeleri okudum mutlu oldum canım mutlu mesut verirsin kiloları da Insallah
teşekkürler eflalim. dah aönce hoşgeldin de demiştim cvp vermedim hoşbulduk.Geçmişolsun canım
kahvaltı zar zor bişiler yedim ilaç almam lazımdı. 1 dilim ekmek az bal kaymak. o kadar..Gecmis olsun serican .. kahvaltını yaptın mi . Ben yapamadim halaaa .ekmek yiyomusun .yeme bence . Bol yeşillk . Oyy ben aciktimmmm galibeeeee
Tebrikler canım gelmiş 5 ler geriKilo bildirimi
Gecen hafta 60.0
Bu hafta 59.4
Fark 600 gr
Yüzde 1
Mezun olmak istiyor
Hadi canim devamı gelsin inşaallahGunaydinnnnnnn ,
Kilom 69.7
1.5 ay sonra 6 lardayim
Tebrikler canım harika gitmişGecen hafta : 95
Bu hafta : 92
Fark :3
Yüzde : 3,15
Tebrikler canım@hippotalamus tartı ne diyoruuu
Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta: 65.7
Fark: 0.8
Yüzde: 1.20
@MiuLego
Hande yine güzel gitmiş tebriklerGecen hafta 80.9
Bu hafta 78.5
Fark 2.4 kg
Yuzde 2.96
Tartimida suraya ilistirivereyim
@Melegiimm22 @MiuLego
Eki Görüntüle 2124279
Canım ne üzülüyorsun senin kilona göre normal gitmiş, bundan sonra bir ler gitmez yani. Ben mezun ol çünkü haftaya da bu kadar gider. Tatilin tadını çıkar derimBi bildirim de benden gelsin
Geçen hafta : 59.9
Bu hafta : 59.4
Fark : 0.5
Yuzde : %0.83
@MiuLego @Whiteblacklife @Sidelya95
Tebrikler canımgeçen hafta 54.3
bu hafta 53.9
yüzde
Dün 150 puanım var
Tebrikler canım çok iyi gitmişKilo bildirimi hemen yapayım
Geçen hafta:94.5
Bu hafta :92.3
Resimde koyacaktim nasıl olur bilemedim
@MiuLego
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?