Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sizlerin sayesinde canlarım

Cok sukur ya ama eski halime gerı donmemem lazımdı yanı teknik acıdan eylülle aynı kilodayım ve sabah kahvaltısında 1 kilo aldım en az ama cok canım istiyordu bir cıs ve fazlaca yedım simdi koruma öğrenmeliyim yoksa anlami yok vermenin Bı de ben bu kiloda mutluyum ya daha vermek icin ugrasmayacagım Önemli olan korumak umarım becerebılırsem

Insallh çabuk iyilesirsin yaz kapıda . Hava güzel . dun avm de gordum ki kış sezonu kapanmis her yer tril tril .. ee biz bu yağlı halimizle girmeyiz yaza .her hafta her gün kıymetli. !!!!

Ayyy aynı fikrdeyimmm. Bakalım ben de 5 leri görem de bi. Senin tartiyi kaçırdım. ?Tebrikler

teşekkür ederim canım kilolu halini aklına getir yeter ben öyle yaptıkça istikrarımı kaybetmiyorum
Kac kilodan dusmus tun sen Bı de boyun kacti ya ben kendimi bildim bileli 60 67 aralığındayım en zayıf halim Bı kac gun hayal meyal 57 görmüştüm cok sağlıksoz Bı sekilde zaten bı kac gun surdu

ördeği vuracak mıyız bu hafta nilişkom ördek vurulmasını özledim geçen hafta vurdurtmadı kendini malum

@Portakal Sulu Ordek geeeeeeeeel korkma geeel
Ördeki bir kaç hafta vuramayacağız gibi bende özledim
Harikasin minnakim. Ne mutluluk yaa. Darısı bize. Ben hedefe ulaşınca ikidir hamis kaliorum ve hemen kıtlık gibi yiyip Kilo aldım da. Bu kez sen bana destek ol korumada .endiseliyim acikcasi
Koruyacağız kuzum yeter ki buradan kopma bak bende kopmuyorum koruyorum
Kilo bildirim
Gecen hafta 64.1
Bu hafta 63.2Eki Görüntüle 2124333
Fark 900 @MiuLego
Yavaş yavaş gidiyor eriyor hatun maşallah
Hoşgeldin tekrardan Şerim gitme buralardan hepsini eriteyeceğiz gidecekler hemen gör bak
Kilo bildirimi hemen yapayım
Geçen hafta:94.5
Bu hafta :92.3

Resimde koyacaktim nasıl olur bilemedim
@MiuLego
Harikasın canım tekrardan tebrikler
Geçen hafta:59.7
Bu hafta:59.0
Fark:-700
@MiuLego begum75

Çok güzel canım tebrik ederim

Ooyyi bal bastik severim ağzını . Eriyorom değil mi.

Kaptanim affına sığınıyorum yedim artık 2 ince dilimli tb ekmeği ince tereyağlı bı tost
e yiyebilirsin zaten canom onda sıkıntı yok dedik ya

Deden ceddine rahmet bi iyi gelir ki agrilarima falan
akıllı olsan zaten seni sevmezdim

saydın formdan düştü çok ördeğim

sen artık galipsin tamamen

skor falan yok
haydi bismillah şeriii

geçmiş olsun ve de
Kilo bildirimi hemen yapayım
Geçen hafta:94.5
Bu hafta :92.3

Resimde koyacaktim nasıl olur bilemedim
@MiuLego
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

o nasıl güzel bir eksi pembikkkkkkkkkkk

çok çok iyi harika 8 lere az kaldıııııııı

gel yamacıma hak ettin
Geçen hafta:59.7
Bu hafta:59.0
Fark:-700
@MiuLego begum75

büşrammmmmmmmmm hedefini tutturmuşsun ne güzel eksi .. gelen artılar hemen def edildi bravooooooooooooooo

Dünki menümüde vereyim
Sabah08:30
1 dilim yumurtalı kepek ekmek fırında
Çay

Ara16:00
1 muz

Akşam18:00
1 yumurtadan menemen
Maydanoz
Ayran
Yarım dilim kepek elmeği
Su:2.5 lt
Spor: yapamadım
@MiuLego begum75
akşamki ekmeği beğenmedim

yumurta ekmek günü olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…