- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Evet daha büyük font varsa alalım ben de tam göremeden şeettimO işaretli yer mesajında görünmüyor
hadi yine insafıma geldin miuyu etiketlemedimVay hain seniseni ciğercide yakalayıp fotoğraflayacagom
Sen örnek bir korumacisin canimBen kaç haftadır korumadayım.Bir inip bir çıkıyorum.Hala beyaz ekmek yemedim@Cutemom007
Ya of bende yemedim 1 aydır yememiştim Bi daha yemem esim her gün yapıp yiyor hem de geceleri günlerdir canım istiyordu hem onu yedım ama günü aç gecirdim hemde tava sabah 7 de yedim hemde spor yaptım of yaaaBen kaç haftadır korumadayım.Bir inip bir çıkıyorum.Hala beyaz ekmek yemedim@Cutemom007
Tebrikler.Kızlar sanırım 3.Olcaz ama yuz demiz 1 ün üstünde ve mezun olmuşum o kadar mutlu oldum ki arada kaynamamı sağlayan tüm liste arkadaşlarım ve biricik kaptanicem @MiuLego cok mutluyum herkese cok cok tskler
@MiuLego taze mezunumuz 1 ekmek arası birşeyler yemiş hem de beyaz ekmekEvet daha büyük font varsa alalım ben de tam göremeden şeettim
hadi yine insafıma geldin miuyu etiketlemedim
Aman canım inşallahTebrikler.
Cok sevindim.
Darisi korumaya
İyi hadi bakalım afiyet olsunYa of bende yemedim 1 aydır yememiştim Bi daha yemem esim her gün yapıp yiyor hem de geceleri günlerdir canım istiyordu hem onu yedım ama günü aç gecirdim hemde tava sabah 7 de yedim hemde spor yaptım of yaaa
Ya cok kötüsünüz@MiuLego taze mezunumuz 1 ekmek arası birşeyler yemiş hem de beyaz ekmekNe yemişti onu unuttum
Ekmek mühim detaya gerek yok
Allahım1 dilim değil
3 dilim değil
5 dilim değil
1 tam beyaz ekmeğe kaşarlı sucuklu hatta kesin yağlı tost =Cutemom007
@MiuLego
Her ne kadar mezun olduğum kiloya hala gelemediysem deSen örnek bir korumacisin canim
çok ayıp bir beyaz ekmeğe kaşar ve sucuk gömen ben değilim sensin.Ya cok kötüsünüz
çok ayıp bir beyaz ekmeğe kaşar ve sucuk gömen ben değilim sensin.Neydi o ? Ha bir tam beyaz ekmeğe sucuk ve kaşar koyup tost haline getirmek
Acaba ketçap mayonez dökmüş müçok ayıp bir beyaz ekmeğe kaşar ve sucuk gömen ben değilim sensin.Neydi o ? Ha bir tam beyaz ekmeğe sucuk ve kaşar koyup tost haline getirmek
afiyet olsun üzülme tamam miu görmezki bunları o hiiiiiiçççç geçmiş okumaz ki zaten
dökeydin bari bideDökmedim
afiyet olsun üzülme tamam miu görmezki bunları o hiiiiiiçççç geçmiş okumaz ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?