- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Nö ölökösö vör hic te kiskanmadimTamam ben gidiyom
Ben sana yeterim nevoşummmmm
Kıskanç cocoooooo
Ahahahahaha planlara bak evli barklı kadınlarsınız bi de
Aaaa aaaaaaa
Aynen nevom.. kilo konusunda iyisin verip hemen alıp salmadın.. zaten biraz daha bu kilolarda olursan vücuda oturacak bu kilolar kolay kolay artmayacak sonra o kiloCanım inan çok veremesemde dikkat ediyorum 1-2 gün yesem bile 4-5 gün aç geziyorum...Ramazana kadar bir aşağı bir yukarı böyle gitsinHiç takmıyorum.
Ben de ondan çok resim çektirmiyorum.Sen çıtırsın maşaallah
Hayırlı gecelerGittim
Heeee evet
Hepsi kıskanıyor
Hadi kitle kapıyı miu yaa.. gidemiyorum ..Aynen nevom.. kilo konusunda iyisin verip hemen alıp salmadın.. zaten biraz daha bu kilolarda olursan vücuda oturacak bu kilolar kolay kolay artmayacak sonra o kilo
Allah'a emanet ol canımHeeee evet
Kıskanadursunlar ben seni az daha öpem
O kadar olabilir canim biz korumadayiz arada agzimiza dolma atsak nolur kiiiKoruyorum canım1 hafta artı bir hafta eksi yuvarlanıp gidiyoruz Ben hala hamur işi,tatlı falan yemiyorum.Çok nadir yani Benim kaçamağım dolma,köfte,kısır
hep kızlara sarıl senOlur ki kuzum halledersin o kadar erişte de biley yapmaz .. sporunu yapar telafi edersin..
İnşaallah Miu'mAynen nevom.. kilo konusunda iyisin verip hemen alıp salmadın.. zaten biraz daha bu kilolarda olursan vücuda oturacak bu kilolar kolay kolay artmayacak sonra o kilo
ay çok iğrençti o.bülent kayabaşın de mi kadın istiyorum falan diyodu
Evet evet oHeee hatirladimmmm
Lacivert en sevdiğimŞimdi baktım ,siyah giymişsin zayıflığının üstüne bir deduble zayıf olmuşsun
Sus kız sen hamilesin sana sarilamaz artikkkhep kızlara sarıl sen
istiyorum kuzum bi 70 olayım ilk hedef bebişİstiyorsan inşaallah
Haftada 1 yada 2 gün yapıyorumO kadar olabilir canim biz korumadayiz arada agzimiza dolma atsak nolur kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?