Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tam olarak anlamadim . Mimusum şimdi ben . İki seçenekten birini mi sececem p.tesi ye kadar. İkisı de berbat bişi ki. başka seçenek ? Yok mu?
Duzelecegm desene varo baska ne secenek bekliyosn kuzm?
Arda kacamakli olmaz diyo zaten kaptanlar baskada sunacak sscenek yok

Verocum iki seçeneğin yok onlar bana kalan kötü seçenekler.. sen burada yazdığın gibi olursan yani bu mantıkla devam edersen herşey hallolur. Yok ben böyleyim ydim yerim sıkıntı yok gelir anlatırım da pişman da değilim derse sıkıntı var. Bak burada yazdıkların çok doğru. Sağlıklı beslen istiyorum.
Sadece tavrında sıkıntı var. Belki öyle değilsin ama okuyunca öyle anlaşılıyor. Ay nasıl da yedim önüme de aladım löp löp götürdüm dersen bu buradaki diyet yapan her birimize ayıptır günahtır. Can bu çeker . Ki listeye yaptığın sorumsuzluğu söylemiyorum bile ( hiç olmadı çünkü olmamalı)

Sağlıklı şeyler ye.. eyvallah.. ama göğsünü de gere gere ballandırarak anlatamazsın yediğini. Çünkü diyette yenilevek şey değil.

Bu mantığı değiştirmeni istiyorum. Ve bak bu kaçıncı konuşma. Lütfen yapma. Üzme beni. Bizi..

Kendine de bu kötülüğü yapma..

Bende açım hemde çok eşim az önce yarim ekmek arası yedi ben yaptım hemde

Ayyy inanmiyorim bende az once sandevic yaptim esime tesadüfe bak
Hemde en sevdigim kasar peynir domates ikilisnden
Koklamakla yetindim

KIZla daha çnceden çoook yediniz. Tadını da biliyorsunuz :) yemeye gerek yok.

Hem neydi sloganımız?

YEMESEK ÖLMEYİZ!

Sabah sizi mis gibi kahvaltı bekliyor

KIZla daha çnceden çoook yediniz. Tadını da biliyorsunuz :) yemeye gerek yok.

Hem neydi sloganımız?

YEMESEK ÖLMEYİZ!

Sabah sizi mis gibi kahvaltı bekliyor
Evet sabah kasarla domates yiceeemm
Ölmedim yasiyorum yemedigim icinde mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…