Destek olurum kuzumda sen kilo almazsin kiböyle mi destek olunuyor yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dolu dolu Banu akşam sağlam dur ne olur sakın tek olma atma ağzına hafta sonu diye cozutma bak 6 gördük cikmayalim 7 leresabah
1 elma (akşam çok canım çekmişti )
ılık su
kahvaltı 06:45
kırmızı biberli iki yumurta
9 zeytin
peynir
yarım demet tere
3 çeri
1 salatalık
öglen 13:00
1 kase domates çorbası
8-9 küp z.yaglı kereviz
10-12 tane sulu köfte
4-5 kaşık yogurt
10-15 fındık
su 1,5 anca ( regli oldugumda az su içiyorum wc için iş yerinde )
2 hübüsküs çayı
@MiuLego
Storm-
Whiteblacklife
Gel bana kacsen ya kocayı ne yapacaksinbohçam nerde ben kocaya kaçıyom
gidiyom ben buralardan
Ben de anlamadım geçen hafta neden Böyle oldu, bu hafta dikkatli olacağım , dün-200,ondan önceki gün +500 bugün de -100 çıktımüzülme malim.. anlamadım ben de neden böyle oluyor ya
ama sanırım regl den bu.. artı yok sabit değil.. menülerin tertemiz sıkıntı yok kuzucum
haftaya güzel bir eksi gelecek inşallah
@Bonus açıklamanız bekleniyor
kuzucum vücudumuz makine değil ki yemedim ille de eksi göster diyelim.. -1.5 var elimizde daha nolsun yahu
canom şükür ki artı yok vücut dinlendi mi noldu? regl sonrasıydı aslında sağlam eksi gelmeliydi değil mi?
begüşüm kilo bildirimin nerde?
Seni kimseye yar etmeyiz kaptanbohçam nerde ben kocaya kaçıyom
gidiyom ben buralardan
Kilonun şöyle miu kilonu söyle söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞişko miuuuu
O ne demekmiş öyle beeeeŞarjım bitti. Neyse ya nerden açtım ben bu konuyu. Hadi cuma telaşına devam edin
oy kıyamammmmmmDaha şimdi çıkabildim öğle yemeğine
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
O ne demekmiş öyle beeee
seninle konuşmak çok güzel ki eflalim
oy kıyamammmmmm
afiyet olsun -300
bohçam nerde ben kocaya kaçıyom
gidiyom ben buralardan
Çok gecikmedi ama belirti de yok hiç kuzumMali geçen hafta da çok azdı regli mi gecikti çok fazla ondan mı oldu eksi tabi eksi olması güzel de sen daha fazla verecek insansın
Ekledim canım
Hee bildirdi bak canimKızlar hadi azcık cumaa telaşı heyecanı?? Nerde bu millet?? Esra kilo bildirdi mi??
annemDestek olurum kuzumda sen kilo almazsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?