- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
aboo yarına doğurtacak bu karılar beniSus kız sen hamilesin sana sarilamaz artikkk
Hayırlısı o zaman canımistiyorum kuzum bi 70 olayım ilk hedef bebiş
Eh o kadar emek verdik insan korkuyo sonucta bende oyleyim cicegim :\Haftada 1 yada 2 gün yapıyorumAma sonra o gelen artılara öyle üzülüyorum ki
Diyete başlarken bile kilolu değildin ki sen ,o vücut nasıl 74 tü,hala inanamıyorum,maliyle sen kilonuzu göstermeyengllerdensinizLacivert en sevdiğimNe demek istiyorsun açık renk giyseydim kilolu mu görünecektim
Hayırlı gecelerYarın gelemem büyük bir ihtimalle
Aynen canım kaç aydır ne uğraşıyoruzEh o kadar emek verdik insan korkuyo sonucta bende oyleyim cicegim :\
benim herif arada açar coşkunun nuri alçocun videolarını da gülek diye,bi ara ona denk gelmiştik bu ne bee dedim kapat iğrenç dediydimEvet evet o
Sağol canım benimDiyete başlarken bile kilolu değildin ki sen ,o vücut nasıl 74 tü,hala inanamıyorum,maliyle sen kilonuzu göstermeyengllerdensinizŞimdi bayağı zayıflamışsın
amiin inşallahHayırlısı o zaman canımRabbim gönlünüze göre versin
Ben bir an dublaj montaj falan sandim yok değilmişbenim herif arada açar coşkunun nuri alçocun videolarını da gülek diye,bi ara ona denk gelmiştik bu ne bee dedim kapat iğrenç dediydim
yok bence gayet ciddiydi ordaBen bir an dublaj montaj falan sandim yok değilmiş
Beyin yakan replikler diye girince cikiyir zatenyok bence gayet ciddiydi orda
Hoşbuldum canımHoş geldin
ay tekrar izledim izlemez olaydımBeyin yakan replikler diye girince cikiyir zaten
Ben izlemedim, ömür boyu 1 kere izlemek yetiyoray tekrar izledim izlemez olaydım
Ben izlemedim, ömür boyu 1 kere izlemek yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?