Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoğurt aradı bu gözler göremedi yoğurtta olsaymis şahane menü olacakmış baş ağrısı için geçmiş olsun kuzum

Kuru fasulye salata yoğurt fıstık gibi olurdu canim

Yok annem ya ümitlenmiyim boşa sonra hayalkırıklığı kötü oluyo adet gelir bikaç güne büyük ihtimal
Balım tamam umitlenme eyvallah ama spor yapıyorsun Allah korusun varsa öyle birşey sıkıntı ve vicdan azabı çekmekten umidinin kırılması daha iyi mali adet tarihin ne zamandi

Menu bildirım
Sabah ılık limonlu su
11.00
2 kk beyaz peynir 3 4 dilim kasar
8 zeytin
Domates yesillik
Çeyrekten az gozleme
2 buçuk belki 3 yumrta ile sucuklu kasarli yağda
Bal kaymak 1 dolu yemek kaşığı

Aksam 18.30
5 köfte 1 koz biber ve Salça sosu ile
Ayran salata
Dondurmalı ekmek kadayf . ( evet utanmadim adını tadini yazdım. Canı çeken den özür dilerim ama .bu yaptığımı yazmasam kendimı saklamis o açık kapıyı kapatmamis olacağım. )
Eve gelince 22.30
sutlu dibek kahve bi kupa (regl geldi tatlı krizı var galiba )
2 kayısı kurusu 1 ısırık cokonat
2 hurma 10 taneden fazlâ beyaz leblebi. 7 çiğ fındık. 10 15 tane de dut kurusu

Spor yok su 3 lt
Kimseyi de etiketlemim kaptanim özurrrr

Kızz bu neeeeeeee... @MiuLego ben etiketliyim vero yerinee.. gözden kaçmasın hayır bide sporda yok..

Beni de yeseydin sucuklu yumurta 1 yemek kaşığı bal kaymak dondurmalı ekmek kadayıfı coconat çay yani okadar şeyin üstüne yuhh diyorum ha gözleme ne diyeyim ne desem boş geliyor sadece şunun için üzülüyorum miu ya veriyi listeye al dedim ve şuan listedeki arkadaşlara karşı çok büyük vicdan azabı yasiyorum

Hayır geçen hafta yedi gözleme.. vero dayanamıyorsan yapma cnm..

Hee gördüm bu mesajını da o an herif geldi telaşla cevap yazamadım arada kaynadı. Daha tedaviye başlamadık kuzu. Herifi de göstercem doktora. Ona göre hareket edicez tedavi beklemede yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…