Merdiven bulmaya calisiom gelecem yanina, demissin beni hamile bırakmaya çalışıyor diye seni yalancı mi çıkarayımulan tereciye tere mi satıyonuz siz
Ben zati hattaydım sen yırtık ... çıktın :))Hatay çık aradan
İstanbul yaşayanda pişman yasamayanda.Kız ben doğma büyüme istanbulluyum da gelin geldim bura
O whatsaap durumdan görmüşNevreste nevom biz niye gormedik fotolarini miu görmüş hani nerde foton bende gorcem BENDE GORCEM DEDIM
sen hippoya tırmanmak için istemedin mi merdiveni.175 boy var hatunda ben ondan 4 cm kısayımMerdiven bulmaya calisiom gelecem yanina, demissin beni hamile bırakmaya çalışıyor diye seni yalancı mi çıkarayım
Demi ama yaa bu ne rakip üstüne rakip üstüne gül koklatmam @MiuLego
Sağol canım benim teşekkür ederim.Ben de resimlerde kendimi görünce mutlu oldum. Oda üstüm kalındı
Miu birde resimlerde benim yüzüm tombik çıkıyorUykusuzluktan göz altlarım şişti.Ben hala ayaktayım
Ben de seni seviyorum sen daha incesin
Ben çok seviyorum yaa.. yaza gelicem wayt.. miu yu da alırız sonra disko :))İstanbul yaşayanda pişman yasamayanda.
Gebe kadınsın trip atmak hiç yakışıyor mu sana
Heee hatirladimmmmay çok iğrençti o.bülent kayabaşın de mi kadın istiyorum falan diyodu
Ben zati hattaydım sen yırtık ... çıktın :))
Ama popon süper çıkıyo :))
Yok valla baya zayıfsın maşallahın var
Ay nevo seni çok iyi anlayabilirim çünkü ben de fotolarda yüzüm baya tombik çıkıyor ya. Sinir oluyorum ama öyle. Fotoları hiç beğenmiyorum o yüzden. Neden böyle ki
Ben seni çok seviyorum ya hemide cokkkkSen beni sevmiyorsunBari Miu sevsin
Bana bugün neler söledi bi bilsen :))
Bana güzel iltifatlar ettiSen çık asıl aradan
Hey masallah yavruş olmuşsun deseneO whatsaap durumdan görmüşYa baktım bugün resimlerime ben uzun zamandır şöyle boydan resim çektirmiyormuşum. Artık zamanı gelmiş. Bugün çekilen resimde yerde oturuyorum ama inceyim
Ikinize birden, ben 158 imsen hippoya tırmanmak için istemedin mi merdiveni.175 boy var hatunda ben ondan 4 cm kısayım
ne gebesiGebe kadınsın trip atmak hiç yakışıyor mu sana
Bebisleri kime.biraktik kuzum diskodaykenBen çok seviyorum yaa.. yaza gelicem wayt.. miu yu da alırız sonra disko :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?