Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CANLARRRRRR

LİSTE TAYFAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BU HAFTA BAZI YÜZDELER ÇOK İYİYKEN

BAZILARI İYİ DEĞİLDİ

VEEE YÜZDEMİZ 1 OLDU

GEÇTİĞİMİZ HAFTA 1.5 İDİ

BAKIN 1-2 İYİ OLMAYAN BİLDİRİM BİLE BU KADAR ÇOK ETKİLİYOR LİSTEYİİİ

LÜTFEN AMA LÜTFEN

HER GÜNÜ DİYETİNİZİN EN ÖNEMLİ GÜNÜ OLARAK DÜŞÜNÜN

BU HAFTA YÜZDEMİZ 1 .. İYİ EVET

AMA DAHA İYİ OLABİLİR

ÇÜNKÜ KÖTÜ BİLDİRİMLER DE VAR

ÜZÜLÜYORUM

ÜZMEYİN Kİ BENİ

NOLAAAR:KK42:

VEEEEEEEEEEE LİSTE DIŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

VAR BİR KAÇ ARTI

VE BİLDİRİMSİZLER VAR

Kızlar siz iste dışıyız bildirmesek de olur diye düşünüyorsunuz belki amaaaa

öyle değil işte.

Biz bir takımız

sizin kilo bildiriminiz verdiğiniz önemle eş orantılı bence

ve belki birinizin eksisi başka birine güç verecek ilham verecek

LÜTFEN BİLDİRİMLER EKSİKSİZ GELSİN EMİ

Her birinizzz çooook sevliyorsunuz:KK37:

haftaya daha iyi olacağına dair söz aldım varsayıyorum sizden

:KK74:

çok haklısın mium :KK42::KK42::KK42:kaçmak çözüm değil direnmek gerek :cry: çarşamba günü artı görünce tartıda ve yine wc de tıkanınca 2 gün menüler battı. dün sabah 79.6 çıktım :KK61: yalan yok dün de yedim :KK42: yazmak istemedim gelmek de istemedim. ben nasıl çıkıcam bu işin işinden:KK43: her güzel kilo verişimin ardından bu sorunu yaşamak bezdirdi beni. tüketti :KK43::KK43::KK43:

çok haklısın mium :KK42::KK42::KK42:kaçmak çözüm değil direnmek gerek :cry: çarşamba günü artı görünce tartıda ve yine wc de tıkanınca 2 gün menüler battı. dün sabah 79.6 çıktım :KK61: yalan yok dün de yedim :KK42: yazmak istemedim gelmek de istemedim. ben nasıl çıkıcam bu işin işinden:KK43: her güzel kilo verişimin ardından bu sorunu yaşamak bezdirdi beni. tüketti :KK43::KK43::KK43:

Fulya aynısını bende yaptım ya artı görünce kendime yüklenip yedim :( sonuç daha çok artı.
Belki kendiliğinden gidicekti küçük artılar ama gönlümüz çok yorgun bırakıyoruz hemen.

Tabi canım ola bilir insanlık hali işte...yazmış bana özelden de sağolsun...hiç tanışamadık kendisiyle...inşallah tanışıcaz artık...hepinizi tanımak tanışmak istiyorum...2hafta sonrakı cuma bomba gibi gelicem inşallah...o zamana kadar gider gelirim...ya minik bebişle çok zor...telefona hasret kaldım nerdeyse...
hoşgeldin canım aramıza :KK200: ben fulya :KK19:

Öyle zaten baska da care yok kimseye bırakamam Çocukları baska ama işte bazen bunalıyor insan ya :KK200:
haklısın heleki kasvetli gri kış iyice bunalıma sokuyor insanı:işsiz:
ama bak ne güzel erikler çiçek açtı,her yer papatya,güneş pırıl pırıl:KK36:
fırsat buldukça temiz hava bol güneş birde canlı müzikler bizi bunalımdan çıkarır :KK9:

haklısın heleki kasvetli gri kış iyice bunalıma sokuyor insanı:işsiz:
ama bak ne güzel erikler çiçek açtı,her yer papatya,güneş pırıl pırıl:KK36:
fırsat buldukça temiz hava bol güneş birde canlı müzikler bizi bunalımdan çıkarır :KK9:
He pazara cıktım da rahatladım rahatladım yer pazar yalnız :KK70::KK70:

İnşallah kuzum biraz karışık bir puzzle yine ama çok anlamlı :KK200: içindeki yeşil renklerden aksesuar falan da bulacağız koltukları bej olacak berjeri lacivert falan uyacak turkuaz zümrüt yeşillerle :KK76:

Eki Görüntüle 2124812
Aaa ben bunu cok begendim nehir nereden aldin renkleri şekli harika :KK200:
Benimde 34 aylık oğlum 13 aylık kızım var o ileri gelmeden öleceğim bence ben
Ogullarimiz aynıymış. Benim oğlum da 34 aylık :emir_bebek::emir_bebek:ama.kiz büyük 7 yaşında :KK200:

Back
X