- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Bebegin kac aylikyok tatlım buralardayım inşallah.bebişten vakit bulduğum sürece...
hoşbuldummm...inşallah...bi keresinde 19kilo verdim şimdi 25vere bilirim bence...
hoş buldummm bitanem...bende çok istiyorum buraya yapışıp ta gitmemeyi ama takıma resmi olarak girmek deneme süremin başlaması için 2hafta izin ver bana...
hoş buldum...sende nickmi deyiştirdin?tanıyamadım kusura bakma kuzum...ayyy buna sesli güldüm yaaa...
Tevoo sen bana göz koymuşun gibi geldiRica ederim kuzum ne demek iyiki varsın
Yok ben nick değiştirmedim..
Oyle samimiyete binaen abla falan dedim hoş geldin dedim
Senin müdür seni sevmis miiiiiiiiii
Bak.iste aslında o müdür benim vücut bulmuş halim ilerde reyonlardaki raflardan bir şeyler almanı isteyecek
Esin böyle olmasa daha çok.uzulurdun senin adına sevindim canım
Heee benim demem normal
Beni ezim ezim yenmişsin
Ne diyeydim mahmut mu diyeydim
Peki sonuç sen ne yaptın
Deneme derlen tam olarak kasıt nedir kaptanım bileyimki ona göre hareket edeyim ccunku bu da benm icin cok cok onemli...
Buraya yazmasam kesin yemiştim bence çünkü en dayanamadigim şey ama yazınca tuttum kendimi çocuklar hupletti zaten dolaptan cıkmış soğuk mu diye bile anama baktirdimDaha ne yapalım yersen seni dünya aleme duyururuz.Adını bu sefer krokancı Esra yaparız dedik Yedin mi yoksa
Yimedim gi yanlisliklan parmagimi bile yalamadim ama o an yazmasam kesin yerdim sagolunRica ederim kuzum ne demek iyiki varsın
Yok ben nick değiştirmedim..
Oyle samimiyete binaen abla falan dedim hoş geldin dedim
Senin müdür seni sevmis miiiiiiiiii
Bak.iste aslında o müdür benim vücut bulmuş halim ilerde reyonlardaki raflardan bir şeyler almanı isteyecek
Esin böyle olmasa daha çok.uzulurdun senin adına sevindim canım
Heee benim demem normal
Beni ezim ezim yenmişsin
Ne diyeydim mahmut mu diyeydim
Peki sonuç sen ne yaptın
Bide tevo nin öyle şeylerle işi yok diyordun resmen içindeki cevheri cikarttim beTevoo sen bana göz koymuşun gibi geldi
Deneme süresi takıma alışma süresi cnm.. liste sorumluluğunu alıp alamadığına takımla kaynaşıp kaynaşmadığına istikrarlı bi şekilde davranıp davranmadığına , menülerine ve sporlarına bakılıyor
Netleşmeyen durumu ancak deneme süresi bitince tespit edebiliriz elifcim. Şimdi sen buna takılma güzel güzel menü verip sporlarını arttır. Kaptan uygun görürse ve listede de yer olursa alır tabi.İste bende onda takıldım ya balım menülerşm sporum suyum gayet iyi devam edior heode öle yorumlanıyor.deneme süresi bitnce netlesemeyen yada eksik olan durum ne olablr bilemedm ve merak ediyorum..cunku listeye grmek icn elimden gelen herseyı yapmya calsıyrm..
@MiuLegohippotalamus
AynenOlmazzz.. işleri nee :))
Kızlar sanırım 3.Olcaz ama yuz demiz 1 ün üstünde ve mezun olmuşum o kadar mutlu oldum ki arada kaynamamı sağlayan tüm liste arkadaşlarım ve biricik kaptanicem @MiuLego cok mutluyum herkese cok cok tskler
Bu hafta Mortı değiliz dimi. Hani geçen hafta yendiiiiiii...mmmmm yaa seniiiiiİste bende onda takıldım ya balım menülerşm sporum suyum gayet iyi devam edior heode öle yorumlanıyor.deneme süresi bitnce netlesemeyen yada eksik olan durum ne olablr bilemedm ve merak ediyorum..cunku listeye grmek icn elimden gelen herseyı yapmya calsıyrm..
@MiuLegohippotalamus
Maşallah canım Allah bağışlasınEvliyim canım 3 yaşında da bir oğlum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?