Canım inan çok veremesemde dikkat ediyorum 1-2 gün yesem bile 4-5 gün aç geziyorum...Ramazana kadar bir aşağı bir yukarı böyle gitsin
Yok valla baya zayıfsın maşallahın var
Ay nevo seni çok iyi anlayabilirim çünkü ben de fotolarda yüzüm baya tombik çıkıyor ya. Sinir oluyorum ama öyle. Fotoları hiç beğenmiyorum o yüzden. Neden böyle ki
HoşbuldumÖncelikle hoşgeldin sabah dolu dolu ama saati geç uyanır uyanmaz ağza meyve kuruyemiş tarzı birşeyler atkı metan uyku modunda çıksın çalışmaya baslasin menüde yoğurt salata olmalıydı akşam ki hem sebze hem karbon hem protein almış olurdun ve sağlıklı olurdu sabah okey ama akşamı sevmedim
Tamam ben gidiyomYaa yatın uyuyun yaa.. derse gidicem...
Ben sana yeterim nevoşummmmmSen beni sevmiyorsunBari Miu sevsin
Kıskanç cocooooooNevreste nevom biz niye gormedik fotolarini miu görmüş hani nerde foton bende gorcem BENDE GORCEM DEDIM
Ahahahahaha planlara bak evli barklı kadınlarsınız bi deBen çok seviyorum yaa.. yaza gelicem wayt.. miu yu da alırız sonra disko :))
Aaaa aaaaaaaAma popon süper çıkıyo :))
Ayy şu mesajı gördüm yaa çok rahatladım. Ama pişmanlığım azalmadı.Heeeee
Sidoşum çünkü tam bir görev adamı. Liste dedi mi akan sular duruyor o zaten pişmandır onu yediğine.
Anama :))Bebisleri kime.biraktik kuzum diskodayken
Ben de seni canımBen seni çok seviyorum ya hemide cokkkk
Hoş geldinHoşbuldumbiraz geç uyandım da evet akşam çok sade oldu
Allah seni :))Ikinize birden, ben 158 im
Hedeflerim büyük benim
gözün yüksekte seninIkinize birden, ben 158 im
Hedeflerim büyük benim
Banane duymak istemiyorumBana bugün neler söledi bi bilsen :))
hamile miymişim
gözün yüksekte senin
burnun havada senin
geziyon bulutlarda
pilot mu baban senin
ay ne kötü şarkıydı o yaa
Koruyorum canımHey masallah yavruş olmuşsun desenekilonu koruyon mu
Olur ki kuzum halledersin o kadar erişte de biley yapmaz .. sporunu yapar telafi edersin..Ayy şu mesajı gördüm yaa çok rahatladım. Ama pişmanlığım azalmadı.
Seni üzdüm sandım.
Yarın ve sonraki günler çok güzel olacak
Ay söylemeden edemicem hippo foto gönderdi bugün.. en eski kilolu hallerini de bilirim. İnanılmaz bir değişim.
Bildiğiniz 55 kilo gibi. Boyu uzun ya. Maşallahı var çok ama çok iyi ya.
Şimdi baktım ,siyah giymişsin zayıflığının üstüne bir deO whatsaap durumdan görmüşYa baktım bugün resimlerime ben uzun zamandır şöyle boydan resim çektirmiyormuşum. Artık zamanı gelmiş. Bugün çekilen resimde yerde oturuyorum ama inceyim
♡♡♡Ay söylemeden edemicem hippo foto gönderdi bugün.. en eski kilolu hallerini de bilirim. İnanılmaz bir değişim.
Bildiğiniz 55 kilo gibi. Boyu uzun ya. Maşallahı var çok ama çok iyi ya.
Tamam ben gidiyom
Ben sana yeterim nevoşummmmm
Kıskanç cocoooooo
Ahahahahaha planlara bak evli barklı kadınlarsınız bi de
Aaaa aaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?