Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bebegin kac aylik

Tevoo sen bana göz koymuşun gibi geldi

Deneme derlen tam olarak kasıt nedir kaptanım bileyimki ona göre hareket edeyim ccunku bu da benm icin cok cok onemli...
Daha ne yapalım yersen seni dünya aleme duyururuz.Adını bu sefer krokancı Esra yaparız dedikYedin mi yoksa
Buraya yazmasam kesin yemiştim bence çünkü en dayanamadigim şey ama yazınca tuttum kendimi çocuklar hupletti zaten dolaptan cıkmış soğuk mu diye bile anama baktirdim
ama ye ye dedikce tahrik olmadim değil hele hippo ye ye kaç kere yazmisbi an kirmiyim diye aklimdan geçmedi degil

Yimedim gi yanlisliklan parmagimi bile yalamadim ama o an yazmasam kesin yerdim sagolun

İste bende onda takıldım ya balım menülerşm sporum suyum gayet iyi devam edior heode öle yorumlanıyor.deneme süresi bitnce netlesemeyen yada eksik olan durum ne olablr bilemedm ve merak ediyorum..cunku listeye grmek icn elimden gelen herseyı yapmya calsıyrm..
@MiuLego hippotalamus

Netleşmeyen durumu ancak deneme süresi bitince tespit edebiliriz elifcim. Şimdi sen buna takılma güzel güzel menü verip sporlarını arttır. Kaptan uygun görürse ve listede de yer olursa alır tabi.

Bu hafta Mortı değiliz dimi. Hani geçen hafta yendiiiiiii...mmmmm yaa seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…