- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Bu aralar hafif bendede basladi ya.bayagidir olmamistiBen de kapsülü yeni bir başlangıç yapmak içim kullanmıştım, 8 gün kabız gezdiğimi hatırlıyorum dedim bakteri meyin kalmaz böyle,zeytinyağı artı dürtücü çayla geçmişti, dedim kapsül de alayım oradaki florayı yenileyim, 3 aydır iyi de gidiyordu ama bu aralar yine başladı..
Yulaf kepeğinden olabilir büyük ihtimal
Çok rahatsız edici birşey
Bir de genetik sanırım, annem de test yaptırmıştı kalın bağırsağı normalin çok çok üzerinde uzun çıkmıştı, benimki de öyle sanırım
Menü güzel canım ama 4 öğün yapılmış 7 saat içinde tek ara öğün yeterliydi benceMenü
Sabah biraz öğlen oldu 13.00
Peynirli yumurt
Biraz kasar
Biraz lor
3 zeytin
1 ck tahin pekmez
1 yk kadar domates sosu
Ara 16.00
1.5 muz (kucuk muzlardan)
10 cig badem
1 sb süt
18.00Türk kahvesi
Aksam 19.30
1 tabak Karnabahar yemeği (bitemedi cok yapmism ama bugün sonnnn )
Tere
Roka
Ayran
Su bol bol
Spor henuz yapmadm aksam bildirirm yapinca inşaAllah
@MiuLegoWhiteblacklife @Storm-
Canım bebek olsunda bir belki de ailenin memleketine taşınmak daha iyi olur. Nasip bu işler tabi ki dur bakalım. Oh doğum sonrası yardımcın çok olacak bu çok iyiAnnem yanımda olacak Teyzem de gelecek anneannem hepsi yanımda olacak onların varlığı da beni mutlu ediyor. Bizim ailede nerdeyse hiç çocuk yok en küçük çocuk 27 yaşında suan o derece bebek aileme mutluluk da getirecek bebekleri çok seviyorlar ama kısmet olmamis. Annem hep arkadaşlarının torunlarıni seviyor hatta markette gördüğü bebeği bile seviyor. Isim Bağdat caddesinde bi de 3 yılda bir iş adresimiz degisiyor. Bu benim evlendikten sonra 4. Yerim ve 3 yıl sonra yine değişecek. Yeni yer evime çok uzak ondan sıkıntı eski yerlerim çok yakındı rahttim 7 8 gibi evde olabiliyordum rahat ediyordum. Şeytan diyor bebekten sonra Adanaya dön orda hayat daha kolay sonra yine dönüyor boşver gitme burda düzenini bozma emellerini heba etme. Keşke sihirli bir değnek olsa ve hakkimizda hangisi hayırlı görsem
Ben de düşünüyorum Adanaya gitmeyi ama eşim çok istemiyor bi de biz hep ailemizden uzaktik yaklasinca her iki tarafa da birseyler ters gider mi diye korkuyorum burda çok bireysellestik çok ozgurlugumuze duskunuz rahat bir evliligimiz var ama Adana da öyle devam edemeyiz aileler ev ziyaretleri farklı kültürler bakış acilari hersey bizi zorlayacak. Tatillerde bile her gittigimizde kavga eder olduk biz normalde hiç kavga etmeyiz ama Adanaya gittiğimizde kavga ediyoruz ikimizin de huyu değişiyor. Herkes sitem ediyor 7 gün tatilimde ev ziyaretleri beni boguyor ve ben de eşimi boguyorum gitmesek sitem üstüne sitem oysa ben bu 1 hafta tatili aylarca bekliyorum. Artık 1 hafta tatil 1 hafta aile gezisi yapıyoruz başka türlü olmuyorÇakıl İstanbul’dan yaşının anam siz, yok mu başka biryer aklınızda?
İstanbul eziyet artık, trafik stres, iş yaşamı stres, sokağa çıkmak stres..
Bizden kimse kalmadı artık İstanbul’da en son kuzen ikinciye hamile kaldı topladılar pılı pırtı kaşa kaçtılar onum da öok güzel bir işi vardı ama iş, yol dayanamadı kız..
Ilk hamileligim anlasilamadi ve ben agir bir grip gecirdim kortizonlu ilaclar kullandim ve bebek icin kurtaj olmam gerebilecegi soylendi bebek saglikli olmayabilirdi. Korkulu bir 3 ay gecti ani şeker yukselmesinden kalbi durdu. Benim kalp ritmim 140 in üstüne çıkınca bebeğin kalbi de durma tehlikesi geçiriyor. Ilk hamileligime kadar şeker yoktu hamilelikle başladı sonra birden düzeldi mayısta inatci dış gebelik ile yeniden başladı ama bu sefer düşmüyor daha doğrusu insülin ve diğer değerler düzelmiyor. Tüpte çok fazla büyüdüğü için iğne tedavisi oldum kilo olunca dozlari yüksek vurdular o da değerlerimi bozdu ama tuplerim alinmadi onun için sansliyim normal yolla yine hamile kalabilirim.İnşaallah canım inşaallah amin. Peki kürtaj sevenin nedir? Kan pıhtılaşması mı var başka bir sıkıntı mı? Zor ben boş gebelik yüzünden düşük yaşadığımda bile zor toparlandım çok ağladım. İkinci oğlum da az kalsın düşüyordu, iğneler haplar tutundu sonra çok şükür.
Evlat sahibi olmaya çalışmak da zor sonrası da. İşin içine evlat adı girince hem güzel hem zor
Inşallah hakkimizda hayırlısı olur inşallahCanım bebek olsunda bir belki de ailenin memleketine taşınmak daha iyi olur. Nasip bu işler tabi ki dur bakalım. Oh doğum sonrası yardımcın çok olacak bu çok iyihaziran gelsinde tat bu mutluluğu inşaallah
Ben 12.00 da
1.5 yumurta
2 salatalık
7 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım kibrit kutusu süzme peynir
15.00
1 tane muz
17.00
3 kaşık kısır bol sebzeli az bulgur
500 ml ayran
Şimdi aksama bişeyler yemem lazım 20.00 da ne yesem ki karar veremedim. Çorba yapıp isem olur mu mercimek çorbası ya da Şehriye çorbası. Evde suan tek protein yumurta yumurta mi yesem yine bilemedim. Peynir de var
Bana da öyle geldi 1 dilim ekmek hakkım kaldı onunla günü bitirebilirim Sağol canımyumurta en mantıklısı
Türk Kahvesi koklamayi dene isteğini azaltıyor. Keskin kokular tatlı isteğini azaltıyor . Ben Türk Kahvesi içtim o beni kesti resmenCanım felaket tatlı istiyor direniyorum
Bende içtim ama cok fena beynimi kemiriyor ya bişeyler bulayım kendimeTürk Kahvesi koklamayi dene isteğini azaltıyor. Keskin kokular tatlı isteğini azaltıyor . Ben Türk Kahvesi içtim o beni kesti resmen
Kuzm türk kahvesi 2 yudum ictim sadece yarim bile olmadi fincan kizm durmayınca içemedim soguyuncaMenü güzel canım ama 4 öğün yapılmış 7 saat içinde tek ara öğün yeterliydi bence
Benmde yaCanım felaket tatlı istiyor direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?