iyiyim kuzucum sindirdi mide.ay herif de işten apar topar geldi tavuk dokundu diyince kıyamamMaliii nasıl oldun daha iyi misin?
ya kasabı vitrinde saklasak ya da bahçeye zincirlesek olmaz mı.Bak aldım ekran görüntüsü
Hemenboşa kasapı hemen
Oh oh iyi sevindim geçmesineiyiyim kuzucum sindirdi mide.ay herif de işten apar topar geldi tavuk dokundu diyince kıyamam
hoşgeldiin gönlümee hoşgeldiin gülüüüüümSenin için geldm esmerim az oynaşalım diye koprum geldim
Ayyy huyuna da sana da kurban olam ben
onlar bende de var miu benimKara kaşımla, kara gözümle , iki öpücükle kandırdım miu canı gidip yatayım
ilk defa öğlen 3ten sonra hiçbişey yemedimOh oh iyi sevindim geçmesine
yat dinlen kuzum amelelik zor iş .zaten kuş kadarsınÇok yorgunum kızlar koltuğa yığıldım kaldım, inşaat zor iş beyaw
Yarın sıvaya devam bir de fayans döşeme
Kolay gelsin kuzucumÇok yorgunum kızlar koltuğa yığıldım kaldım, inşaat zor iş beyaw
Yarın sıvaya devam bir de fayans döşeme
Zor Valla, yarın da bar yine, çay yaptım kendime onu içeyim, kollarım tutmuyor yafyat dinlen kuzum amelelik zor iş .zaten kuş kadarsın
kolay mı çekiç kazma kürek sallamak ben bi yarım saat bahçe çapalıyodum iki gün ceset gibi yatıyodumZor Valla, yarın da bar yine, çay yaptım kendime onu içeyim, kollarım tutmuyor yaf
Sağol canım, nasıl oldun daha iyi misin?Kolay gelsin kuzucum
Ahhaaa evet, bugün çekiçle işim olmadı, merdiven tepesinde duvar sıvadım, gaz tesisatını döşediler dün,ben de kazınmış yerlerde boruları kapattım harçla, sırtım koptu bir de kollar gidikkolay mı çekiç kazma kürek sallamak ben bi yarım saat bahçe çapalıyodum iki gün ceset gibi yatıyodum
Çok hoş bir jest olur sana :)yarın benim hala gelir heralde yarın gelse de izin günümde sancı çeksem bari.işteyken hiç çekilmez
sen aç kalmazsınAhhaaa evet, bugün çekiçle işim olmadı, merdiven tepesinde duvar sıvadım, gaz tesisatını döşediler dün,ben de kazınmış yerlerde boruları kapattım harçla, sırtım koptu bir de kollar gidik
Yarın ikinci katı atıp düzlemem lazım, bir de mutfağın fayanslarına başlamam lazım oh bitmiyor iş yaw
Ohh yedim dien ben miymsiim vayt ya. Yapma allah aşkınà. . Ne kadar üzgün olduğumu bilemezsin. Seni ve miu yu üzmek istemezdim.. fazLA da bişey demiyorum . Haklsiniz ..Sinir harbi yaşıyorum.kendimi suçlu hissediyorum bu kadar kişinin menüsüne görüp yapıp iki lokmasını laf ederken biri çıkıp ohh yedim söylese yedim diyince elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?