Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynn eflal.. öyle laftan müdahele etmeye çalışsa da faydası yok ki.. çocuk babayı örnek alıyor bir kere ya.. insanı gerçekten yoldan çıkarır..
Ama ben en az -2 bekliyodum
Neyse yaaaa amaaaaaannnnm bu haftada böyle gitti demekki ne canimi sıkıp duruyorum
üzülme değil sevinme modunda olmalısın -1.5 gördün yahu

bir kere daha üzüldüm dersen sopa geliyr
Sporumu yapmanın iç rahatlığı ve birazdan yürüyüş hayalleri akşama karnabahar yapacağım çok canım çekti yaaaa

şişkosun demi sen de

Eşinle konuştun mu açık açık boşanmak istediğini bu evliliği bu şekilde yurutemeyeceginj ben senin eşinin seni sevdiğini ama pohpohlanmaktan aile içinde oturmaktan senin kıymetini bilmediğini düşünüyorum bı sure çocukları alıp gitmeyi denedin mi belki o zaman sizden vazgeçmeyeceğini anlar
Rehber öğretmeni müdüre arattirsin mutlaka eşinizle sizi birlikte gelmeniz gerekiyor desin.mecbur gitmek zorunda kalır.

Değilim.hesabima göre taş çatlasın 1 2 kilo artim olabilir mi onu da sanmıyorum kıyafetlerim cukk oturuyor hala

Benim eşimde gitmiyor psikologa ne yaptıysam ikna edemedim onu bu şekilde iyi baba olsa iyi eş olsa diye düşünme bazı insanlar onunda bir doktor olduğunu hasta olduğunu kabul etmiyor eflal

Benim eşimde gitmiyor psikologa ne yaptıysam ikna edemedim onu bu şekilde iyi baba olsa iyi eş olsa diye düşünme bazı insanlar onunda bir doktor olduğunu hasta olduğunu kabul etmiyor eflal
benim eşim de kabul etmiyor
ne desem duymuyor
çünkü kendisi yok

Evet biliyor tatil olunca bitecek dedimm. Umrunda değil git diyor. Gidicem zaten. Asla pişman olmaz olsa da adım atmaz gurur yapar düzeltmek için uğraşmaz. Ben çoktan vazgeçtim sadece çocuklar elimi kolumu çok bağlıyor white , özellikle okul durumu, yeni bir okula devam etmek zorunda kalacak. Baba diye akılları gidiyor her gün göremeyecekler , babam desen burnumuzdan getirecek hepsi çok zor ne bu eve ne baba evine katlanacak hal yok. Tek başıma da düzen kurmam çok zor, iş çocuklara kimin bakacağı hepsi çok ince ve önemli ayrıntı. Öyle bu sitede yazıldığı gibi kolay değil mesleği olmayan bir kadının boşanıp düzen kurması ama benim de gururum bu adamı çekecek kadar ucuz değil.

Kilonun şöyle miu kilonu söyle söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle hadi söyle

Benimki çocuğu da götürmüyor ama

Eflal İstanbul'da olsan bu yönde çok çalışma var boşanan kadının kirasıni gıda yardımıni kaymakamlık veriyor belki orada vardır ayriyetten nafaka ve çocuklar için para alacaksın annenlerin evinin yakınında ev tutsan okuldan gelince idare ederler sende girip ise calissan olmaz mı ki

Lütfen mesleğim yok demeyin, meslek edinmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…