- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yaa bende öle oldum.. 44 46 beden abiye bulmak çok zor.. olanlarda çok güzel değilKardeşimin nisan kına düğünü için 3 tane abiye aldım
Hey gidi hey eskiden 46 beden giyiyordum 40 beden aldım kızlar çok güzeldi ya istediğim yere girmek istediğim elbiseleri seçip hepsinin olması ve hangisi alaçam diye kararsız kalmak
Sorma hippo insan nın ne alası ne giyesi geliyordu çok şükür bugunumuzeYaa bende öle oldum.. 44 46 beden abiye bulmak çok zor.. olanlarda çok güzel değil
ay maşallah kuzucuğumaKardeşimin nisan kına düğünü için 3 tane abiye aldım
Hey gidi hey eskiden 46 beden giyiyordum 40 beden aldım kızlar çok güzeldi ya istediğim yere girmek istediğim elbiseleri seçip hepsinin olması ve hangisi alaçam diye kararsız kalmak
ben öyle seviyomBu cümlenin mükafatı bu dötler mi olmaliydi
olarYarin bildirim olmamı kuzum
ay tövbeler olsunO değilde kardeşim tatliliginda 6 kişi beni sormuşherife diyom ki az daha elden gidiyodum diye
Valla biride yüzüme sordu dümdük dedim yok ben eviyim bi kızım var kadın ağzı açık kaldı maşşallah didi kaldıay maşallah kuzucuğuma
ben öyle seviyom
olar
ay tövbeler olsun
ah eflalim ya.. hayır evde çok uyumlu görünüyor seninle falan.. acaba evdeki durumların acısını böyle şeyler yaparak mı atıyor ki içinden.. minicik o da içinde neler oluyor kim bilir..Evet canım. Okulda yapmaması gereken ne varsa hepsini ama hepsini yapıyor. Sürekli öğretmenden telefon geliyor. Gelmeyecek gibi değil yaptıklarırehber öğretmenle görüşmüstüm o da sizin sorunlar düzelince düzelir demişti, bizimki düzelmiyor işte yok olmuyor. Başka bir çare lazım, bugün yoktu rehber öğretmen, pazartesi görüşücez onunla tekrar. Psikiyatriste götürücem de netten randevu alınmıyor oraya. Hastaneden direk alınıyor heralde. Eşim de götürmüyor oraya. Kp e diyicem onunla gidicem başka çare yok. Yakın olsa hastane kendimde giderim sallamam hiç adamı.
Bir anne için çocuğuyla ilgili şikayet duymak çok kötü . Hiç arkadaşı kalmayacak bu gidişle
Tek başıma uğraşıyorum. Çok pişmanım oğlun okula başlamadan ayrılmadığım için bu adamdan hem de çok
Eflalim ne desem bilemedim iyi bı baba demiştin ama iyi bı koca değil demiştin bu da yıkım olabilir çocuk için okulda ki rehber öğretmenler görüşüp direk eşini cagirsa senin haberin yokmuş gibi evde sorun mu var diye konuşsa nasıl sana davranması gerektiğini anlatsa belki de cozulurEvet canım. Okulda yapmaması gereken ne varsa hepsini ama hepsini yapıyor. Sürekli öğretmenden telefon geliyor. Gelmeyecek gibi değil yaptıklarırehber öğretmenle görüşmüstüm o da sizin sorunlar düzelince düzelir demişti, bizimki düzelmiyor işte yok olmuyor. Başka bir çare lazım, bugün yoktu rehber öğretmen, pazartesi görüşücez onunla tekrar. Psikiyatriste götürücem de netten randevu alınmıyor oraya. Hastaneden direk alınıyor heralde. Eşim de götürmüyor oraya. Kp e diyicem onunla gidicem başka çare yok. Yakın olsa hastane kendimde giderim sallamam hiç adamı.
Bir anne için çocuğuyla ilgili şikayet duymak çok kötü . Hiç arkadaşı kalmayacak bu gidişle
Tek başıma uğraşıyorum. Çok pişmanım oğlun okula başlamadan ayrılmadığım için bu adamdan hem de çok
çümkü kilo vermek gerçekten gençleştiriyor baştan aşağı değiştiriyor insanı konyakımmValla biride yüzüme sordu dümdük dedim yok ben eviyim bi kızım var kadın ağzı açık kaldı maşşallah didi kaldı
mantıklı bu bakEflalim ne desem bilemedim iyi bı baba demiştin ama iyi bı koca değil demiştin bu da yıkım olabilir çocuk için okulda ki rehber öğretmenler görüşüp direk eşini cagirsa senin haberin yokmuş gibi evde sorun mu var diye konuşsa nasıl sana davranması gerektiğini anlatsa belki de cozulur
Aynen kuzumçümkü kilo vermek gerçekten gençleştiriyor baştan aşağı değiştiriyor insanı konyakımm
müstakbel görümcemi kimseye yedirtmemAynen kuzum
Çok zor canım çok. Boğazım düğüm düğüm, gözümde hep yaş . Aynen intikam alıyor kendince. Ya şimdiki çocukların beklentisi çok yüksek. Öğretmen evde sürekli oynamayı bırakın dedi mesela, haklı mı ne ,ben verdikçe fazlasını istiyor, sürekli sorun çıkarma peşinde. Ya be çok daha berbat bir çocukluk geçirdim, düşünüyorum benim canım yokmuydu, ne okulda sorun ne bir şey. Sıkıyorsa yapıyım babam canıma okurdu heralde. Bu velet çok özgüvenli bu kadarı fazla ya. Yapılarını yazmıyım yazsam ağzınız açık kalır. Acaba bugün okulda ne yapacak diye yüreğim ağzımda.ah eflalim ya.. hayır evde çok uyumlu görünüyor seninle falan.. acaba evdeki durumların acısını böyle şeyler yaparak mı atıyor ki içinden.. minicik o da içinde neler oluyor kim bilir..
kp yi ikna edip hastane randevusu çok iyi fikir canom.. bizler anlayamıyoruz ki neler yaşıyorlar ne yapmalıyız.. istesek de yapabildiklerimiz sınırlı..
üzülme kıyamam.. her çocuk sorun çıkarıyor adı üstünde çocuk.. geçecek Allah'ın izniyle be eflalim
Vefalı gelin işte ya gelin dediğin böyle olurmüstakbel görümcemi kimseye yedirtmem
İyi bir baba da değil kendimi avutuyorum. Konuştu rehber öğretmen canım eşimle. Ona göre onda bir sorun yok tek sorunlu benim. .Eflalim ne desem bilemedim iyi bı baba demiştin ama iyi bı koca değil demiştin bu da yıkım olabilir çocuk için okulda ki rehber öğretmenler görüşüp direk eşini cagirsa senin haberin yokmuş gibi evde sorun mu var diye konuşsa nasıl sana davranması gerektiğini anlatsa belki de cozulur
Demek ki ödem var yani artı fazla değilse79u görmeyi cok umit ediyodum
Dün 80.3 tu kilom
Bu gün 80.2
100 grmckmi gitms
Oglen kereviz salatasindan sonrada agzima bise vurmadigim halde
Çok az canım bence şişkinlik varSeLaMlaR
Uyanır uyanmaz tartıldım
Geçen hafta :55,6
Bu hafta:55,5
Fark.100 gr
Yüzde:0,179
Piiiüüüüü sabitten halliceyim yaw
Eki Görüntüle 2124464
@MiuLego @hepfit @Nevreste
Ahahhaha aklım karışmışnilişko deynepi zorla soyuyo
takım nereye gidiyordu...
Aklıma geldi
bu da nerden çıktı şimdi
Kesmiyor kapalı kapalınilişkom bile cıbıldak istiyor artık
Kardeşimin nisan kına düğünü için 3 tane abiye aldım
Ben ol diyorum Berna. Sen mezun olsan da cozutmayacak birisin benceHaftasonu istanbula gitcem ya hippo.kirk yılın basi geldin yemiyosun zirt birt durumu olcak.bi de ortakoye gitcem kumpirler gozume bakacak
Allah yardımcın olsun canım çok çok zorİyi bir vaka sa değil kendimi avutuyorum. Konuştu rehber öğretmen canım eşimle. Ona göre onda bir sorun yok tek sorunlu benim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?