teşekkür ederim canım kilolu halini aklına getir yeter ben öyle yaptıkça istikrarımı kaybetmiyorumMezun oldugun halde bu istikrarı nasıl sağlıyorsun canım ya bana da öğretin ben tartıda 59 u gordum mu sımarma geliyor
Sizlerin sayesinde canlarımTebrikler canım gelmiş 5 ler geri
Hadi canim devamı gelsin inşaallah
Tebrikler canım harika gitmiş
Tebrikler canım
Hande yine güzel gitmiş tebrikler
Canım ne üzülüyorsun senin kilona göre normal gitmiş, bundan sonra bir ler gitmez yani. Ben mezun ol çünkü haftaya da bu kadar gider. Tatilin tadını çıkar derim
Tebrikler canım
Tebrikler canım çok iyi gitmiş
Tebrikler canım
Teşekkür ederim sen ne yaptın eflalimTebrikler canım
Cok sukur ya ama eski halime gerı donmemem lazımdı yanı teknik acıdan eylülle aynı kilodayım ve sabah kahvaltısında 1 kilo aldım en az ama cok canım istiyordu bir cıs ve fazlaca yedım simdi koruma öğrenmeliyim yoksa anlami yok vermenin Bı de ben bu kiloda mutluyum ya daha vermek icin ugrasmayacagım Önemli olan korumak umarım becerebılırsemTebrikler canım gelmiş 5 ler geri
Hadi canim devamı gelsin inşaallah
Tebrikler canım harika gitmiş
Tebrikler canım
Hande yine güzel gitmiş tebrikler
Canım ne üzülüyorsun senin kilona göre normal gitmiş, bundan sonra bir ler gitmez yani. Ben mezun ol çünkü haftaya da bu kadar gider. Tatilin tadını çıkar derim
Tebrikler canım
Tebrikler canım çok iyi gitmiş
Tebrikler canım
Insallh çabuk iyilesirsin yaz kapıda . Hava güzel . dun avm de gordum ki kış sezonu kapanmis her yer tril tril .. ee biz bu yağlı halimizle girmeyiz yaza .her hafta her gün kıymetli. !!!!hoşbulduk, teşekkür ederim.
teşekkürler eflalim. dah aönce hoşgeldin de demiştim cvp vermedim hoşbulduk.
kahvaltı zar zor bişiler yedim ilaç almam lazımdı. 1 dilim ekmek az bal kaymak. o kadar..
inşallah bende kendimi yola sokcam ama önce iyileşmem lazım
Ayyy aynı fikrdeyimmm. Bakalım ben de 5 leri görem de bi. Senin tartiyi kaçırdım. ?TebriklerCok sukur ya ama eski halime gerı donmemem lazımdı yanı teknik acıdan eylülle aynı kilodayım ve sabah kahvaltısında 1 kilo aldım en az ama cok canım istiyordu bir cıs ve fazlaca yedım simdi koruma öğrenmeliyim yoksa anlami yok vermenin Bı de ben bu kiloda mutluyum ya daha vermek icin ugrasmayacagım Önemli olan korumak umarım becerebılırsem
Kac kilodan dusmus tun sen Bı de boyun kacti ya ben kendimi bildim bileli 60 67 aralığındayım en zayıf halim Bı kac gun hayal meyal 57 görmüştüm cok sağlıksoz Bı sekilde zaten bı kac gun surduteşekkür ederim canım kilolu halini aklına getir yeter ben öyle yaptıkça istikrarımı kaybetmiyorum
Sagol canım 59.4 bu hafta cok matafmıs gibi ama bana yetiyor ya yeter ki 5 olsun 59.9 olsun 50 hissediyorumAyyy aynı fikrdeyimmm. Bakalım ben de 5 leri görem de bi. Senin tartiyi kaçırdım. ?Tebrikler
Makbus ayni kilodayiz :) senin boy kactiSagol canım 59.4 bu hafta cok matafmıs gibi ama bana yetiyor ya yeter ki 5 olsun 59.9 olsun 50 hissediyorum
Baktı baktı merak etme kavga büyüdü isim artik senle değil tuzsuz laLeynn mevzu varr baksana şuna ya
Baktı baktı merak etme kavga büyüdü isim artik senle değil tuzsuz laEki Görüntüle 2124353
Eki Görüntüle 2124354
Hee çok bi kerem benim kaptanım seni döver tamammiiiiiii
@MiuLego buraaa bakkkEki Görüntüle 2124355
Ördeki bir kaç hafta vuramayacağız gibi bende özledimördeği vuracak mıyız bu hafta nilişkom ördek vurulmasını özledim geçen hafta vurdurtmadı kendini malum
@Portakal Sulu Ordek geeeeeeeeel korkma geeel
Koruyacağız kuzum yeter ki buradan kopma bak bende kopmuyorum koruyorumHarikasin minnakim. Ne mutluluk yaa. Darısı bize. Ben hedefe ulaşınca ikidir hamis kaliorum ve hemen kıtlık gibi yiyip Kilo aldım da. Bu kez sen bana destek ol korumada .endiseliyim acikcasi
Yavaş yavaş gidiyor eriyor hatun maşallah
Hoşgeldin tekrardan Şerim gitme buralardan hepsini eriteyeceğiz gidecekler hemen gör bakgünaydın kızlar,
geçen akşamki antrenman sonrası rahatsızlandım. bogazlarm çok agrıyor ayrıca feci agrılarım ve halsizliğim.
ilaca başladım, reglim de bugün yarın gelir..
bugünden itibaret 78,6 ile aranıza almanızı rica ediyorum beni. sizsiz yapamıyorum...
Harikasın canım tekrardan tebriklerKilo bildirimi hemen yapayım
Geçen hafta:94.5
Bu hafta :92.3
Resimde koyacaktim nasıl olur bilemedim
@MiuLego
Unutun beni artık bence geçmişte kaldı o günlerÖrdeki bir kaç hafta vuramayacağız gibi bende özledim
Ooyyi bal bastik severim ağzını . Eriyorom değil mi.Ördeki bir kaç hafta vuramayacağız gibi bende özledim
Koruyacağız kuzum yeter ki buradan kopma bak bende kopmuyorum koruyorum
Yavaş yavaş gidiyor eriyor hatun maşallah
Hoşgeldin tekrardan Şerim gitme buralardan hepsini eriteyeceğiz gidecekler hemen gör bak
Harikasın canım tekrardan tebrikler
Çok güzel canım tebrik ederim
laaaaaannn olay mı vaaar@MiuLego canim bana satasiyorlarEki Görüntüle 2124348 takimcak gelin ya kaç yazarEki Görüntüle 2124347 Eki Görüntüle 2124349
My SouL @tuzsuz_ruh
e yiyebilirsin zaten canom onda sıkıntı yok dedik yaKaptanim affına sığınıyorum yedim artık 2 ince dilimli tb ekmeği ince tereyağlı bı tost
Deden ceddine rahmet bi iyi gelir ki agrilarima falan
Bildiğiniz herşeyi unutun bundan sonra hakkımda yeni bir ben geliyordaimi mortim @saydin78 i de yendim 15 8 oldu durum ama bence 15 14 durum o yanlış biliyor. morticanımdan taç yaptım koydum başıma güya o beni soyup başucuna koyacaktı Eki Görüntüle 2124344
haydi bismillah şeriiigünaydın kızlar,
geçen akşamki antrenman sonrası rahatsızlandım. bogazlarm çok agrıyor ayrıca feci agrılarım ve halsizliğim.
ilaca başladım, reglim de bugün yarın gelir..
bugünden itibaret 78,6 ile aranıza almanızı rica ediyorum beni. sizsiz yapamıyorum...
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyKilo bildirimi hemen yapayım
Geçen hafta:94.5
Bu hafta :92.3
Resimde koyacaktim nasıl olur bilemedim
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?