Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alaaaa ..O kadar başımı duvarlarà vurdum. .. LA gidem kusam ben. Nefret ettim kendimden

Tam olarak anlamadim . Mimusum şimdi ben . İki seçenekten birini mi sececem p.tesi ye kadar. İkisı de berbat bişi ki. başka seçenek ? Yok mu?

Öyle .. haftasonu rehaveti benimki . Bi daha olmaz inşallah. Menü ler im diyet menu olmayack demistim ama bu içinde kaçamak olacak anlaminda değildi .. saglikli olmasi dengeli olmasi tek sartimdir. Yani atiyorum ben mercimek fasulye yerim uygun degil dersinz ben yine yerim bana eksi getirecegini bilirm. No problem takim beni ornek alsın istemem . Kötü örnek olurum onu da bilemem . Ama bu ekmek kadayıfı dondurmasıı zikkimi ii . Tobeee ya nimeté nededim de işte her neyse affedilecek şey değil.
Daha yapıci olmak adına bende konuyu kapatam. Elimden geleni yapıcım. Bu kat yipratmayim kendimi gece gece . Bundan sonra asla böyle bi hata ile gelmiçem. Bana göre tabi yasak olan şeyler yapmicam. Miusum sen guvenmesen de .ben yesem yazacam söylemeden durmam . O zamanda yönetici olarak Gerekeni yaparsın ok. ben kendimı savunmuyorm. Ne deseniz haklisnz. Takimcanlar siz de kusura bakmayın. Hep de güzel menüler le örnek olunmaz mi.ş .
Şu halimi görün .ve . Yemeyin lütfen . Kacamak cikolata tatlı bi catal bi ısirik da olsa yemeyinnnnn. Yiyince başta kendiniz üzülüyorsunz ve burdaki canları uzersinz . Bu da bugünün örnek olayi olsun. .. şöyle kenarda dursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…