Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar nasip olursa oazartesi oruç tutmayı düşünüyorum..belki salı ve carsambada..nasl yapayım sahur ve iftarı..yardmcı olabilirmsnz canlarrr???
Canım gece haşlama yumurta yesillik peynir süt tarzı beslenirsin akşam da yemek yersin protein ağırlıklı ve sebze agirlikli

Soda iyi geldi kuzum iyiyim şimdi çok şükür
Mali tedavisiz olmaz falan diyorsun ama supeleniyorum senden bak benim bı arkadaşım da öyle diye diye ikiz doğurdu benden demesi sen her ihtimale karşı bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır sonra durmadan acıkmak karın kazinmasi mide bulantısı uyku hali bana direk gebelik gibi geldi

Menümü verim..

Kahvaltı 11.30da..
Tt ekmek ile tost
5 zeytin
Domates
Salatalık
Peynir
Şekersiz çay

Ara 16da..
Türk kahvesi
1 incir
1 kuru kayısı
5 badem
1 ceviz

Akşam 20de (misafirlikte)
1 kepçe domates çorbası
1 kaşık keşkek
1 kaşık kerevizli elmalı yoğurtlu meze
1 kaşık mor lahana ile yoğurtlu meze
2 sarma

Su saymadım oldu baya..

Spor
1 mil leslie 45 puan
500 ip: 100 puan
Toplam:145 puan

@MiuLego nehirnil111

Son düzenleme:
Insulin yuksekligi de yapar aynı belirtiyi ama

Kız İspanya’ya gitmeyelim burda kalalım buranın Güney’i daha güzel

Kizlar gec oldu ama menumu vereyim.pek hos oldugunu soyleyemicem..malum istanbuldayim ve oradan oraya gezip herkesin gönlünü etmeye calisiyorum.

Sabah evden erken ciktik yolda midem bulandi ac cikinca ogluma yolluk hazırlamıştım

Saat 08.30
Yarim haslanmis yumurta beyazi
2 dilim muz
1 lokma bastirsin diye tb ekmek

09.30
1 kucuk elma

Kahvalti ama oglen saat 12.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
5 6 tane firinda parmak patates
4 tane bulgurlu zeytinyagli kucuk sarma
1 cay kasigi kuymak
Sekersiz cay

Ara 13.30
Sade turk kahvesi

Ara 14.30
2 dilim portakal

Aksam 18.00
3 tane sulu yemegin koftesi
3 yk tursu kavurmasi
Salata

Aksam kuzende sekersiz cay da ictim

Su 2yi gecti
Spor yapmam mumkun degil

@MiuLego Whiteblacklife

Sanmam kuzu tedavisiz zor hamile kalmam
O iş hiç belli olmaz. Tavuktan zehirlensen kusma artı ishal olur, sadece bulantı olmaz, ayrıca zehirlenmede bas dönmesi de olmaz. Pko da kilo vermek yumurtlamayı arttırıyor, hamile olmadığından emin olmadan tedavi yaptırma

Menu vereyim

Sabah limonlu ilik su
Kahv öncesi 9.00: turk kahvesi 2 k kayisi 1 hutma ve 6 çiğ badem

Kahv 12.30: 2 yum omlet 3 zeytin domates
Kk peynir ve 1 dilim tbekmegi

Ara sade süt ve içine granül kahve

Akşam 19.00: tavuk ızgara ve tere
Biraz soğan salatasi

Su 3 litre
Spor yok bugün öğleden sonraya kadar baş dönmesi yaşadım..
@MiuLego Whiteblacklife

Aynen vaytım dimi benim de içime sinmedi bugün.
Sebebi hep dışarıda olmam ve başka seçeneğim olmaması. Pide yaprak sarma börek kuru fasulye erişte vardı. O yüzden akşamı bu şekilde atlatmak istedim. Kuru yesem daha iyiydi.

Yok annem ya ümitlenmiyim boşa sonra hayalkırıklığı kötü oluyo adet gelir bikaç güne büyük ihtimal

Yok annem ya ümitlenmiyim boşa sonra hayalkırıklığı kötü oluyo adet gelir bikaç güne büyük ihtimal
Umitlenmen için değil önlem amaçlı bak ben mayista test yapmış olmasaydim dış gebeligi anlayamayacaktim emin olman için iyi birsey hamile çıkarsan da yeni patronun için üzülürüm

Umitlenmen için değil önlem amaçlı bak ben mayista test yapmış olmasaydim dış gebeligi anlayamayacaktim emin olman için iyi birsey hamile çıkarsan da yeni patronun için üzülürüm
Deli yaa.çalışırımki hamile olsam da. Gerçi onlar çalıştırmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…