- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Teşekkür ederim canım başka çocuk düşünmediğimiz için erkenden kapatalım dedik çocuk defteri ilerde rahat ederiz arayı açınca bir daha yapası gelmiyor insanın rahata alışıyorsun çünküAy maşallah kız. Allah bağışlasın çok tatlılar
Hoşgeldin Canım, maşallah Allah bağışlasın evlatlarımızı25inde de 2ayımız olacak inşallah...5yaşında da bi kızım var canım.
Bazen olıyo cnm ya..Kizlar size de oluyir mu sabah uyandigimdan beri basim donuyor..
Suyu az içince oluyordu bende. Bi de genel olarak terleyen biriyim. E bu da su ve tuz kaybı demek. Biraz tuzlu yiyince düzelyorduKizlar size de oluyir mu sabah uyandigimdan beri basim donuyor..
Günaydın fıstıklar lokumlar
Pek bir şey yapmadım aslında evin dağınıklıklarını topladım, mutfağı toparladım bulaşık makinesini doldurdum, 2 makine çamaşır yıkadım astım, pudingli toplarımdan yaptım dolaba kaldırdımsabah bulaşık makinesini boşalttım öğlen gittiğimde çamaşırları katlayacağım, evi süpüreceğim sileceğim, ıspanaklı pastamı yapacağım dolaba kaldıracağım , balkonu yıkayıp tozları da aldım mı annemlere derbi izlemeye oraya da yaptığım toplardan götürürüm yemeğe yardım ederim akşam eve döndüğümde yarın için çorbamı ve mezelerimi hazır edeceğim pazar gününe Allah kerim daha saymayayım yeter gari okumaktan yorulmuşsundur
2.5 altına düşmüyorum canım aslında.. şimdi kahve hurma badem huplettim geçer inşallah.Suyu az içince oluyordu bende. Bi de genel olarak terleyen biriyim. E bu da su ve tuz kaybı demek. Biraz tuzlu yiyince düzelyordu
1 kepçe olabilir canımKizlar oglum icin tel sehriye corbasi yapacagim.ben icebilirmiyim ki.bilemedim ne dersiniz
Kizlar size de oluyir mu sabah uyandigimdan beri basim donuyor..
İki günğdr bende de var mide bulantısıyla beraber. Suyu bende azalttımm ona bağlıyorum havalar filan hepsi etkiliKizlar size de oluyir mu sabah uyandigimdan beri basim donuyor..
Saol canim1 kepçe olabilir canım
Masasının üzerine koymayı düşünüyor biraz büyük olsun istedi o modeli seçti olsun feda olsun hallederim inşallah 1 aya kadar2 bin mii
maşallah sana yaaaştın kendini
Maşallah becerikli minnakim benim .bir sürü iş yapmışsin yine
Aynı kafadanz benim de kuzualr biri 22 aylık biri 3 buçuk seninkiler ?? Hoşgeldin bu aaradaTeşekkür ederim canım başka çocuk düşünmediğimiz için erkenden kapatalım dedik çocuk defteri ilerde rahat ederiz arayı açınca bir daha yapası gelmiyor insanın rahata alışıyorsun çünkü
elinden birşey kurtulmazMasasının üzerine koymayı düşünüyor biraz büyük olsun istedi o modeli seçti olsun feda olsun hallederim inşallah 1 aya kadar
Sağol kuzum benim Nil yorulmaya devam ediyordusen nasılsın
Zor değil istedikten sonra neden olmasın3 dlm ekmek yedim kahvaltıda
Çok actim uyandım 9 da , hemen ağzıma bir incir ceviz attım agzima
Kahvaltıda 3 dlm ekmek yedimçavdar ekmegiydi küçüklü büyüklü
Kaçamak yok ama kahvaltıda
Öğlende annem pide yaptiracakmis
Ben kendime tavuk aldım tavuk salata yiyeceğim #3ayda10kilo #direnbanu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?