- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Canım gece haşlama yumurta yesillik peynir süt tarzı beslenirsin akşam da yemek yersin protein ağırlıklı ve sebze agirlikliKızlar nasip olursa oazartesi oruç tutmayı düşünüyorum..belki salı ve carsambada..nasl yapayım sahur ve iftarı..yardmcı olabilirmsnz canlarrr???
Soda iyi geldi kuzum iyiyim şimdi çok şükürMali acile git her ihtimale karşı gebelik testi yaptır kandan da ne olur ne olmaz bak kalk kız yolarım saçını
Ben intikam seviyorumSen Tontiş mi seviyonn
Mali tedavisiz olmaz falan diyorsun ama supeleniyorum senden bak benim bı arkadaşım da öyle diye diye ikiz doğurdu benden demesi sen her ihtimale karşı bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır sonra durmadan acıkmak karın kazinmasi mide bulantısı uyku hali bana direk gebelik gibi geldiSoda iyi geldi kuzum iyiyim şimdi çok şükür
Insulin yuksekligi de yapar aynı belirtiyi amaMali tedavisiz olmaz falan diyorsun ama supeleniyorum senden bak benim bı arkadaşım da öyle diye diye ikiz doğurdu benden demesi sen her ihtimale karşı bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır sonra durmadan acıkmak karın kazinmasi mide bulantısı uyku hali bana direk gebelik gibi geldi
Kız İspanya’ya gitmeyelim burda kalalım buranın Güney’i daha güzeleflali toplayıp şehir şehir gezecez En son da Portekize gidip flavırı alalım ordan İspanya'nın güzel sahillerine inelim diyorum...
Biz toparlanmaya 1-2 ay olur o zamana da sahiller alev alev olur
Bir süre sonra canın istemeyecek. Ben de ev arkadaşıyla yaşıyorum. 45 kilo yiyip yiyip almayan cinsten. Her gün mutlaka fastfood yer kola içer gece yemek yer yatar ama tık yok. Bi de kafede çalışıyor. Sürekli eve pastayla gelir. İnan buzdolabında duruyorlar o yerse yeniyor yoksa doooğru çöpe...
Kendine 1 hafta zaman tanı. Her canın bişey istediğinde geçici olduğunu aklından çıkarma. Sonrası cidden kolay
Kuzum geçmiş Olsun, adet gecikti diyodun. Adet oldun mu sen?kızlar çokkötü midem bulanıyo ya başım da dönüyo bu tavuk beni zehirledi mi acaba çok kötüyüm
Ben de 40 dakika cardiyoBugün 3-4 saat uyudum ve sabah 7 den beri çok yoruldum.Bu Cumartesi deldi geçti
Hiç iyi olmamışBen de 40 dakika cardiyo
5 saat sıva yaptım
20 dakika da yokuş çıktım
O iş hiç belli olmaz. Tavuktan zehirlensen kusma artı ishal olur, sadece bulantı olmaz, ayrıca zehirlenmede bas dönmesi de olmaz. Pko da kilo vermek yumurtlamayı arttırıyor, hamile olmadığından emin olmadan tedavi yaptırmaSanmam kuzu tedavisiz zor hamile kalmam
Aynen vaytım dimi benim de içime sinmedi bugün.Bu şekilde olmasının sebebi menü de yemek yok hep atıştırmalık olmaz böyle hani sadece sabah ve öğle yediğin ton balıklı salata akşam atıştırmalık ciksss wristeyi değil ben menüyü sevmedim
Yok annem ya ümitlenmiyim boşa sonra hayalkırıklığı kötü oluyo adet gelir bikaç güne büyük ihtimalMali tedavisiz olmaz falan diyorsun ama supeleniyorum senden bak benim bı arkadaşım da öyle diye diye ikiz doğurdu benden demesi sen her ihtimale karşı bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır sonra durmadan acıkmak karın kazinmasi mide bulantısı uyku hali bana direk gebelik gibi geldi
Umitlenmen için değil önlem amaçlı bak ben mayista test yapmış olmasaydim dış gebeligi anlayamayacaktim emin olman için iyi birsey hamile çıkarsan da yeni patronun için üzülürümYok annem ya ümitlenmiyim boşa sonra hayalkırıklığı kötü oluyo adet gelir bikaç güne büyük ihtimal
İki gün geçti sadece. 27.gündeyim bikaç gün daha geçerse yaparım ama mevsim değişirken olur bende her senemalipina gecikmen var mı varsa test yaptırmaktan zarar gelmez emin olursun.
Deli yaa.çalışırımki hamile olsam da. Gerçi onlar çalıştırmaz heraldeUmitlenmen için değil önlem amaçlı bak ben mayista test yapmış olmasaydim dış gebeligi anlayamayacaktim emin olman için iyi birsey hamile çıkarsan da yeni patronun için üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?