abowwww
Bu haftasonunu zararsiz atlatirsam gerisi rahat inşallahCok sagol canim en fazla iki haftan var
Bence perşembe gidelim 5 Çayı menusu götürürüz
Yarın akşam müsaitseniz çaya geliriz
Eki Görüntüle 2124622
Merhabaaaa.
Biz yan gruptan geldik @gokce41 ile. Bu da tanışma hediyemiz.
Anneme dedım kep alacam diye nerde dedı dedım kk da telefonda mı yani diyorAmiiiiiin inşallah makbuşum
Yani yanlış bir hesaplama yok bence
Oldu o iş ya
Ay hadi inşallahAmiiiiiin inşallah makbuşum
Yani yanlış bir hesaplama yok bence
Oldu o iş ya
Yoooooo kim demişHoşuşduk cağnıımmÇok güzel görünüyor di miii
Demek sabote ediliyoruz :)) yeşil çay yok muyduEki Görüntüle 2124622
Merhabaaaa.
Oy canım benim o ni demek@MiuLego gene bi halta yaramadım
Eeee jillian işte :)Şimdi hanımlar sıkılasmak sımsıkı olmak üstiyorum bana söyle spor videoları onerseniz bunun icin
7 lahana mı sarmaSacma menu verecem
Dün ve bugün okulda gerginlikler yaşadık moralim bozulduiştah gitmişti zaten menü sebebi bu aslında..
Uyanınca limonlu su 2 k.kayisi
Sabah 8 : 3 ceviz
Ara 1 ayran
Öğle12.30: türk kahvesi ve bitki çayı
Akşam 17.00: 1 kepçe mercimek çorbası
7 tane lahana sarması
3 kaşık yoğurt
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Su 2.5 litre
Spor 30.dk yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111
Aaaa evet hemen bugun yatmadan yapıyor ve baslıyorum tabiki yürüyüşüme ek olarakEeee jillian işte :)
Al işte mezun oldum diye hemen cıs demiBen menümü bu güncük paylasmayayım ama yarından iitbaren paylaşım inşallah @MiuLego bugün büyükçe bir cıs yedım çünkü
Amiiiin kep sana çoook yakışacak makbuşumAaaa evet hemen bugun yatmadan yapıyor ve baslıyorum tabiki yürüyüşüme ek olarakbu günkü enerjim hiç bitmesin amin
Ben yerim hepsini, zaten depresyondayım zaten listeye almıyor beni kaptan zaten öyle zaten böyle işte.. Takımımı düşünüyorum ben onlar yemesin ben onlar için alırım kiloları. Fedakarlık bunu gerektirir..Eki Görüntüle 2124622
Merhabaaaa.
Çok ayıp hemen cıs yedin değil mi ? Kepin daha konmadı profiline. Verdiğin kiloların yeri soğumadı daha. Birileri gibi mezun olmasını ciğercide bir buçuk porsiyonla kutladığı gibiBen menümü bu güncük paylasmayayım ama yarından iitbaren paylaşım inşallah @MiuLego bugün büyükçe bir cıs yedım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?