Nilim kolay gelsin ben de avm gitçem oğluşu yikadik. Emzirme zamanı kk zaamaniMasasının üzerine koymayı düşünüyor biraz büyük olsun istedi o modeli seçti olsun feda olsun hallederim inşallah 1 aya kadar
Sağol kuzum benim Nil yorulmaya devam ediyordusen nasılsın
İnşallah kuzum biraz karışık bir puzzle yine ama çok anlamlıelinden birşey kurtulmaz,başaracağından eminim kuzum
Hoşbuldum :))Aynı kafadanz benim de kuzualr biri 22 aylık biri 3 buçuk seninkiler ?? Hoşgeldin bu aarada
Kolay gelsin kuzum sana da ohh misler gibi olmuştur paşaNilim kolay gelsin ben de avm gitçem oğluşu yikadik. Emzirme zamanı kk zaamani
Kız o rakip takımdan :))
300 verdim ben de. Nazara mı geldik nemalipina kilonu gormedim sen kaç kilo verdin ben 100 gr vermişim ona bile mutlu oldum bu hafta
Kız o rakip takımdan :))
Yok sen beni sotaya çekip yoklayacan belliYik cinim nirdin çikirdin
Hâlâ cok guzel cevherlerim var benim
Tabi yine de bol eksilerin olsun .. amaç tatlı bi rekabetle zayıflamak :))Evet bir bakayım dedim komşu takımımıza hoşbuldum
Benimde 34 aylık oğlum 13 aylık kızım var o ileri gelmeden öleceğim bence benHoşbuldum :))
2,5 yaşında oğlum 2 buçuk aylık da kızım var :) İlerde rahat ederiz gerçekten
töbe töbe niye öyle diyosun kız ağzından yel alsınBenimde 34 aylık oğlum 13 aylık kızım var o ileri gelmeden öleceğim bence ben
Bu gün catlayıp öleceğim annem golle yasıyoruz ya biz çocuklar üçün babam da bizde ve gercekten artık cok bunalıyorumtöbe töbe niye öyle diyosun kız ağzından yel alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?