Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu aralar hafif bendede basladi ya.bayagidir olmamisti

Menü güzel canım ama 4 öğün yapılmış 7 saat içinde tek ara öğün yeterliydi bence

Canım bebek olsunda bir belki de ailenin memleketine taşınmak daha iyi olur. Nasip bu işler tabi ki dur bakalım. Oh doğum sonrası yardımcın çok olacak bu çok iyi haziran gelsinde tat bu mutluluğu inşaallah

Ben de düşünüyorum Adanaya gitmeyi ama eşim çok istemiyor bi de biz hep ailemizden uzaktik yaklasinca her iki tarafa da birseyler ters gider mi diye korkuyorum burda çok bireysellestik çok ozgurlugumuze duskunuz rahat bir evliligimiz var ama Adana da öyle devam edemeyiz aileler ev ziyaretleri farklı kültürler bakış acilari hersey bizi zorlayacak. Tatillerde bile her gittigimizde kavga eder olduk biz normalde hiç kavga etmeyiz ama Adanaya gittiğimizde kavga ediyoruz ikimizin de huyu değişiyor. Herkes sitem ediyor 7 gün tatilimde ev ziyaretleri beni boguyor ve ben de eşimi boguyorum gitmesek sitem üstüne sitem oysa ben bu 1 hafta tatili aylarca bekliyorum. Artık 1 hafta tatil 1 hafta aile gezisi yapıyoruz başka türlü olmuyor

İyi aksamlar kızlar pikniğe gittik bugun bişi de yapmadım ama yorgun hissediyorum menüyü paylasayim
Sabah 9.30
2-3dilim peynir 1 yumurta 1 zeytin 1 2 lokma tahin pekmezli ekmek domates salatalik roka

Aksam 16.00
Izgarada et miktarı abartmış olabilirim ama hiç ekmek yemediğim için umursamadım protein sonuçta salata
19.00
Ara 2 kuru incir(büyüktü ama tatlı isteği hat safhada hala hala yok gecikti) 5-6 badem

Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife

Ilk hamileligim anlasilamadi ve ben agir bir grip gecirdim kortizonlu ilaclar kullandim ve bebek icin kurtaj olmam gerebilecegi soylendi bebek saglikli olmayabilirdi. Korkulu bir 3 ay gecti ani şeker yukselmesinden kalbi durdu. Benim kalp ritmim 140 in üstüne çıkınca bebeğin kalbi de durma tehlikesi geçiriyor. Ilk hamileligime kadar şeker yoktu hamilelikle başladı sonra birden düzeldi mayısta inatci dış gebelik ile yeniden başladı ama bu sefer düşmüyor daha doğrusu insülin ve diğer değerler düzelmiyor. Tüpte çok fazla büyüdüğü için iğne tedavisi oldum kilo olunca dozlari yüksek vurdular o da değerlerimi bozdu ama tuplerim alinmadi onun için sansliyim normal yolla yine hamile kalabilirim.

Kizlar menumu vereyim kahvaltiya davetliydik ozur diliyorum.dunden beri reddettiklerimi yazmiyorum.evime döndüm bugun aksam 6 buçukta evdeydim.yolda cok aciktim oglan uyuyordu uyanmasin diye bi yerde de durmadik.bu aksam babam gelecek memleketten.yorgunum uykum var yarin okul var canakkale programinda gorevim var bi ton isim var..

Sabah 08.30
Yarim haslanmis yumurta beyazi
Yarım muz

Kahvalti-oglen 11.45
10 zeytin
10 minik küp actifryda pismis patates
Salatalik
3 ceviz 2 badem
2 ince ve kucuk dilim salam(biliyorum gereksizdi)

Ara 13.00
Sade turk kahvesi

Aksam 18.45
2 kucuk yerli muz
1 bardak süt

Yatmadan yesil cay icerim
Suyu olcemedim

Spor yapamam heralde babam gelcek 1 saate kadar.

@MiuLego Whiteblacklife

Ben 12.00 da
1.5 yumurta
2 salatalık
7 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım kibrit kutusu süzme peynir

15.00
1 tane muz

17.00
3 kaşık kısır bol sebzeli az bulgur
500 ml ayran

Şimdi aksama bişeyler yemem lazım 20.00 da ne yesem ki karar veremedim. Çorba yapıp isem olur mu mercimek çorbası ya da Şehriye çorbası. Evde suan tek protein yumurta yumurta mi yesem yine bilemedim. Peynir de var

yumurta en mantıklısı

Menümü yazim.. henüz misafir gelmedi .. günümüzü yaktılar yani.. onları beklemekle geçti..

Uyanınca limonlu su

Kahvaltı 11 de..
1 kaşık menemen(oğlum benim tabaktan yedi bilemedim ölçüyü)
7 zeytin
Salatalık
Peynir
Domates
Şekersiz çay

Ara 18de(ha geldiler gelecekler diye bişi yemedik bekledik)
2 incir
2 ceviz
Türk kahvesi

Akşam 19da..
2 kaşık biberli soğanlı ekşili yöresel bi pilav
Salata
3-5 kaşık kereviz salatası

Su saymadım olmuştur ..

Spor şimdilik yok olursa eklicem

@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…