Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa bende öle oldum.. 44 46 beden abiye bulmak çok zor.. olanlarda çok güzel değil

ay maşallah kuzucuğuma
Bu cümlenin mükafatı bu dötler mi olmaliydi
ben öyle seviyom
Yarin bildirim olmamı kuzum
olar
O değilde kardeşim tatliliginda 6 kişi beni sormuş herife diyom ki az daha elden gidiyodum diye
ay tövbeler olsun

ah eflalim ya.. hayır evde çok uyumlu görünüyor seninle falan.. acaba evdeki durumların acısını böyle şeyler yaparak mı atıyor ki içinden.. minicik o da içinde neler oluyor kim bilir..

kp yi ikna edip hastane randevusu çok iyi fikir canom.. bizler anlayamıyoruz ki neler yaşıyorlar ne yapmalıyız.. istesek de yapabildiklerimiz sınırlı..

üzülme kıyamam.. her çocuk sorun çıkarıyor adı üstünde çocuk.. geçecek Allah'ın izniyle be eflalim

Eflalim ne desem bilemedim iyi bı baba demiştin ama iyi bı koca değil demiştin bu da yıkım olabilir çocuk için okulda ki rehber öğretmenler görüşüp direk eşini cagirsa senin haberin yokmuş gibi evde sorun mu var diye konuşsa nasıl sana davranması gerektiğini anlatsa belki de cozulur

mantıklı bu bak

Çok zor canım çok. Boğazım düğüm düğüm, gözümde hep yaş . Aynen intikam alıyor kendince. Ya şimdiki çocukların beklentisi çok yüksek. Öğretmen evde sürekli oynamayı bırakın dedi mesela, haklı mı ne ,ben verdikçe fazlasını istiyor, sürekli sorun çıkarma peşinde. Ya be çok daha berbat bir çocukluk geçirdim, düşünüyorum benim canım yokmuydu, ne okulda sorun ne bir şey. Sıkıyorsa yapıyım babam canıma okurdu heralde. Bu velet çok özgüvenli bu kadarı fazla ya. Yapılarını yazmıyım yazsam ağzınız açık kalır. Acaba bugün okulda ne yapacak diye yüreğim ağzımda.

İyi bir baba da değil kendimi avutuyorum. Konuştu rehber öğretmen canım eşimle. Ona göre onda bir sorun yok tek sorunlu benim. .

79u görmeyi cok umit ediyodum
Dün 80.3 tu kilom
Bu gün 80.2
100 grmckmi gitms
Oglen kereviz salatasindan sonrada agzima bise vurmadigim halde
Demek ki ödem var yani artı fazla değilse
SeLaMlaR
Uyanır uyanmaz tartıldım
Geçen hafta :55,6
Bu hafta:55,5
Fark.100 gr
Yüzde:0,179
Piiiüüüüü sabitten halliceyim yaw

Eki Görüntüle 2124464
@MiuLego @hepfit @Nevreste
Çok az canım bence şişkinlik var
nilişko deynepi zorla soyuyo
takım nereye gidiyordu...
Ahahhaha aklım karışmış

bu da nerden çıktı şimdi
Aklıma geldi
nilişkom bile cıbıldak istiyor artık
Kesmiyor kapalı kapalı

Güle güle giy canım bende abiye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…