Sana yazdıklarımı görmedinNoldu kuzucum ballı kurabiyem
Yoğurt aradı bu gözler göremedi yoğurtta olsaymis şahane menü olacakmış baş ağrısı için geçmiş olsun kuzumMenu vereyim
Sabah limonlu ilik su
Kahv öncesi 9.00: turk kahvesi 2 k kayisi 1 hutma ve 6 çiğ badem
Kahv 12.30: 2 yum omlet 3 zeytin domates
Kk peynir ve 1 dilim tbekmegi
Ara sade süt ve içine granül kahve
Akşam 19.00: tavuk ızgara ve tere
Biraz soğan salatasi
Su 3 litre
Spor yok bugün öğleden sonraya kadar baş dönmesi yaşadım..
@MiuLegoWhiteblacklife
Yuru git yat cok yoruldun zaar.Nerende sakladin bunca zamanHee doğurdum bile ne diyosun
Kuru fasulye salata yoğurt fıstık gibi olurdu canimAynen vaytım dimi benim de içime sinmedi bugün.
Sebebi hep dışarıda olmam ve başka seçeneğim olmaması. Pide yaprak sarma börek kuru fasulye erişte vardı. O yüzden akşamı bu şekilde atlatmak istedim. Kuru yesem daha iyiydi.
Waytim aldım harnup pekmezini, tereyağı ile içiyorum az az çok iyi geldiYoğurt aradı bu gözler göremedi yoğurtta olsaymis şahane menü olacakmış baş ağrısı için geçmiş olsun kuzum
Kız bu kilosunu da göstermiyor, hamile kalsa içine buyur çocukYuru git yat cok yoruldun zaar.Nerende sakladin bunca zaman
Akşam yemeğini unuttum çağırıldığımızı.. yumurta yemekten azcık sıkıldım haftasonu diye tost yiyim dedim.. akşamda 2 sarma dışında bişi yok ki karbonlu..Kuzum menü çok karbonlu yarın dikkat emi
Yok görmedim dur bakayımSana yazdıklarımı görmedin
Herife söylemeden yarın ilk idrarla bi test yapsana
Balım tamam umitlenme eyvallah ama spor yapıyorsun Allah korusun varsa öyle birşey sıkıntı ve vicdan azabı çekmekten umidinin kırılması daha iyi mali adet tarihin ne zamandiYok annem ya ümitlenmiyim boşa sonra hayalkırıklığı kötü oluyo adet gelir bikaç güne büyük ihtimal
3 gün geçti, çetele tutuyom benBalım tamam umitlenme eyvallah ama spor yapıyorsun Allah korusun varsa öyle birşey sıkıntı ve vicdan azabı çekmekten umidinin kırılması daha iyi mali adet tarihin ne zamandi
Verooo vicdanın nerede verooo millet aç gezerken iki çatal eriste için vicdan yaparken oluyor mu boyleeeHafta sonları ni sevmiyorum. . Cis coooossss var npcam ben ya
Kızz bu neeeeeeee... @MiuLego ben etiketliyim vero yerinee.. gözden kaçmasınMenu bildirım
Sabah ılık limonlu su
11.00
2 kk beyaz peynir 3 4 dilim kasar
8 zeytin
Domates yesillik
Çeyrekten az gozleme
2 buçuk belki 3 yumrta ile sucuklu kasarli yağda
Bal kaymak 1 dolu yemek kaşığı
Aksam 18.30
5 köfte 1 koz biber ve Salça sosu ile
Ayran salata
Dondurmalı ekmek kadayf . ( evet utanmadim adını tadini yazdım. Canı çeken den özür dilerim ama .bu yaptığımı yazmasam kendimı saklamis o açık kapıyı kapatmamis olacağım. )
Eve gelince 22.30
sutlu dibek kahve bi kupa (regl geldi tatlı krizı var galiba )
2 kayısı kurusu 1 ısırık cokonat
2 hurma 10 taneden fazlâ beyaz leblebi. 7 çiğ fındık. 10 15 tane de dut kurusu
Spor yok su 3 lt
Kimseyi de etiketlemim kaptanim özurrrr
Bencede ic karni genisKız bu kilosunu da göstermiyor, hamile kalsa içine buyur çocuk
Beni de yeseydin sucuklu yumurta 1 yemek kaşığı bal kaymak dondurmalı ekmek kadayıfı coconat çay yani okadar şeyin üstüne yuhh diyorum ha gözleme ne diyeyim ne desem boş geliyor sadece şunun için üzülüyorum miu ya veriyi listeye al dedim ve şuan listedeki arkadaşlara karşı çok büyük vicdan azabı yasiyorumMenu bildirım
Sabah ılık limonlu su
11.00
2 kk beyaz peynir 3 4 dilim kasar
8 zeytin
Domates yesillik
Çeyrekten az gozleme
2 buçuk belki 3 yumrta ile sucuklu kasarli yağda
Bal kaymak 1 dolu yemek kaşığı
Aksam 18.30
5 köfte 1 koz biber ve Salça sosu ile
Ayran salata
Dondurmalı ekmek kadayf . ( evet utanmadim adını tadini yazdım. Canı çeken den özür dilerim ama .bu yaptığımı yazmasam kendimı saklamis o açık kapıyı kapatmamis olacağım. )
Eve gelince 22.30
sutlu dibek kahve bi kupa (regl geldi tatlı krizı var galiba )
2 kayısı kurusu 1 ısırık cokonat
2 hurma 10 taneden fazlâ beyaz leblebi. 7 çiğ fındık. 10 15 tane de dut kurusu
Spor yok su 3 lt
Kimseyi de etiketlemim kaptanim özurrrr
Hayır geçen hafta yedi gözleme.. vero dayanamıyorsan yapma cnm..Beni de yeseydin sucuklu yumurta 1 yemek kaşığı bal kaymak dondurmalı ekmek kadayıfı coconat çay yani okadar şeyin üstüne yuhh diyorum ha gözleme ne diyeyim ne desem boş geliyor sadece şunun için üzülüyorum miu ya veriyi listeye al dedim ve şuan listedeki arkadaşlara karşı çok büyük vicdan azabı yasiyorum
Hee gördüm bu mesajını da o an herif geldi telaşla cevap yazamadım arada kaynadı. Daha tedaviye başlamadık kuzu. Herifi de göstercem doktora. Ona göre hareket edicez tedavi beklemede yaniO iş hiç belli olmaz. Tavuktan zehirlensen kusma artı ishal olur, sadece bulantı olmaz, ayrıca zehirlenmede bas dönmesi de olmaz. Pko da kilo vermek yumurtlamayı arttırıyor, hamile olmadığından emin olmadan tedavi yaptırma
AskAşkolsun hipoo sankim ben etiketleyemiomKızz bu neeeeeeee... @MiuLego ben etiketliyim vero yerinee.. gözden kaçmasınhayır bide sporda yok..
Etiket göremedim.. cnm iyiliğin için.. abartmışsın..AskAşkolsun hipoo sankim ben etiketleyemiom
Yaptığıma dayanamiuirm . . Var olana dayanamıyorum. Allahm tombak olmak istemiyorum yaaHayır geçen hafta yedi gözleme.. vero dayanamıyorsan yapma cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?